• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıntı çokluğu

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.341
448
kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim yeri burası olmayabilir ama bir sorum var. benim çok fazla akıntım oluyor? onun dışında herhangi bir sıkıntı yok. yani en ufak bır problem dahi. bu herhangi bir şeyin belirtisi falan olabilirmi diye kuruntulandım? birde değilse bile neden oluyor ve nasıl azaltabilirm acaba? çünkü çok rahatsız ediyor, günlük kullanımı fayda etmıyor, sürekli çamaşır değiştiriyorum yınede rahatsız oluyorummm....

kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim yeri burası olmayabilir ama bir sorum var. benim çok fazla akıntım oluyor? onun dışında herhangi bir sıkıntı yok. yani en ufak bır problem dahi. bu herhangi bir şeyin belirtisi falan olabilirmi diye kuruntulandım? birde değilse bile neden oluyor ve nasıl azaltabilirm acaba? çünkü çok rahatsız ediyor, günlük kullanımı fayda etmıyor, sürekli çamaşır değiştiriyorum yınede rahatsız oluyorummm....

Her zaman mı oluyor akıntı, belirli zamanlarda mı?

akıntının rengine,kokusuna,görünüşüne göre değişiyo neden kaynaklandığı.Senınkı nasıl ? çok fazla günlük ped kullanmakta akıntıyı çok çoğaltıyo.Mantar olmuş olabılırsın.

aynen ya kaç gündür bende de oluyor kendimden tiksinir oldum deli etti beni bu çok fazla stresliyim acaba onunla bir ilgisi var mı ?:(

devamlı var, ama adet öncesi ve sonrası daha yoğun oluyor. açık renkli ve öle çok kokulu değil. günlük kullanımın arttırdığını duyduğumdan berı kullanmıyorum. mantar için bu belirti olabilir mi ?? hani başka hiçbir şey yok çünkü, kaşıntı ağrı yada yaramtrak bişey gibi. tek sorun akıntı yani...

Son düzenleme:
devamlı var, ama adet öncesi ve sonrası daha yoğun oluyor. açık renkli ve öle çok kokulu değil. günlük kullanımın arttırdığını duyduğumdan berı kullanmıyorum. mantar için bu belirti olabilir hani başka hiçbir şey yok çünkü, kaşıntı ağrı yada yaramtrak bişey gibi. tek sorun akıntı yani...

kaşıntı yoksa ve kokulu değilse sorun yoktur adet döneminde önce hormonların hareket ettiği için öyle oluyodur bide benimki gibi olsa kafayı yerdin heralde :( bildiğin soğan kokusu duyuyorum bazen kaşımaktan yara oldu artık en yakın zamanda doktora gidicem :(

kaşıntı yoksa ve kokulu değilse sorun yoktur adet döneminde önce hormonların hareket ettiği için öyle oluyodur bide benimki gibi olsa kafayı yerdin heralde :( bildiğin soğan kokusu duyuyorum bazen kaşımaktan yara oldu artık en yakın zamanda doktora gidicem :(

oyy canım çok geçmiş olsun :(( e arada bende o kokuyu alıyorum anlıyorum seni :( ama onun dışında bişey yok. sanırım önemsememeliyim ... sende işallah bir an önce kurtulursun...

oyy canım çok geçmiş olsun :(( e arada bende o kokuyu alıyorum anlıyorum seni :( ama onun dışında bişey yok. sanırım önemsememeliyim ... sende işallah bir an önce kurtulursun...

arada o kokuyu alıyosan doktora git bence sende çünkü herkes bana enfeksiyon vardır diyo ama çok korkuyorum doktora gitmeye kötü bişey çıkıcak diye :( çok teşekkür ederim

arada o kokuyu alıyosan doktora git bence sende çünkü herkes bana enfeksiyon vardır diyo ama çok korkuyorum doktora gitmeye kötü bişey çıkıcak diye :( çok teşekkür ederim

arada dediğim şöle ama . normalde devamlı çamaşrımı değiştiriyor ve olabildiğince temiz kullanıyorum. pamuk çamaşırlar kullanıyorum çok dar pantolonlar giymiyorum devamlı hava alsın diye. ama bazen uzun süre dışarda olman gerekıyor ve bazen 10 saat falan dısarda kaldıgımda akıtı yogunluguyla camasırım ıslanıyor ve o kokuyu alıyorum. onun dısında akıntımın bır kokusu yok yanı. o sanırım havasızlıkla bırlesınce öle oluyor... ://

bence önemseyın kızlar,günlük sağlıklı bı vücudun yapıcağı akıntı mıktarı normaldir eğer vücutta iltehaplanma yada herhangi bişey varsa bu akıntıyı çoğaltır ve arada koku yapar.İllaki kaşınması yada kokması gerekmiyo.Jınekoğa gıdın bakıreysenız ulrtasonla değilsenız alttan bakılıyo zaten muayne ücretlerıde 30- 50 arası hastanelerde.Eğer her hangı bı sıkıntı varsa ilerleyen zamanlarda kronıkleşiyo ve tedavı daha zor oluyo.

bence önemseyın kızlar,günlük sağlıklı bı vücudun yapıcağı akıntı mıktarı normaldir eğer vücutta iltehaplanma yada herhangi bişey varsa bu akıntıyı çoğaltır ve arada koku yapar.İllaki kaşınması yada kokması gerekmiyo.Jınekoğa gıdın bakıreysenız ulrtasonla değilsenız alttan bakılıyo zaten muayne ücretlerıde 30- 50 arası hastanelerde.Eğer her hangı bı sıkıntı varsa ilerleyen zamanlarda kronıkleşiyo ve tedavı daha zor oluyo.

tatlım 4 aya düğün var zaten kadın doğum uzmanına gidicem yakın zamanda arada onada baktırırım:DD

bende tam 1 yıldır bununla baş etmeye çalışıyorum. her ay doktora gidiyorum ilaç fitil antibiyotik veriyor kullanırken iyi ama ilaç bitince geri geliyor. yoğun ve uzayan bir akıntım var sürekli. kokusu kaşıntısı yok Allahtan. soğan suyu içtim fayda etmedi bitkisellere geçtim artık ama soğandan başka bişey bulamadım nettede :(

arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kahverengi akıntım oluyodu hergün 3 gündür bu beyaz soğan kokulu bi akıntıya cevirdi yardımcı olurmusunuz nedir bu :(

Back