- 29 Nisan 2011
- 2.760
- 12.752
- 408
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Yok bel agritmaz hafif bir model ben vatan da denedim almadan annenizle deneyin yine de rahatsızlığı varmış cunkuÖğrenmek istediğim bu tamamen. Bu modeli merak ediyorum. Bel ağrıtır mı ?
Tekrar ne zaman indirim olur bilginiz var mı pekiMerhaba black friday den dyson v10 aldım inanılmaz memnunum çıkan pisliğe toza inanamazsınız. Benim ana süpürgem yok tek bunu kullanıyorum ve dubleks buyuk Bi eve bile yetiyor şarjı. Yalnız şuan fiyatlar çok arttı şuan almanızı önermem indirimden 3800 TL ye aldım ben şuan en düşük 4500 TL. Yeni indirim dönemini mutlaka bekleyin bu fiyatlara Alınmaz
Valla Bi fikrim yok ama ben kasımı beklemiştim, belki yılbaşı indirimi olabilirTekrar ne zaman indirim olur bilginiz var mı peki
Bu urunu pek tavsiye etmem. Ben gecen aylarda anneme aldim. Soft basligi var. Sert zeminde eh fena degil ama hali basligi olmadigi icin halida iyi degil. Bir de basligi inanilmaz oynak. Kullanirken verdigi his hosuma gitmedi.. Genel olarak pek icime sindigini soyleyemem ama almis bulundum. Koltuk aparati guzel calisiyor. Annemin kedisi var en azindan koltuklarda kullanir diye iade etmedim. Kendime almis olsaydim kesinlikle iade ederdim.xiaomi markasının handleheld modelini gördüm onun fiyatı ise amacında 1600 tl. Sizce hangisini almaliyim ?
Roidmi X30 aldım, çok memnunum.Herkese selam
Lütfen konum taşınmasın çünkü son donemdeki en büyük derdim bu oldu.
Annemin beli rahatsız ve kendisi titiz bi kadın. Bende haftanın 6 günü çalışıyorum eve çok geç gidiyorum tek faydam haftasonu evde yardım edebilmek oluyor. Eski tip bir süpürgemiz var. Hem agir hem de hantal. Anneme ben evde yokken kullanabileceği şarjlı süpürge arıyorum. En azından içim daha rahat eder hafif ve kullanışlı olacağından.
Dyson en düşük modeli 3400 bir de xiaomi markasının handleheld modelini gördüm onun fiyatı ise amacında 1600 tl. Sizce hangisini almaliyim ? Günlük kullanımda gerçekten pratik mi ? Yükü hafifletir mi ? Sizler hangi modeli kullanıyorsunuz ? Şimdiden çok teşekkür ederim
Evım dublex v11den cok memnunum 160m2 evım. Bazen cok detaylı süpürdüğümde şarjı yetmiyor benımde. Ama dehşet toz cıkarıyor.Onlar akıllı süpürgemi oluyomusBen dyson v11 kullanıyorum ama öyle çok bir özelliğini çözemedim. Tek iyi tarafı kablo derdimizin olmaması ve kullanımın pratik olması ve çöpü hemen hop diye boşaltmak . Bide evim triplex bazen şarjı yetmiyor tüm evi süpürmeye bazen onda zorlanıyorum. Ayrıca süper pahalı onuda belirtmem gerek ...
Aynen , hatta bazen şaşırıyorum her defasında okadar toz çıkmasına bende . Tek zorlandığım şey bazen kolum çok yoruluyor , ağır geliyor .Evım dublex v11den cok memnunum 160m2 evım. Bazen cok detaylı süpürdüğümde şarjı yetmiyor benımde. Ama dehşet toz cıkarıyor.
Evet malesef kablolu klasik süpürgeler gibi değil. Konforlu bir tutuşu yok. Önceki philips maratondu tutuşu güzeldi fakat kablo tak cıkardan yorulmustum ve sap yerındeki hava yeri ıkı kez kırıldı parcası 250lıraAynen , hatta bazen şaşırıyorum her defasında okadar toz çıkmasına bende . Tek zorlandığım şey bazen kolum çok yoruluyor , ağır geliyor .
Dyson kullanıyorum aşırı memnunum. Robot süpürge köşelerde hep toz bırakıyor
dyson dikey sarjli supurgem var benim de. biraz agir acikcasi onunla ben supuremiyorum sevgilim supuruyor genelde ama tavsiye ederim cok guclu bir supurge.
onun disinda da yaklasik 4 yildir robot supurgem var. son cikanlari bilmiyorum ama benim irobot roomba modeliydi ondan da inanilmaz memnunum. her gun onu calistiriyorum sadece iki gunde bir de dyson ile supuruyoruz o kadar.
Hem irobot hem de dyson kullanıcısı olarak kesinlikle dyson diyorum.Irobotlar hayvanları olanlar için ideal. Ortalıkta dönsün dursun. Evim ful halıflex ve küçük;saçı, tozu alır gibi yapsın yeter diyorsanız alabilirsiniz ama.
Dyson çok güzel temizliyor, hem de çok pratik. En düşük modelini bile tavsiye ederim : )
kedim ve kopegim var, sevgilimin toz alerjisi var.2 günde 1 süpürüosan daha robota ne gerek var ilahi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?