• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yaşında bir çocuk yani oyun oynama falan diyemem zaten. Yada ders saatinde izlemem ki sonucta ogretmeni var sınıfta.
Birde daha önce düştü ve beyinde damar tıkanıklığı yuzunden 1 yıl tedavi gördü. Kabul ediyorum bu beni daha evhamlı yaptı.
Birde okul bahcesinde park var. Dün okulda lk günü olduğu için gozlemledigim. Oyuna dalıp ders zilini duymuyor. Yada kosa kosa merdivenlere çıkıyor. Daha önce de böyle düştü en azından arada merdivenlerden koşarak cikmamasini söylerim. Yada onu izledigimi dusunup sakin çıkar
Cok gecmis olsun. Kizim 1e başladı, o yüzden konu tam benlik ben de araştıracağım bu saati. Ama son cümleniz beni biraz düşündürdü. Empati yaparsak, cocugun sürekli izlendiğini bilmesinin,özgüven acısından zararı olur sanki.
Dün ilk kez servis kullandi kızım ve araçla takip ettik bir kaç veli.Cunku hem okul kalabalık curcuna hem de hostesin alıp bıraktığı yerleri,dikkatini,tavrini ve güzergahı merak etmiştim. Bugün de takip edecektim ama kızım direk 'Anne takip etme evde bekle lütfen.Biz geliyoruz iste' dedi. Biz yine de -gerekliyse-elimizden geldiğince müdahale etmeden uzaktan uzağa kollayalım ama onlara çok karışıp hissettirmeyelim en güzeli. Misal zili duymadiginda uyarirsaniz sorumluluk geliştiremez,sürekli sizin komutunuza alisir.Saatinde derse girmediğinde sonuçlarını yaşayarak görsün derim

Vodafone un da varmıs sanırım arkadasımda ogluna almıs bende olsam bende alırdım devır cok kotu ve ben cok endıselı bır anneyım alın

Vallahi kim ne derse desin ben gayet mantikli buluyorum. Devir cok kotu.. Allah tum evlatlari korusun..

Ben disari cikan 2 kedimde kullandim takip cihazi. Tam nokta atisi konum vermese de 10 -20 m2 alani yuvarlak icine alip gosteriyordu. Zaten gosterdigi alana gidip isimleriyle seslenince hemen geliyorlardi. Minnoslarim🤭 Cocugum olsa onda da kullanirim.

Tavsiyem bu tarz birsey alirsaniz oglunuza onu dinleyebildiginizi vs. Soylemeyin. Sadece saat oldugunu sanmasi hem onun hem de aletin yararina 😂. Ne oldugunu bilirse durmadan oynar, minciklar arkadaslarina falan soyler kurcalarlar bozarlar. Bir de surekli dinleniyor olma dusuncesi sikinti yaratabilir cocukta.

Ayrica sadece saat degil kibrit kutusundan kucuk takip cihazlari oluyor. Her ihtimale karsi cocugun elbisesine montuna vs. gizli cep yapip koymak gerektigini dusunuyorum. Ozellikle buyuk sehirlerde yasayanlar icin cok gerekli.. Neticede kotu niyetli olan bir insan saati sokup atar ama sakli olan izleme cihazini fark etmesi oldukca zaman alabilir. Malesef devir cok kotu ve mecburen onlem alma geregi duyuyor insanlar. Ben kullananlari yadirgamiyorum.

Back