• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verir misiniz lütfen(((((((((

Aşırı durumların olduğu ilişkilerde bir tarafın hep alttan alması gerekiyor bence.Hakkınızda hayırlıyla nasibinizse bir şekilde döner size zaten.Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Aslinda ben boyle birisi degilim, kısa yoldan anlar diye onun tarzinda konuştum, bu sefer de ayrildi.En iyisi unutmak galiba

Tamam ama konu sahibi sen bu adama aşık olsan zaten onu aramayı "gururunu ayaklar altına almak" veya "kuyruğu dik tutmamak" olarak tanımlamazsın

Sevdiğin insanı aramayı tanımlarken kullandığın cümleler bunlar
Canim ya hala engelliyim onda, nasil araya bilirim? Arasam beni arama diye çıkışmaz mi? Boyle soylerse çok daha kotu hissederim.Zaten umrunda olsam facete gonderilerimi gorup,engeli kaldirirdi bence.O bir adim atsa, ben iki adim atarim, ama yapmiyor işte

Canim
Ne kadar süredir ayrısınız? Boyle ottan boktan nedenlerden bitince ilişki insana acaip koyuyor(((( ben de kotuyum, kuyruğu dik tutmaya çalışıyorum ama acaip özlüyorum adamı
Canim 12 subatta tartıştik ruya meselesi yuzunden direk ara verelim dedi bende tamam dedim 4 gun sonra watsptan fotimuzu kaldirdigini görünce dayanamauip yazdim . Oda bitti iste farkliyiz olmuyor falan dedi. Bende normalde cok gururluyumdur asla yazmam etmem ama buna yaptim
Agladim yapma etme vs vs yok kabul etmiyor surekli farkliyiz diyip durdu
Direndim msj attim hic bi şekilde geri adim atmadi surekli olmaz anlasamayiz dedi ee dedim herkes tartışıyor ne var bunda sirf bu yüzden anlasamamak.ne alaka kafasina koymus. 16 subatta tam kesinlesti bitmesi
Ama.daha sonra 2 kere falan aradim Bana konuştukça aci cekeriz konusmayalima getirdi lafi yani
En sonda 2 gun once arkadasim cagirdi gelmedi olmuyo bitti anlasamiyoruz falan. Ortada sebep yok oysaki hrkes tartışır küser ki ben defalarca ozur dilerim torpulucem dedim ama o baslarda peşimden deli gibi kosan adamdan eser kalmamis... bende cok özlüyorum .ozellikle mutlu olduğumuz zmaanlar geliyor aklima kahroluyorum yemeden icmeden kesildim... berbat durumdayim bende ;(

Evet boyle oldu aynen.İlişkisi olan kiz hakkinda değil, gecmişte ona asılan bir kiz hakkinda konuştu.Ben de kısa yoldan anlamasi icin onun tarzinda konuştum, dananin kuyruğu koptu.Yok ben onu bilerek üzüyormuşum,bilerek incitiyormuşum.Kendisi bana yapinca sorun olmuyor ama.

Kendinden biliyor isi , bosversene.
Sen misilleme yaptin iste. Bu da iyi degil ama kendisi baslatmis sonucta.

Adim atma. Bir süre bic kendince..bir hafta vs. Eger kendisi gelip birsey demezse sende bosver gitsin.
Kendi hatasini anlamayip sadece sana yüklenmesi yanlis.

Canim

Canim 12 subatta tartıştik ruya meselesi yuzunden direk ara verelim dedi bende tamam dedim 4 gun sonra watsptan fotimuzu kaldirdigini görünce dayanamauip yazdim . Oda bitti iste farkliyiz olmuyor falan dedi. Bende normalde cok gururluyumdur asla yazmam etmem ama buna yaptim
Agladim yapma etme vs vs yok kabul etmiyor surekli farkliyiz diyip durdu
Direndim msj attim hic bi şekilde geri adim atmadi surekli olmaz anlasamayiz dedi ee dedim herkes tartışıyor ne var bunda sirf bu yüzden anlasamamak.ne alaka kafasina koymus. 16 subatta tam kesinlesti bitmesi
Ama.daha sonra 2 kere falan aradim Bana konuştukça aci cekeriz konusmayalima getirdi lafi yani
En sonda 2 gun once arkadasim cagirdi gelmedi olmuyo bitti anlasamiyoruz falan. Ortada sebep yok oysaki hrkes tartışır küser ki ben defalarca ozur dilerim torpulucem dedim ama o baslarda peşimden deli gibi kosan adamdan eser kalmamis... bende cok özlüyorum .ozellikle mutlu olduğumuz zmaanlar geliyor aklima kahroluyorum yemeden icmeden kesildim... berbat durumdayim bende ;(
Siz benden kötü durumdaymıssiniz, ama bitirelim degince israr etmekle hata etmişsiniz.Keşke sakince kabul etseydiniz, ve ya bir az ısrar edip, baktınız olmuyor tamam deseydiniz.Erkeklerin iyice bir tarafları kalkıyor kadın onlara yalvarınca, ayrilmamak için direnince.Yani cevremden hep bunu gordum ben, bu yuzden galiba en makülü acımızı içimizde yaşamam.Siz de bence aetık ustune gitmeyin, aramayin sormayin.Böyle yaparsanız daha da kaçacak.Bu arada yaş kaç?

Kendinden biliyor isi , bosversene.
Sen misilleme yaptin iste. Bu da iyi degil ama kendisi baslatmis sonucta.

Adim atma. Bir süre bic kendince..bir hafta vs. Eger kendisi gelip birsey demezse sende bosver gitsin.
Kendi hatasini anlamayip sadece sana yüklenmesi yanlis.
Çok iyi anlıyorum sizi aylar olmuş sonuçta zaman her şeyin ilacı.Sürekli onu düşünmemek için başka şeylerle ilgilenin spor,dans filan:)
Evet canim sporla uğraşıyorum zaten.Bekleyeyim iste umarim zamanla unuturum.Sence boyle devam ederse, aylar sonra instagramdan follow atarsam, gurursuz gibi gozukurmuyum? Yani ters teper mi daha fazla?

Bende
Siz benden kötü durumdaymıssiniz, ama bitirelim degince israr etmekle hata etmişsiniz.Keşke sakince kabul etseydiniz, ve ya bir az ısrar edip, baktınız olmuyor tamam deseydiniz.Erkeklerin iyice bir tarafları kalkıyor kadın onlara yalvarınca, ayrilmamak için direnince.Yani cevremden hep bunu gordum ben, bu yuzden galiba en makülü acımızı içimizde yaşamam.Siz de bence aetık ustune gitmeyin, aramayin sormayin.Böyle yaparsanız daha da kaçacak.Bu arada yaş kaç?
Canim ben 23 o 28 yasinda. Bende artik oyle yapiyorum aramıyorum da sormuyorumda ne hali varsa gorsun diyorum ama pisman olmasini cok istiyorum. Bizde 5 6 aydir tanışıyoruz 3 aya yakindir sevgiliyiz . Baaya kotuyum ben annesiyle falan tanistim hatta o tartisma haftasında babasıylada tanistircakti. Surekli hadi hizlndiralim vs vs diyordu
Ama bir anda kesti atti anlasmaiyoruz gibi sacmaa sapan bir bahaneyle. Daha oncede oldu tartışmalariz ama bunlar bana normal gelirken o icimde kurmus baya. Cok sacma insanlar tartışabilir. Defalarca dememe ragmen olmadi. Bende artik aramama yazmama kararı aldim
:( cok özlüyorum seviyorum bende ilk kez bu kdar asiri duygu besliyorum birine ;(

sevgi mevgi bi yere kadar kızlar, eğer bi erkek sizde huzur bırakmıyorsa, canınızı sıkıyorsa, kafası atınca size delirtiyorsa ay kusura bakmayın yanii ona erkek denmez! öyle tipleri itinayla mı seçiyorsunuz ben anlamıyorum ya, kıskanmışmış mışşş neyi kıskanıyor kıskanmanın da bi adabı olur

Bende

Canim ben 23 o 28 yasinda. Bende artik oyle yapiyorum aramıyorum da sormuyorumda ne hali varsa gorsun diyorum ama pisman olmasini cok istiyorum. Bizde 5 6 aydir tanışıyoruz 3 aya yakindir sevgiliyiz . Baaya kotuyum ben annesiyle falan tanistim hatta o tartisma haftasında babasıylada tanistircakti. Surekli hadi hizlndiralim vs vs diyordu
Ama bir anda kesti atti anlasmaiyoruz gibi sacmaa sapan bir bahaneyle. Daha oncede oldu tartışmalariz ama bunlar bana normal gelirken o icimde kurmus baya. Cok sacma insanlar tartışabilir. Defalarca dememe ragmen olmadi. Bende artik aramama yazmama kararı aldim
:KK43: cok özlüyorum seviyorum bende ilk kez bu kdar asiri duygu besliyorum birine ;(
Cok uzuldum sana da cidden...ayni yaştayiz bu arada .benim de 23.Daha genciz, kismetimiz irelide çıkar karşımıza deyip yaşayalım, napcaz((((( ben de baya özlüyorum, çok ozluyorum, ama bağrıma taş basıcam(((

sevgi mevgi bi yere kadar kızlar, eğer bi erkek sizde huzur bırakmıyorsa, canınızı sıkıyorsa, kafası atınca size delirtiyorsa ay kusura bakmayın yanii ona erkek denmez! öyle tipleri itinayla mı seçiyorsunuz ben anlamıyorum ya, kıskanmışmış mışşş neyi kıskanıyor kıskanmanın da bi adabı olur
Siz boyle yazinca bana iyi geliyor cidden, soğuk su efekti gibi kendime getiriyor.Bu kavganin çıkma sebebi de tamamen ondan kaynakliydi, elin kadini hakkinda abuk subuk konuşmasa ben de ona cevap vermezdim.

Cok uzuldum sana da cidden...ayni yaştayiz bu arada .benim de 23.Daha genciz, kismetimiz irelide çıkar karşımıza deyip yaşayalım, napcaz((((( ben de baya özlüyorum, çok ozluyorum, ama bağrıma taş basıcam(((
Oyle dusunmeye calsiiyorum ama ah şu duygular esir almis sanki... hayatima odaklanamiyorum calisiyorum ama yinede yok saniye cikmiyor aklimdan.. bakalim.ne olcak bekliyorum ama beklemekte istemiyorum belkide aramicak o daha kotu ama elde degil iste insan bekliyor :(

Oyle dusunmeye calsiiyorum ama ah şu duygular esir almis sanki... hayatima odaklanamiyorum calisiyorum ama yinede yok saniye cikmiyor aklimdan.. bakalim.ne olcak bekliyorum ama beklemekte istemiyorum belkide aramicak o daha kotu ama elde degil iste insan bekliyor :KK43:
Kac gundur ayrisiniz? Sizi sosyal medyada falan engelledi mi? Bizde 6 gun falan oldu

Kac gundur ayrisiniz? Sizi sosyal medyada falan engelledi mi? Bizde 6 gun falan oldu
10 gun oldu
Hayir beni telefondan falanda engellemedi sadece watsap fotosunu kaldirinca herseyi son gorulme vs bende engelledi zannettim oda oyle bi terbiyesizlk yapmam falan dedi. Bunun haricinde face kullanmiyorum
Ama onun ısrarıyla ortak instagram hesabimiz vardi ayrildiktan 2 gun sonra o hesaba giremedim edemedim. Arkadasimin hesbaindan bakinca kendi adina hesap acitgini gordum sordum neden diye oda orrak hesabi kapatmadin mi sen dedi ben hyr diyince oda ben sen onu kapattin diye ona karsilik bende kendime açtım dedi. Suan onunda kendi hesabi var bende kendime açtım. Ama takiplesmiyoruz. Ortak hesapta orda duruyo dedim sen zorla actirdin naparsan yap dokunmuyorum falan dedim oylece duruyo oda.:(

Back