akinti olmasi sart mi

hamileliğin en önemli belirtisi adet gecikmesi fakat akıntıda artışta en az bunun kadar önemli diye biliyorum.göğüslerdeki hassasiyetten sonra.ben doktora bu şikayetlerden gitmiştim.hiç muayene bile etmeden hamile olduğumu söylemişti.ultrasondada çıktı zaten.2 tane evde 1 tane dispanserde idrar tahlili yaptırmıştım bu arada.herşey gönlünüzce olsun.

kizlar hamile oldugumuzu anlamak icin illaki akintimi olmasi gerek benim yarin regl olmam gerek akintim olmadigi icin hamilelikten suphelenmemeliyim aranizda akintis ilk basta olmayan ileri zamanlarda baslayan varmi

lora canım pek anlayamadım...:uhm: yani hamile kalıncamı akıntı oluyomuş..benim başıma öyle bişey gelmemişdi..:utangac: biraz daha açarmısın konuyu..bir anlayamayan benmiyim yanii..:uhm:

akıntı adet gecikmesinden sonra mı başlıyo yoksa öncesindede başlarmı ??

lora canım pek anlayamadım...:uhm: yani hamile kalıncamı akıntı oluyomuş..benim başıma öyle bişey gelmemişdi..:utangac: biraz daha açarmısın konuyu..bir anlayamayan benmiyim yanii..:uhm:

canim ya bu konuyu acali cokkkkk oldu oyle duymustum ama bende cok akinti olmadi sahsen

lora selam canım öncelikle tekrar tbr ederim.. bana biraz belirtilerinden bahsedermisin.. adete 3gün kaldı benim.. inş. bu ay hamileyimdir

lora selam canım öncelikle tekrar tbr ederim.. bana biraz belirtilerinden bahsedermisin.. adete 3gün kaldı benim.. inş. bu ay hamileyimdir

canim bendeki belirtiler ellerimin ve ayagimin usumesiydi.isimi olcuyodum isim yukseldi.sigara kokusu midemi cok bulandirmisti.adet gunumde nokta kadar kahverengi akintim olmustu bu arada tesekkur ederim isallah sende hamissindir

berencim benim akintim yumurtlama dönemi bittikte hemen sonra baslamisti beyaz kokusuzdu halada devam ediyor.demmekki kimisinde oluyormus kimisinde olmuyor canim.insallah hamile olman dilegiyle beren

Benim akıntım yok haftaya kırmızılara merhaba dıyıcem demek senağlama

berencim benim akintim yumurtlama dönemi bittikte hemen sonra baslamisti beyaz kokusuzdu halada devam ediyor.demmekki kimisinde oluyormus kimisinde olmuyor canim.insallah hamile olman dilegiyle beren

ayy inş. gülsücüm ya.. ama bugün sabah fortel testi yaptım negatif çıktı büyük ihtimalle bu ayda olmadı.. :( napalım kısmet önümüzdeki aylara..benneyaptımki

Benim akıntım yok haftaya kırmızılara merhaba dıyıcem demek senağlama

canımm gördün işte sayfaları oku en baştan kiminde hiç akıntı olmamış kiminde az kiminde çok.. üzülme belki bebiş seninledir.. inşşşşş canım inşşşş

kızlar bende 2,5 aylık hamileyim ama şimdiye kadar akıntım olmadı, yani kafanızı takmayın akıntım olmadı bu ay cocuk olmaz diye olumsuz düşünmeyin bende hiç olmadı ama allaha şükür hamileyim..

konu açılalı baya olmuş ama ben yinede yazmak istedim forumları inceleyenler olur ışık tutsun diye.kızlar her hamilelikte akıntı olur diye bişey yok geçen gün bir doktorun sitesinde okumuştum ama şimdi hatırlamıyorum vajinal kuruluk nedenlerini yazmış o nedenlerden biriside hamilelikmiş yani akıntıyı bırak tamemen kuruluk bile olabiliyormuş akıntım yok ben hamile değilim diye düşünmeyin sakın adetinizin gecikmesini bekleyin en önemli belirti budur

Back
X