Canım akıntın kokulumu , kaşıntın varmı
Dr durumunugimi sorarak, durumuna uygun şekilde muayene eder. Yalnız bu akıntının sebep olduğu enfeksiyonu muhakkak tedavi ettirmelisin, ileride bebek sahibi olmak istediğinde sorun yaşamamak için.
Bu arada, "bekarım" demişsin, sanırım "bakireyim" demek istedin, bekar olmak bakire olmak anlamına gelmiyor, aktif ilişki yaşayan veya evlenip boşanmış olan (artık onlar için dul kelimesi kullanılmıyor) bekarlar da hayli fazla :)
ultrasonla karnına bakıyor canım merak etme
Kokuntu oluyo bazen ama kasintim yok
Tesekkur ederiim cekiniyorum cunku diger turlu
Canım merak etme bakireysen doktor alttan belki sadece bir bakar biz kadınları bile karından ulturosonla bakıyorlar zaten
çokta kafaya takma bakireyken bendede olmuştu hapla geçmişti doğal şeyler hatta bekireyken akıntım olduğunda bir hemşire bana bu beyaz akıntı senin üretken olduğunu gösterir demişti
aynı sorn bendede vardı iki doktora gittim göremediler bulamadılar sonra başka sebeplerle adet düzensizliği sebebi ile gittim doktorum rahme de baktı yara varmış yakılacak yara haftaya.seninde aynısı olabilir.baktırmanı tavsiye ederim
he kızsan kadın değilsen o zaman yapılacak hiçbirşey olmuyor enfeksiyon diyorlar ilaç veriyorlar tekrar tekrar oluyor o çünkü bende kızken aynı şekilde idim sonra evlenince alttan muayene olunca ortaya çıktı.ağrım da oluyordu zaten ve o dediğin gibi beyaz akıntım daima vardı hiç kesilmedi.yara var dedi doktor
üşütmüşsün bak hemen kalkıyosun bir bağ maydonozun sapını 2,3 subardağı suda biraz kaynatıp ara ara gün içi iç gerekirse bir kaçgün arayla yap bişecikler kalmaz evellallah.bende bekarken gittim sadece dinledi yediklerini iyi yıka çamaşırını temiz tut dedi ve o beyaz akıntırı sökücü bir ilaç vermişti ama gene tekrarlamıştı sonra bu kürü uyguladım fayda gördüm .
mantar ayrı birşey ya kaşıntısı kızarıklıgı, Kokusu ki duramssın içide yanar. Seninki ya üşütme ya enfeksiyon. Git bir doktora. Bendede var beyaz akıntım ama bayadır. bazen kesiliyor bazen geliyor. Çokta aldırmıyorum ama bende gideyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?