- 12 Eylül 2014
- 210
- 40
- 28
-
- Konu Sahibi maviumuttur-
Bakin benim neler yaşadığımi bilmeden yargiliyosunuz ben 4 senelik iliskimi bitirince iki haftada 7 kilo falan verdim hastanelik oldum cok ama cok kötüydm internetten biriyle tanisayimda aklim dagilsin dedim ama bunun bu noktaya gelecegi aklimin ucundan bile gecmezdi ki ben nerden bileyim cocuk bana aşık olcak bu kadar şey olcak. Ben zaten yinede pismanim ona böyle seyler yasattigim için cok pismanim keske hic girmeseydim hayatına. simdi de uzamadan cikayim ki cani yanmasin daha fazla.
Sınavdan sonraya bırakayim dedim simdi yazdim tamam stresleydim diye konustum öyle barisalim mi diye benden kalan herseyi yakmış bilmem ne
Hayır ama hangi insanin internetten tanıştığı biriyle bu kadar büyüyecegi aklina gelirSizin yasadiginiz seyler baskasinin hayatini mahvetme hakkini veriyor mu size?
Hayır ama hangi insanin internetten tanıştığı biriyle bu kadar büyüyecegi aklina gelir
İnternetden tanışıp evlenenler var siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ha internetden gönül eğlendirenler tek günlük ilişkiler ile zevkine bakanlar da var siz gibi aynısını ona söyleyin bakalım ne diyor
Ne çekerseniz çekin size bir başkasından bunun acısını çıkarma hakkı vermez
Bd
Ben acimi çıkarmak istemedim. Sadece oylesine konusmak dertlerimi anlatmak istemistim..
Bu noktaya geldi.
Ne sinavi? Kac yasindasiniz acaba?Peki ayrilirsam sınavı kötü gecerse ben ömür boyu vicdan azabi çekerim.. Bilmiyorum hataliyim zaten böyle bisey yapmamam gerekirdi ama acımdan önümü göremiyordum..
Hayir böyle bisey söylemedim. Ama mesaj atarken şunla cikayim acimi unuturum gibi bi düşüncem yoktu . Icimi dökmek icin konuştum.Yani o sana yakınlaşınca sen ona hey dur diyemedşn suçlu o şimdi öyle mi ?
Ne sinavi? Kac yasindasiniz acaba?
Hayir böyle bisey söylemedim. Ama mesaj atarken şunla cikayim acimi unuturum gibi bi düşüncem yoktu . Icimi dökmek icin konuştum.
19 Yasindayiz üniversite sınavı..
Hayır ama hangi insanin internetten tanıştığı biriyle bu kadar büyüyecegi aklina gelir
Sınavı kotu gecsede vıcdan azabı cek iyi gecsede çek. Zira aglıyo o adam su an. Neden? Senın yara bandın olarak kullanıldıgı için. Hani birsürü mutsuz insan varya hıh onlar gep senin gibi baskalarının ahını alanlar. Kul hakkı diye bişey var bilmem duydun mu hiç?? Nasıl bi kafa yapısı sizinki anlamadımkiPeki ayrilirsam sınavı kötü gecerse ben ömür boyu vicdan azabi çekerim.. Bilmiyorum hataliyim zaten böyle bisey yapmamam gerekirdi ama acımdan önümü göremiyordum..
Yahu bu seninle yakınlaşınca arkadaşız biz niye demedin onu diyom
Demek ki adama kanka gibi yaklasmamissiniz. Ortada verilmis bir umut olmasa bu hale gelir miydi? Sizin icin yaptigi ilk fedakarlikta diyemediniz mi hop dur bakalim sen bunu yaptin ama ciddi dusunmuyorum ben.
Sınavı kotu gecsede vıcdan azabı cek iyi gecsede çek. Zira aglıyo o adam su an. Neden? Senın yara bandın olarak kullanıldıgı için. Hani birsürü mutsuz insan varya hıh onlar gep senin gibi baskalarının ahını alanlar. Kul hakkı diye bişey var bilmem duydun mu hiç?? Nasıl bi kafa yapısı sizinki anlamadımki
Allah o aklı boşuna vermiyor arada kullanmak lazımHayır ama hangi insanin internetten tanıştığı biriyle bu kadar büyüyecegi aklina gelir
evet zaten hatam burdaydi Hayır diyemem ben hicbiseye. Basta bisey diyemedim sonrada önünü alamadim.
Ben onu yara bandi olarak kullanmak istemedim icimi dökmek istedim iyi gelir diye düşündüm.
Ben böyle bir insan degilim insanlari kkullanılanp atan bi insan da degilim.
Böyle olmasini uzulmesini de istemedim. Simdi tek tesellim şu sınavınin bitmesi universteye başlayıp kendinin beni birakmasi..
bence bu kul hakkı yemekten başka bir şey değil ve günahını biliyorsunuzdur umarım. bundan sonra ne yapacağınız sizi bu vebalden kurtarmayacak.o yüzden daha fazla ümit vermeyin çocuğa.
biliyorum kul hakkini Günahı. Herkes beni çok yanlış anladi. ben kendimi düzgün ifade edemedim sanırım. Benim amacim onu uzmek degildi her seferinde de belli ettim bi sekilde gelecegin olmayacgini. Ama anlasilamadimm..
İyi öyle biri olduğunuzu öğrendiniz artık hayırlıolsun sınavdan sonra güzelce konuşun takıldık bitti vs deyin en azından çabuk soğur senden