• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıntı önerisi

denizbatin

MY İMMORTAL
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
617
6
96
Kocaeli
kızlar bende akıntı ve ıgrenc bır koku var fıtıl kullanınca gecıyormus bana guclu mg yuksek cok guclu bır fıtıl onerısı olanlar varmı yardımcı olursanız sevınırım kullanmıs arkadaslarda ne tur etkı yaptı gecırdımı gecırmedımı onunda yazarsanız sevınırım

kızlar bende akıntı ve ıgrenc bır koku var fıtıl kullanınca gecıyormus bana guclu mg yuksek cok guclu bır fıtıl onerısı olanlar varmı yardımcı olursanız sevınırım kullanmıs arkadaslarda ne tur etkı yaptı gecırdımı gecırmedımı onunda yazarsanız sevınırım

cnm sogan kuru dene ıltıhap fılan herseye ıyı gelıo

geçmiş olsun canım.bence dr git ve önce test yaptır.buradan sana ilaç adı vermemiz çok yanlış olur.herkesin bünyesi farklı.bana iyi gelen sana gelmeyebilir.kafadan ilça kullnmak çok yanlış

Kesinlikle en son yorumu dikkate alın.Jinekoloğa gitmeden nasıl güvenirsiniz bilmediginiz dozajdaki fitillere? lütfen artık kolay herşey tıp gelişti.Gidin muayeneden sonra sizin bünyenize uygun ilaç alın.

neden önce bir doktora gidip nedenini araştırmıyorsun.
kusura bakma ama buradan çözüm araman çok cahilce,

sayın sutlu gayfemı sutlu caymısın herneyse sen kım oluyosunda bana cahıl dıyosun duyarsız varlık bende bılyorum doktora gıtmeyı ama bı fıtıl yazıp gonderıyolar hepsı basıt bı fıtıl yazıyo amacım bu tıp bır derdı olupta ıyı bır fıtıl kullanmıs olup bu hastalıgı gecen varmı dıye ogrenmek lutfen abuk subuk seyler yazıpta asabımı bozma senı bı bulursam gorursun ozman cahılı delüüü

sayın sutlu gayfemı sutlu caymısın herneyse sen kım oluyosunda bana cahıl dıyosun duyarsız varlık bende bılyorum doktora gıtmeyı ama bı fıtıl yazıp gonderıyolar hepsı basıt bı fıtıl yazıyo amacım bu tıp bır derdı olupta ıyı bır fıtıl kullanmıs olup bu hastalıgı gecen varmı dıye ogrenmek lutfen abuk subuk seyler yazıpta asabımı bozma senı bı bulursam gorursun ozman cahılı delüüü

:1shok:

Back