• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıntı problemi

Ne-onemi-var

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
3.609
5.630
358
herkese merhabalar,
çok uzun süredir miktarında hiç bir değişiklik olmayan yoğun bir akıntı problemim var.başka sebepten jinekoloğa gittiğimde bu durumuda sordum ters bişey görünmediğini bazı bayanlarda fazla akıntının normal olduğunu söyledi ama içime sinmiyor.kabin memuruyum ve uçuşlarda akıntım had safaya ulaşıyor.öyle ki günlük ped kafi gelmiyor normal ped kullanmak zorunda kalıyorum yoksa çamaşırım baya ıslanıyor.benim gibi bir sıkıntı yaşayan veya böyle bir sıkıntı yaşayıp çözümleyebilmiş olan var mı merak ediyorum?bu durum özel hayatımda beni zor durumda bırakıyor lütfen yardım :(

evli misin bekar mısın bilmiyorum ama benim çok akıntım var doktora gittim dün iltihabım varmış bide başka doktora git istersen sadece bi doktorla kalma tamam her kadında akıntı olur ama dediğin gibi çok fazla yoğun olmaz sen ihmal etmeyip başka bi doktora daha git derim ben

benımde buna benzer bır problemım vardı dr.gıttım ve bana tek kullanımlık bır ılaç verdi ondan sonra hıc bıseyım kalmadı suanda normal yani..bence sende ıyı bır dr.gıt emınım muhım bısey degıldır..coğu kısının bunyesının yaptığı bısey olduğunu soyledı dr.

Sanirim haklisiniz en iyisi bir daha doktora gitmek.birsey cikacak diye de korkuyodum baya.yardimlariniz icin tesekkurler...

Back