Arkadaşlar aynı sorun bendede var. Doktoruma her gittiğimde soruyorum ve bebeğin suyunu kontrol ettiriyorum. Dr nrmal hiçbir problem yok dedi. Bendekide su gibi renksiz ve kokusuz. Dün 2.düzey ultrasona girdik herşey yolunda çıktı çok şükür ama ben genede bebeğin suyunu kontrol ettiridm dr. normal vajina ağzıda kapalı dedi.
Yarın kendi dr.umla rutin aylık kontrolüm var ona gene soracağım çünkü bu akıntı çeşiti gerçekten çok rahatsız edici
herkese sağlıklı ve sıkıntısız bir hamilelik geçirmesini dilerim.
KARAMİO sende dr.unla konuştuktan sonra bilgi verirsen çok sevinirim. En azından birbirimizi aydınlatmış oluruz. Çok geçmiş olsun.
İyi geceler
canım bende de bu aralar akıntı gelmeye başladı renksiz bazende peynirimsi beyaz bişey oluyo ama kaşıntım yok sadece akıntı olarak bende biara kafaya taktım amniyon sıvısı mı die kontrol ettirmek istedim ama vajinal kontrol yapılıomuş bende ürktüm ne gibi bir kontrol yapılıo aydınlatırsan sevinirim emin olmak istiyorum
Edacım geçmiş olsun.Bendede akıntı oluyor sürekli.
Günlük ped koymuyorum sürekli ped olunca bende pişik ve sonrasında mantar oluyor.Ben şöyle bir çözüm buldum.Kağıt havluların kaliteli olanından koyup,sık sık değiştiriyorum.Hamile kaldım kalalı kaç paket kağıt havlu tükettim bilmiyorum.
Ama hiç pişik olmadım çok şükür. Bir de daha sık duş al.
İnşallah sorununu çözersin.
slm kızlar doktora gittim şikayetlerimi anlattım ayakta çok kalınca su gibi akıntı gelio dedim gel muayene edelim dedi ben tabii tırs tırs oldum oturdum koltuğa 3,5 atıyorum bitane ilaç gibi bişey sokup içine onu sıktı sonrada ultrason çubuğunu sokup baktı hiçbirşey yok herşey normal gönlünü ferah tut açılma veya herhangi bişey yokmuş biraz ürktüm canım tatlı olduğu için ama deydi içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?