Lekelenme-Fotografli! Lütfen bakın

reyhan__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
50
8
1
24
Selamlar 3 haftalık gebeyim ve HCG de iyi gidiyordu ama bugün bir akıntı durumum var inanın ne olduğunu anlamadım bir de sümüksu şeffaf kokusuz bir akıntı da geldi. Ocakta bir kimyasal yaşadığım için korkuyorum, bir bakabilir misiniz?

Selamlar 3 haftalık gebeyim ve HCG de iyi gidiyordu ama bugün bir akıntı durumum var inanın ne olduğunu anlamadım bir de sümüksu şeffaf kokusuz bir akıntı da geldi. Ocakta bir kimyasal yaşadığım için korkuyorum, bir bakabilir misiniz?
Merhaba. Benim son adet tarihim 18 Şubat. Ben de hamileyim. Bugünden beri bende de böyle bir akıntı var ama toplasan ancak bu kadar eder. Yarın doktora gideceğim. Bence siz de doktora gidin.

Aaa ne tesadüf benimki de 19 Şubat, hamilelik için gittim bir 10 tane test sonrasında hamileyim ama işte bu akıntıyı görünce ister istemez stres oluyorum sizde bence test yapmadiysaniz en azından bir test yapın günlerimiz çok yakınmış

Zaten hamileymissiniz yanlış okumuşum o halde her şeyimiz aynı zamana denk gelmiş gibi oldu yarın bende mutlaka gideceğim umarım bir sorun yoktur

Merhaba. Benim son adet tarihim 18 Şubat. Ben de hamileyim. Bugünden beri bende de böyle bir akıntı var ama toplasan ancak bu kadar eder. Yarın doktora gideceğim. Bence siz de doktora gidin.
Merhaba, gidebildiniz mi acaba? Benim doktorum izinli olduğu için baktiramadim yurtdışında yaşıyorum kendi doktorun olmasa diğer doktorlar bir şey yapmıyor maalesef

Merhaba, gidebildiniz mi acaba? Benim doktorum izinli olduğu için baktiramadim yurtdışında yaşıyorum kendi doktorun olmasa diğer doktorlar bir şey yapmıyor maalesef
Merhaba. Gittim. Keseyi de bebeği de gördük çok şükür. Doktorum lekelenmenin normal olduğunu söyledi bana.

Back
X