- 8 Mayıs 2023
- 182
- 24
- 13
- 31
- Konu Sahibi Mavi Sihirbaz
-
Bi de ishal olan var mı başlangıçtaBeyaz akıntım oluyor, gebe olabilir miyim?
İshal de belirti diyorlar ama bu beyaz akıntı süt gibi mi yoksa kremsi bir yapıda mı? Eğer krems ve kokuluysa mantar enfeksiyonu da olabilriBi de ishal olan var mı başlangıçta
Kremsi değil. Kokusuz. Beyaz akıntıİshal de belirti diyorlar ama bu beyaz akıntı süt gibi mi yoksa kremsi bir yapıda mı? Eğer krems ve kokuluysa mantar enfeksiyonu da olabilri
geöen bende de oldu ondan hayırlısı kimyasal geçirdiğimden yumurtlama günümü de tsm bilemiyorumKremsi değil. Kokusuz. Beyaz akıntı
Bende suan aynı durumdayım süt gibi beyaz akıntım var ayıptır söylemesiBeyaz akıntım oluyor, gebe olabilir miyim?
Siz de mi gebelik istiyorsunuzBende suan aynı durumdayım süt gibi beyaz akıntım var ayıptır söylemesi
Evet 2. Ciyi düşünüyoruz 2 haftadır korunmayı bıraktıkSiz de mi gebelik istiyorsunuz
Benim de ilk hamileliğim olacak. 1 buçuk yıldır korunmuyorum. Bu kez inşallah olmuştur hayırlısıyla.Evet 2. Ciyi düşünüyoruz 2 haftadır korunmayı bıraktık
Benim de ilk cocugum 3 sene sonra oldu kafaya takma sımdı oğlum 3 yasını gecti 2. Yi düşünüyoruz bir kaç gündür beyaz akıntım cok çoğaldı kasıklarım da ara ara agrıyo ama bende plo var son adet tarihimi bilmiyorumBenim de ilk hamileliğim olacak. 1 buçuk yıldır korunmuyorum. Bu kez inşallah olmuştur hayırlısıyla.
İnşallah gebesinizdir. O da bi belirti. Adete kaç gün kala başladı akıntınız? Biz de 2.yi düşünüyoruz. Bu ay pek ilişki olmadı hatta yumurtlamayı da kaçırdık ama bi ihtimal.Beyaz akıntım oluyor, gebe olabilir miyim?
Bende de adet düzensizliği var uygulamadan takip etmeye çalışıyorum adet tarihini. Akıntı ve halsizlik dışında başka belirtim yok.Benim de ilk cocugum 3 sene sonra oldu kafaya takma sımdı oğlum 3 yasını gecti 2. Yi düşünüyoruz bir kaç gündür beyaz akıntım cok çoğaldı kasıklarım da ara ara agrıyo ama bende plo var son adet tarihimi bilmiyorum
Benımde öyle halsizlik akıntı kasık ağrısı ve göğüs ucım acıyo baya belirti var ama bunlar adette olabilir belki adet olcam günümü bilmiyorum cunku düzensizlik var baktım 1 hafta daha olmadım test yapıcam bu ağrılarıma çünkü bu kadar belirtiye olmam lazım bir kaç güne bakalım inşallah sıkıntı yaşamadn rabbim yüzümüzü güldürürBende de adet düzensizliği var uygulamadan takip etmeye çalışıyorum adet tarihini. Akıntı ve halsizlik dışında başka belirtim yok.
Arkadaşlar herkesim belirtisi çok çok farklı. Boş umutlanmak yerine en doğrusu test yada kan testi yaptırmak.Beyaz akıntım oluyor, gebe olabilir miyim?
10 gün kalımı sanırım. Şu an 4 gün var adete çünkü.İnşallah gebesinizdir. O da bi belirti. Adete kaç gün kala başladı akıntınız? Biz de 2.yi düşünüyoruz. Bu ay pek ilişki olmadı hatta yumurtlamayı da kaçırdık ama bi ihtimal.
Merhaba ne durumdasınız acaba, gebe misiniz10 gün kalımı sanırım. Şu an 4 gün var adete çünkü.
Malesef değilimMerhaba ne durumdasınız acaba, gebe misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?