• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verir misiniz lütfen(((((((((

10 gun oldu
Hayir beni telefondan falanda engellemedi sadece watsap fotosunu kaldirinca herseyi son gorulme vs bende engelledi zannettim oda oyle bi terbiyesizlk yapmam falan dedi. Bunun haricinde face kullanmiyorum
Ama onun ısrarıyla ortak instagram hesabimiz vardi ayrildiktan 2 gun sonra o hesaba giremedim edemedim. Arkadasimin hesbaindan bakinca kendi adina hesap acitgini gordum sordum neden diye oda orrak hesabi kapatmadin mi sen dedi ben hyr diyince oda ben sen onu kapattin diye ona karsilik bende kendime açtım dedi. Suan onunda kendi hesabi var bende kendime açtım. Ama takiplesmiyoruz. Ortak hesapta orda duruyo dedim sen zorla actirdin naparsan yap dokunmuyorum falan dedim oylece duruyo oda.:KK43:
Seninki yine dengeli biriymis, benim herif tutdu beni engelledi terbiyesiz.Sanki engellemese sabah akşam mesaj çekip onu bıktıracakmışım gibi.Fena gıcık oldum engellemesine

Seninki yine dengeli biriymis, benim herif tutdu beni engelledi terbiyesiz.Sanki engellemese sabah akşam mesaj çekip onu bıktıracakmışım gibi.Fena gıcık oldum engellemesine
Valla hepsinin ayri bi huyu var anlamiyorum biri engeller digeri gider hemen hesap acar. Yada sacma saapan bi tartisma yüzünden zittiz diyip ayrilmasi baslica sacmalik. Sakince bitirdi bu daha acıttı bilmiyorum sakince konuşması sakince konuştukça aci cekeriz vs demesi aklima geldikce cildiriyorum bilmiyorum cok kotu ... tek isteğim pisman olmasi :(

Valla hepsinin ayri bi huyu var anlamiyorum biri engeller digeri gider hemen hesap acar. Yada sacma saapan bi tartisma yüzünden zittiz diyip ayrilmasi baslica sacmalik. Sakince bitirdi bu daha acıttı bilmiyorum sakince konuşması sakince konuştukça aci cekeriz vs demesi aklima geldikce cildiriyorum bilmiyorum cok kotu ... tek isteğim pisman olmasi :KK43:
Umarım pişman olurlar.Ama o zaman da hemen kabul etmeyin derim ben.Egolarindan geçilmiyor sonra hep böyle yapacaklarını sanıyorlar.Bir de sizinkinin arkadaş cevresi falan geniş mi?yani kadin falan fazla mi etrafinda? Benimkinin baya fazla, belki de çoktan birini bulmuş konusuyor,ben onun ardından ağlarken((( :(

Umarım pişman olurlar.Ama o zaman da hemen kabul etmeyin derim ben.Egolarindan geçilmiyor sonra hep böyle yapacaklarını sanıyorlar.Bir de sizinkinin arkadaş cevresi falan geniş mi?yani kadin falan fazla mi etrafinda? Benimkinin baya fazla, belki de çoktan birini bulmuş konusuyor,ben onun ardından ağlarken((( :KK43:
Arkadas cevresinde bi kac tane vardi ama sık sık görüşmüyorlardi. Ama onunla ayni is yerinde calisiyorduk ben ayrilmistim isten o halen orda oradada baya kiz var .. :/ zaten basta cok kostu pesimden ben ittikce o geldi ben ittikce o geldi herşeyin altindan kalkarim demeler neler neler en cokta bu zoruma gidiyor. Madem oyleydi tartışma yuzunden ayrilcaktin ne diye o kdar caba harcadın . Hersey elde edene kadar diye bosa dememisler . Insallah seninkide pisman olur benimkide :(

Arkadas cevresinde bi kac tane vardi ama sık sık görüşmüyorlardi. Ama onunla ayni is yerinde calisiyorduk ben ayrilmistim isten o halen orda oradada baya kiz var .. :/ zaten basta cok kostu pesimden ben ittikce o geldi ben ittikce o geldi herşeyin altindan kalkarim demeler neler neler en cokta bu zoruma gidiyor. Madem oyleydi tartışma yuzunden ayrilcaktin ne diye o kdar caba harcadın . Hersey elde edene kadar diye bosa dememisler . Insallah seninkide pisman olur benimkide :KK43:
Sanki benimkini tarif ediyorsun, o da baya caba harcamisti benimle konusana kadar, ben hic iliski falan istemiyordum, beni yola getirip terketti.Oysa hep yanindayim falan diyordu :D hepsi ayni bunlarin, umut verip, çekip gidiyorlar

Sanki benimkini tarif ediyorsun, o da baya caba harcamisti benimle konusana kadar, ben hic iliski falan istemiyordum, beni yola getirip terketti.Oysa hep yanindayim falan diyordu :KK70: hepsi ayni bunlarin, umut verip, çekip gidiyorlar
Valla oyle bende diyordum olmaz istemiyorum kaldiramam edemem ama vazgecmedi hic cok ugrasti bi kelime konusmak icin can atiyordu ama simdi konusmayalim bitti gittiye geldi

Merheba arkadaşlar...yaklaşık 5 aydır biriyle konuşuyorum, çok seviyeli, yolunda giden ilişkimiz vardı.Bir kaç kez görüşmüştük, ama kendisi baya kıskanç.Şimdiye kadar 2 kez falan kavga ettik, hepsi de kıskançlik yuzunden.6 gündür falan da ayrıyız.Medeni şekilde ayrıldık, yani kufur falan, kotu sozler kullanmadik asla.Ayrilmamiz da kıskançlık yuzunden oldu, bir kiz hakkinda abuk subuk konuştugu icin,ben de onu kıskandıracak tarzda konuştum ve abarttım galiba,beyefendinin zoruna gitti, bitirelim, beni engelle dedi.Ben böyle soyleyince bir az usteledim, ama baktim olmuyor tamam dedim.Facete arkadasliktan sildi beni, messengerden engelledi.Ben de numarasini falan sildim.Ama tavri cok asiriydi, bir turlu anlam veremedim, kuyruğu dik tutmak icin de yalvarmadim ona.Yani ayrilmak istiyorsan ok, tamamdir falan dedim.Ama facemde uzgün olduğumla alakalı dozunda bir kac tane paylasim yaptim.Yani ne asiriya kactim, ne de umrumda değilmis gibi gorunmek istemedim.Ama onu baya özlüyorum(((( geri gelsin diye ne yapmaliyim? Gururumu ayaklar altına da atmak istemiyorum,bu yüzden yazamam ona, ama düşünüyorum ki, eğer aylar boyunca arayıp sormasa instagramdan takip atayım.Sadece takip yani, mesaj yazmadan.Sizce bu yanlış mı olur? Bu arada ayrılırken gerekçe olarak benim onu bilerek üzdüğümü, bilerek damarına bastığımı söyledi.
Tecrübelerime , gördüklerime dayanarak söylüyorum ki sevse küser sadece en fazla, engellemek ne demek. Yani bu çocuktan bişi çıkmaz. Bir de kıskandırmak için ne söyledin ? Gerçi ne söyledğininde durumda etkisini olcağını düşünmüyorm. Ama şimdi hoşlanmışssın ya ne desek boş anlıyorum seni ama gerçekler bunlar.

Evet ben de bunu soyledim ona, ergen gibi davraniyorsun dedim.
Kendisi sizi engelledi eğer siz ona ulaşamıyorsanız o da size ulaşamıyor böyle düşünün.Kimseyi cezalndırmış olmadı aslında.Bana kalırsa birşey yapmaya karar vermeden önce bir süre beklemek lazım

Merheba arkadaşlar...yaklaşık 5 aydır biriyle konuşuyorum, çok seviyeli, yolunda giden ilişkimiz vardı.Bir kaç kez görüşmüştük, ama kendisi baya kıskanç.Şimdiye kadar 2 kez falan kavga ettik, hepsi de kıskançlik yuzunden.6 gündür falan da ayrıyız.Medeni şekilde ayrıldık, yani kufur falan, kotu sozler kullanmadik asla.Ayrilmamiz da kıskançlık yuzunden oldu, bir kiz hakkinda abuk subuk konuştugu icin,ben de onu kıskandıracak tarzda konuştum ve abarttım galiba,beyefendinin zoruna gitti, bitirelim, beni engelle dedi.Ben böyle soyleyince bir az usteledim, ama baktim olmuyor tamam dedim.Facete arkadasliktan sildi beni, messengerden engelledi.Ben de numarasini falan sildim.Ama tavri cok asiriydi, bir turlu anlam veremedim, kuyruğu dik tutmak icin de yalvarmadim ona.Yani ayrilmak istiyorsan ok, tamamdir falan dedim.Ama facemde uzgün olduğumla alakalı dozunda bir kac tane paylasim yaptim.Yani ne asiriya kactim, ne de umrumda değilmis gibi gorunmek istemedim.Ama onu baya özlüyorum(((( geri gelsin diye ne yapmaliyim? Gururumu ayaklar altına da atmak istemiyorum,bu yüzden yazamam ona, ama düşünüyorum ki, eğer aylar boyunca arayıp sormasa instagramdan takip atayım.Sadece takip yani, mesaj yazmadan.Sizce bu yanlış mı olur? Bu arada ayrılırken gerekçe olarak benim onu bilerek üzdüğümü, bilerek damarına bastığımı söyledi.
kurtulmussun. bence

Hiiç oralı olma ararsada bu çiş yarışını ilk sen başlattın de güzel bi özür dilet öfkesi geçince tıpış tıpış gelir o. Şimdi böyle yaptı ki sen yalvarcan haklısın dicen o üstünlük kurcak ilişkide yeme bunları

Neyini özlediğinizi çok merak ettim. Kıskançlıklarını mı?

Sakın böylelerinin peşinden koşmayın ve ne yaparsa yapsın geri dönmeyin.

Valla hepsinin ayri bi huyu var anlamiyorum biri engeller digeri gider hemen hesap acar. Yada sacma saapan bi tartisma yüzünden zittiz diyip ayrilmasi baslica sacmalik. Sakince bitirdi bu daha acıttı bilmiyorum sakince konuşması sakince konuştukça aci cekeriz vs demesi aklima geldikce cildiriyorum bilmiyorum cok kotu ... tek isteğim pisman olmasi :(
Merak ettim sizde durumlar nasil, geri döndü mü?

Back