Fena değil dört dörtlük ürün yok. Bu en iyisiKullanıcı yorumlarına bakınca kamerasının çok kötü olduğundan bahsetmişler. Siz kullanmışmıydınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fena değil dört dörtlük ürün yok. Bu en iyisiKullanıcı yorumlarına bakınca kamerasının çok kötü olduğundan bahsetmişler. Siz kullanmışmıydınız?
Yani bu saat bile tam korurmu bilemiyor insan Allah korusun yavruları. Daha önce mesela servis şoförü ve hostesin yasak aşkları girdi gündeme güm diye. Okul bile öğrendi. Ama üstü kapandı. Okulla ilgili zaten sıkıntım bununda üstünü kapatınca müdürler okuldan aldım çocuğumu. Harama uçkur açandan herşeyi beklerim. Sonra serviste hostes olarak başladım. Baktım tek yolu bu. Ve anladım ki servisler en güvenilmemesi gereken yer. Ben mesela çocuklarla ilgili Çok dikkatliydim. Gelmeyen cocuk olunca aileyi arardım. Çocuk okulda etüd var kursa vs gidicem aksam servisle dönmeyeceğim derse aileyi arar onay alırdım. Servis şoförü ile defalarca kavga ettim bu yüzden. 110 km giden arabada çocuklar Çok egleniyor aileye soylemiyor ama şoföre mudahale ediyordum. Mesela annesi sorun cikartan çocukları n korunaklı yere oturtup digerlerini bosveriyorlar.Her gün tecavüz, taciz haberleri okurken. Annenin kamera isteği niye tuhaf geliyor aklım almıyor. Ben de isterdim kesinlikle. Bahsettiğiniz çocuk ilkokul çağında , Allah korusun birşey olsa adam akıllı kendini bile savunamaz çocuk. Hiç de abartı değil kusura bakmayın
Her gün tecavüz, taciz haberleri okurken. Annenin kamera isteği niye tuhaf geliyor aklım almıyor. Ben de isterdim kesinlikle. Bahsettiğiniz çocuk ilkokul çağında , Allah korusun birşey olsa adam akıllı kendini bile savunamaz çocuk. Hiç de abartı değil kusura bakmayın
Fikrimi soylemekde ozgurum :) ki belirttim de, bana gore boyle diye.
Olmadi pamuga saralim cocuklarimizi. Curling parents olma yonunde ilerliyor bu jenerasyon aileler. Iyice sarip sarmalayin da kirilmasinlar, sorumluluk almasinlar e mi
Senin oğlanın zamanina daha cok gelişir teknolojiAaaa ne iyiymiş bende takip edeyim oğluma alırım kesin
Her annenin evladi icin endidelenmesi cok normal ama etik degil bence boyle birsey. Surekli gozetim altinda olmalari. Ozgurluklerini kisitlamak.
Yanlis anlasilmak istemem, belki tamda ifade edemedim ne demek istedigimi.
Ama anliyorum boyle birseye ihtiyac duyulma sebebini. Yinede bana gore yanlis.
Doğru valla ama hiç böyle şeyler araştırmadığı için ilk kez duydum şaşırdımSenin oğlanın zamanina daha cok gelişir teknoloji
Neresi etik degil reşit bireyden bahsedilmiyor sonucta küçük çocukHer annenin evladi icin endidelenmesi cok normal ama etik degil bence boyle birsey. Surekli gozetim altinda olmalari. Ozgurluklerini kisitlamak.
Yanlis anlasilmak istemem, belki tamda ifade edemedim ne demek istedigimi.
Ama anliyorum boyle birseye ihtiyac duyulma sebebini. Yinede bana gore yanlis.
Yani bu saat bile tam korurmu bilemiyor insan Allah korusun yavruları. Daha önce mesela servis şoförü ve hostesin yasak aşkları girdi gündeme güm diye. Okul bile öğrendi. Ama üstü kapandı. Okulla ilgili zaten sıkıntım bununda üstünü kapatınca müdürler okuldan aldım çocuğumu. Harama uçkur açandan herşeyi beklerim. Sonra serviste hostes olarak başladım. Baktım tek yolu bu. Ve anladım ki servisler en güvenilmemesi gereken yer. Ben mesela çocuklarla ilgili Çok dikkatliydim. Gelmeyen cocuk olunca aileyi arardım. Çocuk okulda etüd var kursa vs gidicem aksam servisle dönmeyeceğim derse aileyi arar onay alırdım. Servis şoförü ile defalarca kavga ettim bu yüzden. 110 km giden arabada çocuklar Çok egleniyor aileye soylemiyor ama şoföre mudahale ediyordum. Mesela annesi sorun cikartan çocukları n korunaklı yere oturtup digerlerini bosveriyorlar.
[/QUOT
ilk ve ortaokul döneminde en iyi okul eve en yakın okuldur bence. Çünkü okul yönetimi ne kadar konuşsa da kurallar koysa da servis olayı tamamen farklı bir durum. Çoğu servis şöförünün pedagojik eğitimi yok. Takip etmek istemek de sonuna kadar haklısınız.
Canlı bağlanıp görebilirsiniz ortam sesi duyarsınız 10 numaraya kadar arama yapar saati çıkarınca size msj gelir
Güvenli bölge dışına çıkarsa mesaj gelir 1000 lira