- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
-
- Konu Sahibi maviumuttur-
Yaptığınız hiç hoş bir şey değil. Yavaş yavaş kendini çekersen o da soğur gibime geliyor. Zaten arada da mesafe varmış. O değil de ben senin için endişelendim. İnternetten tanıştığın birisi ve yaptığı hareketler, hiç normal değil. Ailen biliyor mu?
Yaptığınız hiç hoş bir şey değil. Yavaş yavaş kendini çekersen o da soğur gibime geliyor. Zaten arada da mesafe varmış. O değil de ben senin için endişelendim. İnternetten tanıştığın birisi ve yaptığı hareketler, hiç normal değil. Ailen biliyor mu?
Ben de konu sahibesi icin endiselendim zora cocuk gercekten normal degil. Insallah basina bela olmaz.
yaptığınız şey hoş değil öncelikle bunu söylemek istedim..
sanırım sizde artık hatanızın farkına varmışsınızdır..
yapmanız gereken bana kalırsa bundan sonra dürüst olmaktır.
sınavını bekleyeyim, kuaför de çalışacak ayrılma bahanesi bulurum gibi sebepler hoş durmuyor..
kimin ne olacağının garantisi yok şu hayatta.
bugün alacağınız ah yarın sizi yeniden bulacak...
belki de şu an ayrılmak için beklediğiniz adama kör kütük aşık olup onun tarafından terk edileceksiniz..
hayatta olmaz diye bir şey yok, birisinin kalbini kırarken iyi düşünmek lazım..
kimsenin ahı kimse de kalmıyor..
birinci seferde canınız çok yanmış, bu defa daha çok yanabilir...
Allah size o şekilde unutturur geçmişi..
aman dikkat edin...
Peki bu çocukla ilişkinizi eski sevgiliniz biliyor mu?Amacınız bundan ayrılıp eski sevgilinize dönmekse o işten hayır gelmez. Ah alırsın ve tutar. Tabi siz ayrılmayı kafaya koymuşsunuz. Evet o halde sınavdan sonra ayrılın. Arayı soğutun.
Aşktan kimse ölmez. Evet davranışın hoş değil ama neticede sevmediysne ve uygun olduğunuzu düşünmüyorsan gözyaşları sana engel olmamalı. Ortaya hiç bir bahane sunmadan, sadece duygusal olarak ondan hoşlanamadığını, aile ve yetiştirilme şeklinizin farklı olduğu için birbiriniz uygun olmadığını söyleyip tamamen dürüstçe bitir.
Bunu yapmak istedim ama inanin normal insanlar gibi olgunlukla karsilayacak biri degil böyle dersem kendine bile zarar verebilir cok ağır gelir bu ona
5 ay uzun bir süre değil ki.5 ay da tanımış olmayacağına karar vermiş ayrılmak istemişsin bundan daha normal ne olabilir.Ne yani tanışır tanışmaz evlilik hayallerine mi dalacaktınız.Yalnız benim anlayamadığım kendini evine kapatıp saç sakal gezmesi asosyalleşmesi.Bunun sana bağlanmakla alakası ne.Merhabalar caresiz kaldim ne yapacagimi şaşırdım.
Benim 4 senelik ilişkim vardi sonra beni birakti. Bende civi civiyi soker dedim gittim baska biriyle tanıştım konuştum o turkiyenin bir ucunda ben bir ucundayim ciddi düşünmedim sadece aklımı oyalamak istedim iyide geldi cikmaya basladik onemsemedim pek ama bu çocuk benimle çok ciddi düşünmeye başladı annesine anlatmış izmirde yaşıyor kendisi iki kez 20 saat yol cekip buraya geldi sürekli arkadaslaryla barlarda publarda taklirdi bütün arkadaslariyla iliskisini kesti benim için evden bile çıkmıyor top sakalini hergün duzelten adam simdi bildiğiniz imam sakali bırakmış usengeclikten bu 5 ayda 10 kilo aldi tamamen kendini bana bagladi ve dış dunyaya kapatti. Ben bu işin bu kadar ciddi olacağını tahmin edemedim. Evet suçluyum bastan yapmamaluydim ama çok kötüydm acimi böyle hafifletme yolu buldum.. Bugün ayrılmak istediğimi soyledim az önce. Yikildi resmen agladi bana bağırdı beni kandirdin falan diye bisey de diyemiyorum ama onunla olamayiz bunu göremiyor ailelerimoz yetisme tarzlarimiz herseyimiz cok farkli ve sevmiyorum onu. 5 ay aklin nerdeydi diyeceksiniz her seferinde denedim ama olmadi. Simdide ağlıyor kiyamiyorum sizce ne yapmaliyim. Eski sevgilimi unuttum ama arada aklimi kurcaliyor karsilasiyorz bana gonderme yapıyor twitterdan falan bendr bakıyorum ne yazmis diye kendimi ihanet etmis gibi hissediyorum.. Vazmi gecmeliyim ayrilmalimiyim. tam da sinav zamani benim yüzümden hayatı kararmasin sinavdan sonraya mi birakayim. Uzun oldu kusura bakmayin. Simdiden teşekkür ederim