Teşekkür ederim cevabınız için. Kamerası nasıl acaba anlık resim olarak mı yoksa canlı bağlanıp video şeklinde mi izleniyor acabaWiky watch dediğiniz özellikte
Teşekkür ederim cevabınız için. Kamerası nasıl acaba anlık resim olarak mı yoksa canlı bağlanıp video şeklinde mi izleniyor acaba
Canlı bağlanıp görebilirsiniz ortam sesi duyarsınız 10 numaraya kadar arama yapar saati çıkarınca size msj gelirTeşekkür ederim cevabınız için. Kamerası nasıl acaba anlık resim olarak mı yoksa canlı bağlanıp video şeklinde mi izleniyor acaba
ben de bu tarz bir urun ariyorum ama kamerasi olsun istemiyordum ben de,
hem oynayip sarjini bitirir diye, hem de kolunda cok degerli bir sey olup milletin dikkatini cekmesin diye.
neden bu kadar kamera ozelligi istediginizi sorabilir miyim?
Servisde kontrol etmek istiyorum özellikle. Daha önce serviste oğlumu dovmustu bir çocuk. Sonrasında diğer cocuklardan öğrendigim. Servis hostesi olaya mudahele etmemiş. Çocukların kavgası değil sinirimi bozan. Diğer cocuklar yardım istemiş bağırarak hostes sizinlemi ugrasicam diyip gitmemiş ayırmaya. Sonrasında hostes işten çıkınca baska cocuklarında yaşadığı olaylar döküldü ortaya. Hostes ve şoför sürekli sohbet ediyormuş trafikte. Çocukları kapıdan alırken tek oturuyor gösterip uzaklaştıkça sıkış tıkış oturtuyorlarmış. 1 koltukta 3 çocuk olunca emniyet kemeri de takilamıyor. Birde fazla hareketli. Oyuna dalınca otokontrolünü kaybedip kazalara açık oluyor. Izlemekten ziyade izlenilebilceğini bilmesi daha kontrollü olmasını sağlar diye düşünüyorum.Canlı bağlanıp görebilirsiniz ortam sesi duyarsınız 10 numaraya kadar arama yapar saati çıkarınca size msj gelir
Güvenli bölge dışına çıkarsa mesaj gelir 1000 lira
Servisde kontrol etmek istiyorum özellikle. Daha önce serviste oğlumu dovmustu bir çocuk. Sonrasında diğer cocuklardan öğrendigim. Servis hostesi olaya mudahele etmemiş. Çocukların kavgası değil sinirimi bozan. Diğer cocuklar yardım istemiş bağırarak hostes sizinlemi ugrasicam diyip gitmemiş ayırmaya. Sonrasında hostes işten çıkınca baska cocuklarında yaşadığı olaylar döküldü ortaya. Hostes ve şoför sürekli sohbet ediyormuş trafikte. Çocukları kapıdan alırken tek oturuyor gösterip uzaklaştıkça sıkış tıkış oturtuyorlarmış. 1 koltukta 3 çocuk olunca emniyet kemeri de takilamıyor. Birde fazla hareketli. Oyuna dalınca otokontrolünü kaybedip kazalara açık oluyor. Izlemekten ziyade izlenilebilceğini bilmesi daha kontrollü olmasını sağlar diye düşünüyorum.
8 yaşında bir çocuk yani oyun oynama falan diyemem zaten. Yada ders saatinde izlemem ki sonucta ogretmeni var sınıfta.Her annenin evladi icin endidelenmesi cok normal ama etik degil bence boyle birsey. Surekli gozetim altinda olmalari. Ozgurluklerini kisitlamak.
Yanlis anlasilmak istemem, belki tamda ifade edemedim ne demek istedigimi.
Ama anliyorum boyle birseye ihtiyac duyulma sebebini. Yinede bana gore yanlis.
Bencede bu devirde şahane bişey ilk okul çağındaki çocukları kontrol edebilmek için.Her gün tecavüz, taciz haberleri okurken. Annenin kamera isteği niye tuhaf geliyor aklım almıyor. Ben de isterdim kesinlikle. Bahsettiğiniz çocuk ilkokul çağında , Allah korusun birşey olsa adam akıllı kendini bile savunamaz çocuk. Hiç de abartı değil kusura bakmayın
Kullanıcı yorumlarına bakınca kamerasının çok kötü olduğundan bahsetmişler. Siz kullanmışmıydınız?Wiky watch dediğiniz özellikte
8 yaşında bir çocuk yani oyun oynama falan diyemem zaten. Yada ders saatinde izlemem ki sonucta ogretmeni var sınıfta.
Birde daha önce düştü ve beyinde damar tıkanıklığı yuzunden 1 yıl tedavi gördü. Kabul ediyorum bu beni daha evhamlı yaptı.
Birde okul bahcesinde park var. Dün okulda lk günü olduğu için gozlemledigim. Oyuna dalıp ders zilini duymuyor. Yada kosa kosa merdivenlere çıkıyor. Daha önce de böyle düştü en azından arada merdivenlerden koşarak cikmamasini söylerim. Yada onu izledigimi dusunup sakin çıkar
o yaşta bir cok cocugun elinde akilli telefon var tek farki takip sistemi var bu saatte su donemde cok gerekli bir sey benceHer annenin evladi icin endidelenmesi cok normal ama etik degil bence boyle birsey. Surekli gozetim altinda olmalari. Ozgurluklerini kisitlamak.
Yanlis anlasilmak istemem, belki tamda ifade edemedim ne demek istedigimi.
Ama anliyorum boyle birseye ihtiyac duyulma sebebini. Yinede bana gore yanlis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?