• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün tecavüz, taciz haberleri okurken. Annenin kamera isteği niye tuhaf geliyor aklım almıyor. Ben de isterdim kesinlikle. Bahsettiğiniz çocuk ilkokul çağında , Allah korusun birşey olsa adam akıllı kendini bile savunamaz çocuk. Hiç de abartı değil kusura bakmayın
Yani bu saat bile tam korurmu bilemiyor insan Allah korusun yavruları. Daha önce mesela servis şoförü ve hostesin yasak aşkları girdi gündeme güm diye. Okul bile öğrendi. Ama üstü kapandı. Okulla ilgili zaten sıkıntım bununda üstünü kapatınca müdürler okuldan aldım çocuğumu. Harama uçkur açandan herşeyi beklerim. Sonra serviste hostes olarak başladım. Baktım tek yolu bu. Ve anladım ki servisler en güvenilmemesi gereken yer. Ben mesela çocuklarla ilgili Çok dikkatliydim. Gelmeyen cocuk olunca aileyi arardım. Çocuk okulda etüd var kursa vs gidicem aksam servisle dönmeyeceğim derse aileyi arar onay alırdım. Servis şoförü ile defalarca kavga ettim bu yüzden. 110 km giden arabada çocuklar Çok egleniyor aileye soylemiyor ama şoföre mudahale ediyordum. Mesela annesi sorun cikartan çocukları n korunaklı yere oturtup digerlerini bosveriyorlar.

Her gün tecavüz, taciz haberleri okurken. Annenin kamera isteği niye tuhaf geliyor aklım almıyor. Ben de isterdim kesinlikle. Bahsettiğiniz çocuk ilkokul çağında , Allah korusun birşey olsa adam akıllı kendini bile savunamaz çocuk. Hiç de abartı değil kusura bakmayın

Fikrimi soylemekde ozgurum :) ki belirttim de, bana gore boyle diye.
Olmadi pamuga saralim cocuklarimizi. Curling parents olma yonunde ilerliyor bu jenerasyon aileler. Iyice sarip sarmalayin da kirilmasinlar, sorumluluk almasinlar e mi

Fikrimi soylemekde ozgurum :) ki belirttim de, bana gore boyle diye.
Olmadi pamuga saralim cocuklarimizi. Curling parents olma yonunde ilerliyor bu jenerasyon aileler. Iyice sarip sarmalayin da kirilmasinlar, sorumluluk almasinlar e mi

Sorumluluk almakla konunun ne alakası var ki? Kafanız karışmış iyice

Her annenin evladi icin endidelenmesi cok normal ama etik degil bence boyle birsey. Surekli gozetim altinda olmalari. Ozgurluklerini kisitlamak.
Yanlis anlasilmak istemem, belki tamda ifade edemedim ne demek istedigimi.

Ama anliyorum boyle birseye ihtiyac duyulma sebebini. Yinede bana gore yanlis.

3.sınifa giden çocugun nasıl bi özgurlüğü olabilir
Annesi karar verir o yaştaki minigim tüm kararlarına
Tuafsınız gerçekten yorum yapmak için yapmayın
Komik oluyosunuz

Servis konusunda çok haklısınız, sırf korkumdan bu sene anaokuluna başlayan oğlumu servise yazdırmadım. Kendimiz birşekilde götürüp getireceğiz. Müdire geçen sene servis ilerin sürekli değiştiğini, yanında hostesle gelmediklerinde çocuğu teslim etmediğini söyledi. Yukarıdan anladığım kadarıyla hostes de pek bir işe yaramıyormuş.

Akıllı saat çok mantıklı, günümüzde kimseye güven yok.

Bende 3.sinifa gecen oglum icin.istiyorum ama.yorumlar.cok.kotu butun markarlar icin

Su turunculu mavili olan varya xtel memnuz deglz hc donanim yok yurt disi kaytli vardi tam donannimli kolundan ciktigi anda uyari gelirdi arardi saat. Location full nokta atisi yesil bir saatti velhasil imei doldu kapandi elektronik yurt disindan geliyorsa sans bozuk da trkiye de maalesef kaliteli bulmak zor hatta hc bulamassinz . Smdi elektronik urun de getittiremiyorlar cogu gumrukten geri donuyor. Bz guvendgmz birinden almstk deneyerek mucize gb tikir tikir isledi su bile gecrmedi ne zulum cekti oglmdan
Smdi xtek turuncu mavili yi *mecburen kullanmaktaym sdc arama yapabiliyorum location 15 dkka snra belli oluyor bazen olmuyor 1. Ebeveyn olmalisinz her istasyonu yakalayamiyor durum bu

Her annenin evladi icin endidelenmesi cok normal ama etik degil bence boyle birsey. Surekli gozetim altinda olmalari. Ozgurluklerini kisitlamak.
Yanlis anlasilmak istemem, belki tamda ifade edemedim ne demek istedigimi.

Ama anliyorum boyle birseye ihtiyac duyulma sebebini. Yinede bana gore yanlis.
Neresi etik degil reşit bireyden bahsedilmiyor sonucta küçük çocuk
Insanlar artık paranoyak duyduklarından gördüklerinden ki haklılar

Bu devirde en gerekli şey bu akşam haberlerde 85 yaşında bir adam okul karşısındaki durağı mesken tutmuş para uzatıp çocukları taciz ediyormus farkedenler polis çağırmis ve cezaevine atıldı Rabbim karşımıza güzel insanlar çıkarsın ins

Yani bu saat bile tam korurmu bilemiyor insan Allah korusun yavruları. Daha önce mesela servis şoförü ve hostesin yasak aşkları girdi gündeme güm diye. Okul bile öğrendi. Ama üstü kapandı. Okulla ilgili zaten sıkıntım bununda üstünü kapatınca müdürler okuldan aldım çocuğumu. Harama uçkur açandan herşeyi beklerim. Sonra serviste hostes olarak başladım. Baktım tek yolu bu. Ve anladım ki servisler en güvenilmemesi gereken yer. Ben mesela çocuklarla ilgili Çok dikkatliydim. Gelmeyen cocuk olunca aileyi arardım. Çocuk okulda etüd var kursa vs gidicem aksam servisle dönmeyeceğim derse aileyi arar onay alırdım. Servis şoförü ile defalarca kavga ettim bu yüzden. 110 km giden arabada çocuklar Çok egleniyor aileye soylemiyor ama şoföre mudahale ediyordum. Mesela annesi sorun cikartan çocukları n korunaklı yere oturtup digerlerini bosveriyorlar.
[/QUOT
ilk ve ortaokul döneminde en iyi okul eve en yakın okuldur bence. Çünkü okul yönetimi ne kadar konuşsa da kurallar koysa da servis olayı tamamen farklı bir durum. Çoğu servis şöförünün pedagojik eğitimi yok. Takip etmek istemek de sonuna kadar haklısınız.

Black mirror'un 4. Sezonunda arkengel diye bir bölüm vardi. Kadin parkta cocugunu kaybediyor- kisa bir an. Ama cok etkileniyor. Arastirip cocugu bir merkeze goturuyor-bir cip taktiriyor. O saatten sonra kizin her seyini elindeki laptoptan izleyebiliyor. Hatta siddet ogelerini sansurluyor. Mesela arkadaşları kufur ederse bip sesi geliyor. Ya da komsunun hircin kopegi havliyor ama kiz onu buğulu görüyor -sesini duymuyor. Dedesi yaninda kalpkrizi geçiriyor. Siddet iceren sahneler sansürlü oldugu icin gorup de dedesine bir yudum su veremiyor...
falan filan
Devami da iste bu tarz teknolojilerin insanin hayatini nasil kararttigiyla ilgili :)
Ozur dilerim konu sahibi, sabote ettiysem. Gormusken yazayim dedim,belki ilgisini cekip iZlemek isteyen cikar diye^^

Back