Akıntı beyaz mı yoksa şeffaf mı olmalı gebelik belirtisi için?

Benim de ilk hamileliğim olacak. 1 buçuk yıldır korunmuyorum. Bu kez inşallah olmuştur hayırlısıyla.
Benim de ilk cocugum 3 sene sonra oldu kafaya takma sımdı oğlum 3 yasını gecti 2. Yi düşünüyoruz bir kaç gündür beyaz akıntım cok çoğaldı kasıklarım da ara ara agrıyo ama bende plo var son adet tarihimi bilmiyorum

Bende de adet düzensizliği var uygulamadan takip etmeye çalışıyorum adet tarihini. Akıntı ve halsizlik dışında başka belirtim yok.

Bende de adet düzensizliği var uygulamadan takip etmeye çalışıyorum adet tarihini. Akıntı ve halsizlik dışında başka belirtim yok.
Benımde öyle halsizlik akıntı kasık ağrısı ve göğüs ucım acıyo baya belirti var ama bunlar adette olabilir belki adet olcam günümü bilmiyorum cunku düzensizlik var baktım 1 hafta daha olmadım test yapıcam bu ağrılarıma çünkü bu kadar belirtiye olmam lazım bir kaç güne bakalım inşallah sıkıntı yaşamadn rabbim yüzümüzü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…