Akılsız başın cezasi

Yaptığınız hiç hoş bir şey değil. Yavaş yavaş kendini çekersen o da soğur gibime geliyor. Zaten arada da mesafe varmış. O değil de ben senin için endişelendim. İnternetten tanıştığın birisi ve yaptığı hareketler, hiç normal değil. Ailen biliyor mu?

Ailem bilmiyor zaten uzak yada yakın farketmez karşılar böyle şeylere. Bende böyle bi ise girdim bir kere şimdide çıkmaya çalışıyorum işte
Evet yavas yavas cekicem kendimi whatsapi falan sildim bir ay kadar önce konuşmayalım diye

yaptığınız şey hoş değil öncelikle bunu söylemek istedim..
sanırım sizde artık hatanızın farkına varmışsınızdır..

yapmanız gereken bana kalırsa bundan sonra dürüst olmaktır.
sınavını bekleyeyim, kuaför de çalışacak ayrılma bahanesi bulurum gibi sebepler hoş durmuyor..

kimin ne olacağının garantisi yok şu hayatta.
bugün alacağınız ah yarın sizi yeniden bulacak...

belki de şu an ayrılmak için beklediğiniz adama kör kütük aşık olup onun tarafından terk edileceksiniz..

hayatta olmaz diye bir şey yok, birisinin kalbini kırarken iyi düşünmek lazım..
kimsenin ahı kimse de kalmıyor..

birinci seferde canınız çok yanmış, bu defa daha çok yanabilir...
Allah size o şekilde unutturur geçmişi..
aman dikkat edin...

Ben de konu sahibesi icin endiselendim zora cocuk gercekten normal degil. Insallah basina bela olmaz.

Evet bende bundan korkuyorum cunku ilk seferindede boyleydi ben basta aşık degildim sonra aşık oldum ve baska kizlar yüzünden terk edildim. Bundan korkuyorum aslinda birazda. ah almak kesinlikle istemiyorum ve su an onu terkedersem ne hissettigini cok iyi anlarim yaşadığım için o yüzden de öyle hemen hadi bay bay diyip birakamiyorum. Zamanla kopsun benden kendi istemesin artık diyorum..

Peki bu çocukla ilişkinizi eski sevgiliniz biliyor mu?Amacınız bundan ayrılıp eski sevgilinize dönmekse o işten hayır gelmez. Ah alırsın ve tutar. Tabi siz ayrılmayı kafaya koymuşsunuz. Evet o halde sınavdan sonra ayrılın. Arayı soğutun.

Aşktan kimse ölmez. Evet davranışın hoş değil ama neticede sevmediysne ve uygun olduğunuzu düşünmüyorsan gözyaşları sana engel olmamalı. Ortaya hiç bir bahane sunmadan, sadece duygusal olarak ondan hoşlanamadığını, aile ve yetiştirilme şeklinizin farklı olduğu için birbiriniz uygun olmadığını söyleyip tamamen dürüstçe bitir.

Hayır eski sevgilime dönmek gibi bi amacım yok kesinlikle .. aynen öyle umarım ise yarar

Bunu yapmak istedim ama inanin normal insanlar gibi olgunlukla karsilayacak biri degil böyle dersem kendine bile zarar verebilir cok ağır gelir bu ona

Bunu yapmak istedim ama inanin normal insanlar gibi olgunlukla karsilayacak biri degil böyle dersem kendine bile zarar verebilir cok ağır gelir bu ona

Eğer ayrılık meselesinde kendine zarar vereceğini düşünüyorsan psikolojisi bozuk ve seni takıntı haline getirmiş biri gözüyle bakarız ancak. Bu durumda zaten istesende kendinden soğutamazsın. Kesinlikle en kısa zamanda net ve dürüst biçimde bitirmenden yanayım.Uzadıkça daha kötü olur haberin olsun.

Bencilsin.
Cok bencilsin.
Vicdan azabi diyip durma.
Yeterince canini yakmissin kasten olarak.
Duygularini yiktin bari kariyerinede comak sokma.
Sinavlara kadr baristiginizi soyle.
Snra yine ayril.
Ve kesinlikle ayril, onu haketmiyosun.

altı üstü üzüntünü hafifletmek için internetten birini bulmuşsun. ama olayın ilerlemesine izin vermen kötü olmuş senin ve onun açından. keşke tadında bırakaydın. erkekler emin ol birbirini bu kadar eleştirmezdi. bizim konu sahibini yediğimiz kadar yani. cnm dikkat et. evet kendinden soğutarak bitir.

5 ay uzun bir süre değil ki.5 ay da tanımış olmayacağına karar vermiş ayrılmak istemişsin bundan daha normal ne olabilir.Ne yani tanışır tanışmaz evlilik hayallerine mi dalacaktınız.Yalnız benim anlayamadığım kendini evine kapatıp saç sakal gezmesi asosyalleşmesi.Bunun sana bağlanmakla alakası ne.

Merhaba herkese olumlu olumsuz herkese yorumlari yüzünden teşekkür ederim . Sınavdan sonra birakma kararı almıştım evet ama bugün hatta az önce gerçekten ona daha fazla yalan söylemecegimi anladim. Ve ona söyledim.."böyle olmamliydi hataliydim Ben bi kac kez eski sevgilimn sosyal medyadaki hesaplarina da baktım Özür dilerim cok ozur dilerim inan seni kırmak istmezdim hayatimda tanıdığım en iyi adamsin sen ben sana layık değilim evet cok klasik artık belki ama ben sana layık değilim.. umarim cok cok mutlu olursun "
yazdim oda eski sevgilimin hesaplarina bakmami ihanet saydıgini soyleDi. Saka yapiyosun dmi dedi. Inanamadi bana
sonrada agladi. Cok korkuyorum kendine bisey yapicak olmasindan artik beni istemediğini söyledi . Mesaj atma hepiniz aynisiniz namazinda niyazinda insansin diye sana güvendim falan dedi. kendine bişey yapmaz dimi ? Ancak böyle sogur dedim ve gözünün icine baka baka yalan soylemek canimi yakiyoedu..

bu arada sakal birakmasini sormussunuz yani bundan anlatmak istedigim kendine bakan biriyken benle çıktıktan sonra kendini kapatmasi dış dünyaya ve disari cikip birine bakmayi birine güzel görünmeyi ihanet saymasi..

Ben gerçekten ondan bin kat daha fazla üzülüyorum şu an . Böylece birinin hayatini mahvetmek istemedigim halde böyle oldu. Ustelik o kadar zamani birlikte geçirdiğim birini. Bana iyi gelen birini üzdum bunun acısı cok fazla gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…