akinti sorunum

diva_too

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
185
0
96
Merhaba kizlar, benim yaklasik 3-4 aydir beyaz sut kesigi gibi akintim var usutmusumdur diye onemsemedim ama hala devam ediyo neden olabilir? Bazen de ayaga kalkinca birden su gibi akintim oluyo korkuyorum kotu bsey vardir diye bi hafta sonra doktora gidiyorum ama bekleyemedim. Aranizda boyle bisey yasayan var mi? Bide son olaraak ben bekarim doktor beni bu durumda nasil muayene eder? yardimci olursaniz cok sevinicem

Dr durumunu sorarak, durumuna uygun şekilde muayene eder. Yalnız bu akıntının sebep olduğu enfeksiyonu muhakkak tedavi ettirmelisin, ileride bebek sahibi olmak istediğinde sorun yaşamamak için.

Bu arada, "bekarım" demişsin, sanırım "bakireyim" demek istedin, bekar olmak bakire olmak anlamına gelmiyor, aktif ilişki yaşayan veya evlenip boşanmış olan (artık onlar için dul kelimesi kullanılmıyor) bekarlar da hayli fazla :)

Tesekkur ederim.. Bekar olmanin bakire olmak anlamina gelmedigini biliyorum:) sizde anlamissiniz zaten ne demek istedigimi

Kokuntu oluyo bazen ama kasintim yok

kaşınrında olsaydı mantar diyecektim ama sadece kokun varsa büyük ihtimalle enfeksiyon olmuşsundur doktora gidince zaten antibiyotik verecektir
ayaklarını sıcak tut iç çamaşırlarını pamuklu seç ve ütüle

Tesekkur ederiim cekiniyorum cunku diger turlu

Canım merak etme bakireysen doktor alttan belki sadece bir bakar biz kadınları bile karından ulturosonla bakıyorlar zaten
çokta kafaya takma bakireyken bendede olmuştu hapla geçmişti doğal şeyler hatta bekireyken akıntım olduğunda bir hemşire bana bu beyaz akıntı senin üretken olduğunu gösterir demişti

Tavsiyelerin icin tesekkurler uygulamaya baslicam:) aklima bir suru kotu sey geldi icimi rahatlattin

Son düzenleme:
aynı sorn bendede vardı iki doktora gittim göremediler bulamadılar sonra başka sebeplerle adet düzensizliği sebebi ile gittim doktorum rahme de baktı yara varmış yakılacak yara haftaya.seninde aynısı olabilir.baktırmanı tavsiye ederim

he kızsan kadın değilsen o zaman yapılacak hiçbirşey olmuyor enfeksiyon diyorlar ilaç veriyorlar tekrar tekrar oluyor o çünkü bende kızken aynı şekilde idim sonra evlenince alttan muayene olunca ortaya çıktı.ağrım da oluyordu zaten ve o dediğin gibi beyaz akıntım daima vardı hiç kesilmedi.yara var dedi doktor

Son düzenleme:
üşütmüşsün bak hemen kalkıyosun bir bağ maydonozun sapını 2,3 subardağı suda biraz kaynatıp ara ara gün içi iç gerekirse bir kaçgün arayla yap bişecikler kalmaz evellallah.bende bekarken gittim sadece dinledi yediklerini iyi yıka çamaşırını temiz tut dedi ve o beyaz akıntırı sökücü bir ilaç vermişti ama gene tekrarlamıştı sonra bu kürü uyguladım fayda gördüm .

muhtemelen mantar olmuşsun
ama o dediğin su gibi akıntı herkeste oluyor yani o normal
bu arada bende bakireyim ve doktora gittiğimde doktor bunu bildiği için bakmadı bana alttan sadece sorular sordu yani korkma

Hadi yaa korkuttun beni bende oldum olasi hep duzensizdir adetim gidicem sali gunu dedigin gibi bsey yoktur umarim

mantar ayrı birşey ya kaşıntısı kızarıklıgı, Kokusu ki duramssın içide yanar. Seninki ya üşütme ya enfeksiyon. Git bir doktora. Bendede var beyaz akıntım ama bayadır. bazen kesiliyor bazen geliyor. Çokta aldırmıyorum ama bende gideyim.

Cok tesekkurler basliyim hemen. Daha once maydonuzun buharina oturmam icin tavsiye vermislerdi ama ise yaramadi ne yazik ki. Ne kadar sure uyguladin peki bu kuru?

Usutmusumdur diye dusunup dikkate almadim ama canima tak etti gunde kac tane camasir degistiyorum gecmiyo bi turlu. Eger tedavi olmazsam kroniklesir ve ilerde cocuk sahibi olmak istedigim zaman gucluk cekermisim

evlenince genelde ortaya çıkıyor,adet düzensizliği içinde rabbime şükürler olsun ki çok güzel bir tedavi ile sonuca ulaştım eğer gerçekten tam olarak sonuca ulaşır ve gebe kalırsam tecrübelerimi burada herkesle paylaşacağım.yuumurtalıkların ufak yada menepoza gireceksin diye korkutulan tüm genç bayanlara örnek olsun diye.
yara yakma işlemide özel bir doktora gittim herkese güvenemedim kardeşimin doğumunu gerçekleştiren annemin 20 senedir tanıdığı bir doktor eli çok hafif birisi ve işini ve aldığı parayı hak eden birisi bence doktorum yakma işlemi sırasında biraz canım yandı ama öle aşırı abartılacak kadar değildi şimdi 3 gün oldu yaktıralı sarı akıntı geliyor ve kasıklarımda ağrı var. ama hergün acı çekmektense inşaAllah kurtulcam.adet olamamanında çeşitli sebepleri olabiliyor önemli olan iyi bir doktor bulmak ve neden olamadığının muhakkk bir sebebi vardır onu tespitetmek.10 senedir yaşadığım şeyleri bi ben bilirim bi allah veriyorlar adet söktürücüyü yolluyorlardı şimdi artık no ilaç ilaca hayır :) metabolic balance sayesinde ilk adetimi metabolic balance başladığım günün 5. günü oldum kendiliğinden ve allahıma hamdolsun ki umarım hep böyle gider ve ben artık o ilaçlardan kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…