• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıllı süpürge kullananlar

Hem irobot hem de dyson kullanıcısı olarak kesinlikle dyson diyorum.Irobotlar hayvanları olanlar için ideal. Ortalıkta dönsün dursun. Evim ful halıflex ve küçük;saçı, tozu alır gibi yapsın yeter diyorsanız alabilirsiniz ama.
Dyson çok güzel temizliyor, hem de çok pratik. En düşük modelini bile tavsiye ederim : )

Sizin dediğiniz modelleri bilmiyorum ama hem ben hem annem akıllı robot süpürge roborock s6 kullanıyoruz ve annem kendisine bizim evin ikinci hatunu, bende olmazsa olmazım diyorum. Bu kadar rahat ve kullanışlı. Kendisi belli aralıklarla bütün evi süpürüyor ohh miss

Ben de yeni aldım dyson v11 pro gold mu ne ondan son modeli. 5500-6 arası bir seydı ama cok memnunum evimde köpek var cok tüy döküyor Benım de saclarım cok dökülüyor hemen süpürüyorum sadece yardımcı kadına kullandırtmıyorum onlar cok özensiz davranıyorlar diye o normal süpürgeyle süpürüyor ben bana pratık olsun diye bundan aldım

Xiaomi handheld var bende. Hic guzel degil koltuk falan supururken cok bilek yoruyor. Sirf yer süpürulcek diyorsaniz olur yerden destek alinca yormuyor. Dyson in sarjlisi da oyle bilek yoruyor. Bence miele compact toz torbalı alın. Ya da robot süpürge alın.

Merhaba black friday den dyson v10 aldım inanılmaz memnunum çıkan pisliğe toza inanamazsınız. Benim ana süpürgem yok tek bunu kullanıyorum ve dubleks buyuk Bi eve bile yetiyor şarjı. Yalnız şuan fiyatlar çok arttı şuan almanızı önermem indirimden 3800 TL ye aldım ben şuan en düşük 4500 TL. Yeni indirim dönemini mutlaka bekleyin bu fiyatlara Alınmaz

Merhaba black friday den dyson v10 aldım inanılmaz memnunum çıkan pisliğe toza inanamazsınız. Benim ana süpürgem yok tek bunu kullanıyorum ve dubleks buyuk Bi eve bile yetiyor şarjı. Yalnız şuan fiyatlar çok arttı şuan almanızı önermem indirimden 3800 TL ye aldım ben şuan en düşük 4500 TL. Yeni indirim dönemini mutlaka bekleyin bu fiyatlara Alınmaz
Tekrar ne zaman indirim olur bilginiz var mı peki

xiaomi markasının handleheld modelini gördüm onun fiyatı ise amacında 1600 tl. Sizce hangisini almaliyim ?
Bu urunu pek tavsiye etmem. Ben gecen aylarda anneme aldim. Soft basligi var. Sert zeminde eh fena degil ama hali basligi olmadigi icin halida iyi degil. Bir de basligi inanilmaz oynak. Kullanirken verdigi his hosuma gitmedi.. Genel olarak pek icime sindigini soyleyemem ama almis bulundum. Koltuk aparati guzel calisiyor. Annemin kedisi var en azindan koltuklarda kullanir diye iade etmedim. Kendime almis olsaydim kesinlikle iade ederdim.

Bence robot supurgeleri de bir inceleyin. Eger evinizin dekorasyonu uygunsa ya da robot supurgeye gore ayarlayabilecekseniz xiaominin robot supurgelerini siddetle tavsiye ederim. Annem de ben de yillardir kullaniyoruz ve gercekten cok memnunuz.

Ama eger illa ki kablosuz supurge dusunuyorum derseniz xiaomiden uzak durun kesinlikle dysona yonelin derim. Ben dysonun kablolu modelini kullaniyorum ve inanilmaz memnunum.
Model olarak V8 absolute sanirim annenize uygun olur. Cunku v8 den sonra cikan modeller bana gore hantal.

Bence almadan once annenizi bir magazaya goturup denetin Agirligina kullanimina vs. baksin. Oyle daha saglikli olur.

Bahsettiğiniz süpürge evi tanıyıp kendi kendine süpürenlerdense almayın. Biz aldık iyi bi model,sözde çekim gücü en çok olan filan. Evi daha temiz gösteriyor sadece ama yine süpürmek lazım. Ben beğenmedim onun yerine dyson alın.

Herkese selam
Lütfen konum taşınmasın çünkü son donemdeki en büyük derdim bu oldu.
Annemin beli rahatsız ve kendisi titiz bi kadın. Bende haftanın 6 günü çalışıyorum eve çok geç gidiyorum tek faydam haftasonu evde yardım edebilmek oluyor. Eski tip bir süpürgemiz var. Hem agir hem de hantal. Anneme ben evde yokken kullanabileceği şarjlı süpürge arıyorum. En azından içim daha rahat eder hafif ve kullanışlı olacağından.
Dyson en düşük modeli 3400 bir de xiaomi markasının handleheld modelini gördüm onun fiyatı ise amacında 1600 tl. Sizce hangisini almaliyim ? Günlük kullanımda gerçekten pratik mi ? Yükü hafifletir mi ? Sizler hangi modeli kullanıyorsunuz ? Şimdiden çok teşekkür ederim
Roidmi X30 aldım, çok memnunum.

Dyson kullanıyorum aşırı memnunum. Robot süpürge köşelerde hep toz bırakıyor

Onlar akıllı süpürgemi oluyomus 🙄 Ben dyson v11 kullanıyorum ama öyle çok bir özelliğini çözemedim. Tek iyi tarafı kablo derdimizin olmaması ve kullanımın pratik olması ve çöpü hemen hop diye boşaltmak . Bide evim triplex bazen şarjı yetmiyor tüm evi süpürmeye bazen onda zorlanıyorum. Ayrıca süper pahalı onuda belirtmem gerek ...
Evım dublex v11den cok memnunum 160m2 evım. Bazen cok detaylı süpürdüğümde şarjı yetmiyor benımde. Ama dehşet toz cıkarıyor.

Aynen , hatta bazen şaşırıyorum her defasında okadar toz çıkmasına bende . Tek zorlandığım şey bazen kolum çok yoruluyor , ağır geliyor .
Evet malesef kablolu klasik süpürgeler gibi değil. Konforlu bir tutuşu yok. Önceki philips maratondu tutuşu güzeldi fakat kablo tak cıkardan yorulmustum ve sap yerındeki hava yeri ıkı kez kırıldı parcası 250lıra

dyson dikey sarjli supurgem var benim de. biraz agir acikcasi onunla ben supuremiyorum sevgilim supuruyor genelde ama tavsiye ederim cok guclu bir supurge.

onun disinda da yaklasik 4 yildir robot supurgem var. son cikanlari bilmiyorum ama benim irobot roomba modeliydi ondan da inanilmaz memnunum. her gun onu calistiriyorum sadece iki gunde bir de dyson ile supuruyoruz o kadar.

2 günde 1 süpürüosan daha robota ne gerek var ilahi yaaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hem irobot hem de dyson kullanıcısı olarak kesinlikle dyson diyorum.Irobotlar hayvanları olanlar için ideal. Ortalıkta dönsün dursun. Evim ful halıflex ve küçük;saçı, tozu alır gibi yapsın yeter diyorsanız alabilirsiniz ama.
Dyson çok güzel temizliyor, hem de çok pratik. En düşük modelini bile tavsiye ederim : )

Hangi modeli var sizde

Back