• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıllı süpürge kullananlar

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.194
53
31
Herkese selam
Lütfen konum taşınmasın çünkü son donemdeki en büyük derdim bu oldu.
Annemin beli rahatsız ve kendisi titiz bi kadın. Bende haftanın 6 günü çalışıyorum eve çok geç gidiyorum tek faydam haftasonu evde yardım edebilmek oluyor. Eski tip bir süpürgemiz var. Hem agir hem de hantal. Anneme ben evde yokken kullanabileceği şarjlı süpürge arıyorum. En azından içim daha rahat eder hafif ve kullanışlı olacağından.
Dyson en düşük modeli 3400 bir de xiaomi markasının handleheld modelini gördüm onun fiyatı ise amacında 1600 tl. Sizce hangisini almaliyim ? Günlük kullanımda gerçekten pratik mi ? Yükü hafifletir mi ? Sizler hangi modeli kullanıyorsunuz ? Şimdiden çok teşekkür ederim

Herkese selam
Annemin beli rahatsız ve kendisi titiz bi kadın. Bende haftanın 6 günü çalışıyorum eve çok geç gidiyorum tek faydam haftasonu evde yardım edebilmek oluyor. Eski tip bir süpürgemiz var. Hem agir hem de hantal. Anneme ben evde yokken kullanabileceği şarjlı süpürge arıyorum. En azından içim daha rahat eder hafif ve kullanışlı olacağından.
Dyson en düşük modeli 3400 bir de xiaomi markasının handleheld modelini gördüm onun fiyatı ise amacında 1600 tl. Sizce hangisini almaliyim ? Günlük kullanımda gerçekten pratik mi ? Yükü hafifletir mi ? Sizler hangi modeli kullanıyorsunuz ? Şimdiden çok teşekkür ederim
Şu cubuk süpürgeler varya borusuzz anlatabildim mi bilmiyorum ama hani dik oluyor beyaz esyalar aldıgımız mağadazadan hediye verilmişti. İnan kendi aldıgım süpürgem i kullanmayı unuttum bi dönem okadar rahatki her an elinin altında gibi düşün hafifte onlardan tavsiye ederim. Cok memnundum kayınvalidemin süpürgesi bozulunca ona vermiştim masraf etmesin diye. Şimdilerde düsünüyorum gidip alsam mı diye.

Pardon şarjlı süpürge demişsiniz ben o detayı kacırmısım benım ki bildiğin fişe takıp calısanlardan 🤣

Kesinlikle almayın instagram fenomenlerinin reklamı o büyük geniş evi hayvanı olan açıyor oyle. Ve cabuk bozuluyor o süpürgeler. Onun yerine dyson v7 v8 alın o kadar pratik ve rahatki 10 yok kullanırsınız

Ben almanyada yaşıyorum evde kullanan cok tanıdığım var hepsi çok memnun telefondan ayarliyolarmis onlar evden gidince yada evde başka isle uğraşırken süpürulmus oluyomus bende anneme getirecem insallah hem yaşlı hem kanser hastası kolaylık olsun diye

dyson var bende

pandemi de yardımcım da olmayınca tüm evi hep onunla süpürdük eski süpürge o kadar güçlü değil

yıkanmış gelmiş halıdan dahi bir topak toz çıkardı

bizde kedi var elimiz ayağımız dyson

ille de en son modelini almayın bende V7 var

son model süresi uzun ve haznesi büyük olanı ağır olabilir zira bendeki dahi benim bir süre sonra yoruyor

zaten takılı duruyor 3 odalı evimi bir şarj ile süpürüyor ama dip köşe girersen yetmez bir süpürmeye tek şarj

Bence süprügeyi magzada ele alip bir deneyin. Dyson un yeni modelleri mesela elde cok agir bana göre. Romatizmam var. Aktif degil, ama ellerim o kadar güclü degil. Bana fazla geldi. Annenizin bir rahatsizligi varsa bunu da hesaba katin. Youtube da satin alinmamis dyson ve baska süpürge degerlendirmeler de var. Onlari da izleyin

dyson dikey sarjli supurgem var benim de. biraz agir acikcasi onunla ben supuremiyorum sevgilim supuruyor genelde ama tavsiye ederim cok guclu bir supurge.

onun disinda da yaklasik 4 yildir robot supurgem var. son cikanlari bilmiyorum ama benim irobot roomba modeliydi ondan da inanilmaz memnunum. her gun onu calistiriyorum sadece iki gunde bir de dyson ile supuruyoruz o kadar.

Son düzenleme:
Ben dyson v8 den çok memnunum. Daha sonraki modeller için gerek yok boşuna almayın demişti satış sorumlusu. Evim 110m2 bana yetiyor. Daha yeni modelleri ev büyüdükçe tavsiye ediyoruz dediler.

Herkese selam
Onlar akıllı süpürgemi oluyomus 🙄 Ben dyson v11 kullanıyorum ama öyle çok bir özelliğini çözemedim. Tek iyi tarafı kablo derdimizin olmaması ve kullanımın pratik olması ve çöpü hemen hop diye boşaltmak . Bide evim triplex bazen şarjı yetmiyor tüm evi süpürmeye bazen onda zorlanıyorum. Ayrıca süper pahalı onuda belirtmem gerek ...

Benim çok halım yok yerlerde akıp gidiyor, yormuyor hiç. Halı çoksa biraz yorabilir. Bir kerede yapmaya gerek yok zaten, azar azar yaparsa anneniz daha iyi olur. Kullandığı süpürgeden ziyade kendini yormaması için.

Herkese selam
Merhaba bahsettiğiniz modelleri bilmiyorum ben xaiomi V3 robot süpürge kullanıyorum. Yalnız internet lazım. Akıllı telefona kurulan bi uygulamayla çalışıyo. Çok memnunum . Oğlumu parka götürüyorum geliyorum ev tertemiz. Çamaşır makinesi kadar elzem bi alet

Merhaba bende xiaomi nin 1 c modelini araştırıyordum hatta denedim hafif bir makine aparatları falan güzel çekiş gücü de iyiydi parkede su gibi kayıyordu. sadece garanti konusu kafamı karıştırdı araştırmaya devam ediyorum

Merhaba bende xiaomi nin 1 c modelini araştırıyordum hatta denedim hafif bir makine aparatları falan güzel çekiş gücü de iyiydi parkede su gibi kayıyordu. sadece garanti konusu kafamı karıştırdı araştırmaya devam ediyorum
Öğrenmek istediğim bu tamamen. Bu modeli merak ediyorum. Bel ağrıtır mı ?

bende sadece philipsin sarjlisi var, tum evi supuruyor, sarji falan yetiyor, cekis gucu de iyi.
ama ne kadar uzun sure kullanirim bilmiyorum.
bundan once elektroluxun sarjlisi vardi, ondan da cok memnundum, cekis gucu vs, ama 2 yilin sonunda sorun cikarmaya baslamisti, cekis gucu azalmisti.
simdilerde robot almayi dusunuyorum ama ek olarak, gunluk salon temizligi icin.

Back