- 12 Eylül 2014
- 210
- 40
- 28
-
- Konu Sahibi maviumuttur-
Diger arkadasta söylemis agladıgı icin ayrılmamak en büyük ceza.5 ay olmus size cok cabuk baglanması bir yandan onun hatası.Sevmeden cıkmakta sizin hatanız.Tabi kimse diyemez ona neden baglandın diye sevmistir ask bu.Ama yol yakınken yol uzak dahi olsa sevmediginiz kisiden ayrılın.Bunun sonu olmaz cünkü.Emin olun unutacaktır.Ayrılın.Bende sevmedigim her kisiden ayrılmasını bildim.Pisman degilim.Cünkü bunu yapmak zorundasınız yoksa nereye kadar?
Biraz o vardi birazda bak ben baskasini buldum gibi yapmak istemiştim eski sevgilime çünkü canimi cok yakmsti bilemezdim böyle olcagini bilsem hic cikmazdim bu yolaNasil hala boyle insanlar var cidden anlamiyorum. Saka gibisin.. Ayrilik acisini baskasiyla unutmaya calismak kadar sacma bir sey gormedim..
Çocuğa yazik olmus..
İyi de zaten ayrılacağım demişsin; azıcık adamı önemsiyor olsaydın zaten 2 hafta daha idare ederdin.Ben bu kadar ilerleyecegini tahmin bile etmedim. Gerçekten o kadar pişmanım ki. Birileriyle konuş tanış iyi gelir dediler cevremdekiler bende ona yazdım . Çok büyük vicdan azabı çekiyorum.. bana baglanacagini falan düşünmedim ki ben.. simdi sınavimiza iki hafta var mahvolcak sınavdan sonrami yapsam diye bu yüzden sordum üniversite sinavi ve onemli bizim için. Koskoca adam hickira hickira ağlıyor telefondave ben napicagimi sasirdim sürdürsem daha kötü biraksam bi dert öf
Vicdanın varmış yani öyle mi bari sınavdan sonra söyleseydin ki basit sınav değil sonra açıkla ben buyum keyfim için takılırım vs ne olduğunu bilirse daha çabuk soğur..Peki ayrilirsam sınavı kötü gecerse ben ömür boyu vicdan azabi çekerim.. Bilmiyorum hataliyim zaten böyle bisey yapmamam gerekirdi ama acımdan önümü göremiyordum..
Sınavına cok az zaman kaldıysa bekleyebilirsin.Ama benimde sınavlarım oluyor bende ögrenciyim kötü günlerimde tek eksisi ders calısmamak sınavda 2 saniye aklıma gelmiyor dertlerim.Tabi kişiden kişiye değişirPeki ayrilirsam sınavı kötü gecerse ben ömür boyu vicdan azabi çekerim.. Bilmiyorum hataliyim zaten böyle bisey yapmamam gerekirdi ama acımdan önümü göremiyordum..