• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verir misiniz lütfen(((((((((

Bitti dedi işte, sonra da engelledi beni.Nesini anlamadınız? Takipten çıkarmak işin sanal tarafı, malum sosyal medya hayatimizla iç içe devrimizde
Sosyal medyanın hayatımızdaki rolü çok olabilir.gerçi bu herkes için değişir de neyse.
Böyle olması demek ikili ilişkilerin sosyal medya üzerinden yürümesini gerektirmez.ki aklı çalışan hiç bir birey özel hayatını sosyal medya üzerinden yürütmez.
Sağlıksız bir durum.konuşacağınız şeyleri yüzyüze konuşun.ayrılmak,tekrar denemek ,zaman vermek her ne ise bu
Smiley ile anlatamayacağınız ve anlayamayacağınız kadar mimik içerir yüz kasları.kullanın efendim.sağlıklı ilişkiler dilerim

Merheba arkadaşlar...yaklaşık 5 aydır biriyle konuşuyorum, çok seviyeli, yolunda giden ilişkimiz vardı.Bir kaç kez görüşmüştük, ama kendisi baya kıskanç.Şimdiye kadar 2 kez falan kavga ettik, hepsi de kıskançlik yuzunden.6 gündür falan da ayrıyız.Medeni şekilde ayrıldık, yani kufur falan, kotu sozler kullanmadik asla.Ayrilmamiz da kıskançlık yuzunden oldu, bir kiz hakkinda abuk subuk konuştugu icin,ben de onu kıskandıracak tarzda konuştum ve abarttım galiba,beyefendinin zoruna gitti, bitirelim, beni engelle dedi.Ben böyle soyleyince bir az usteledim, ama baktim olmuyor tamam dedim.Facete arkadasliktan sildi beni, messengerden engelledi.Ben de numarasini falan sildim.Ama tavri cok asiriydi, bir turlu anlam veremedim, kuyruğu dik tutmak icin de yalvarmadim ona.Yani ayrilmak istiyorsan ok, tamamdir falan dedim.Ama facemde uzgün olduğumla alakalı dozunda bir kac tane paylasim yaptim.Yani ne asiriya kactim, ne de umrumda değilmis gibi gorunmek istemedim.Ama onu baya özlüyorum(((( geri gelsin diye ne yapmaliyim? Gururumu ayaklar altına da atmak istemiyorum,bu yüzden yazamam ona, ama düşünüyorum ki, eğer aylar boyunca arayıp sormasa instagramdan takip atayım.Sadece takip yani, mesaj yazmadan.Sizce bu yanlış mı olur? Bu arada ayrılırken gerekçe olarak benim onu bilerek üzdüğümü, bilerek damarına bastığımı söyledi.
Haklı bilerek yapmışsınız keşke o kızdan bahsettiginde bu durumdan rahatsızlık duyduğunuzu soyleseydiniz oda kendine çeki düzen verirdi. Madem hatalisiniz durumu anlatın sen bi kızla ilgili konuşunca ben de böyle yaptım özür dilerim en başından bundan rahatsızlık duydugumu soylemeliydim diyin

Bir şey daha yazmak istiyorum facebook da üzgün olduğuma dair aşırıya kaçmadan paylaşım yaptım demişsiniz ya.bunu sizi takip edenler de görüyor değil mi? Sizce de gereksiz bir hareket olmamış mı? Muhattap kimse onunla konuşulmaz mı .ya da özel duygular herkese alenen açılırsa özelliği kaybolmaz mı?

Haklı bilerek yapmışsınız keşke o kızdan bahsettiginde bu durumdan rahatsızlık duyduğunuzu soyleseydiniz oda kendine çeki düzen verirdi. Madem hatalisiniz durumu anlatın sen bi kızla ilgili konuşunca ben de böyle yaptım özür dilerim en başından bundan rahatsızlık duydugumu soylemeliydim diyin
Söyledim canim ama anlamadı, sen bunu bilerek yaptın, beni üzdün falan dedi.Anlamamazlıktan geldi ya da

Bir şey daha yazmak istiyorum facebook da üzgün olduğuma dair aşırıya kaçmadan paylaşım yaptım demişsiniz ya.bunu sizi takip edenler de görüyor değil mi? Sizce de gereksiz bir hareket olmamış mı? Muhattap kimse onunla konuşulmaz mı .ya da özel duygular herkese alenen açılırsa özelliği kaybolmaz mı?
Konuşmam, beni engelledi))) nasil konuşayım? Numarasini arasam, belki beni arama deyip çıkışacak.Göze alamazdım yani

Gerçek aşk engellemez de silmez de. Gerçek aşkı arıyorsanız tabi . Ama anlattıklarınıza göre tripli bir insan . Siz ne kadar tripli de olsanız seven insan her şekilde katlanır bence.Hayatta başarılar.
Oldu tabi sevenin ağzına edelim nede olsa zaten katlanır zavallı... seviyorya her türlü dengesizliği tribi çekmek sevenin boynunun borcu :/
Ben neden beni seveni üzüyorum, o bunumu hak ediyor diye düşünmek yok tabi..

Oldu tabi sevenin ağzına edelim nede olsa zaten katlanır zavallı... seviyorya her türlü dengesizliği tribi çekmek sevenin boynunun borcu :/
Ben neden beni seveni üzüyorum, o bunumu hak ediyor diye düşünmek yok tabi..
Üzmekten bahsetmedim yalnız ben . Kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yoktur. Ayrıca kimse dört dörtlük değil. Kimse evlenip mutlu olamaz o zaman. Mecbur biraz çekeceğiz. Napacağiz.

Yani kizlar aslinda derdim şu ki ben hem bu herifi ozluyorum, hem de gururumu ayaklar altina alamam o yuzden de acaip ikilemde kaldım.Ne yapsam acaba durumu duzelte bilirim diye dusunuyorum, ama gururumu ayaklar altına almadan

Biraz ergence geldi bana engellemeler felan ne oldu yani bir konuda takıştınız diyr engellemeye gerek var mıydı sanki siz onu sürekli rahatsız edecekmiş gibi.Biraz bekleyin bence zaten o da özlerse duramaz arar sizi

Yani kizlar aslinda derdim şu ki ben hem bu herifi ozluyorum, hem de gururumu ayaklar altina atamam o yuzden de acaip ikilemde kaldım.Ne yapsam acaba durumu duzelte bilirim diye dusunuyorum, ama gururumu ayaklar altına atmadan
Aşkta gurur olmaz . Gerçekten seni hak eden seven olduğuna inanıyorsan. Tekrar deneyin. Ama lütfen birbirinizin karakterize zarar verici sözler davranışlarda bulunmayin. Hayırlısı olsun. Benden bu kadar gülüm.

Benzer durumu bende yasadim... berbat durumdayim direk gozden cikardi beni. En son arkadasim dedi yani ortak bi arkadasimiz son kez gel konus bitceksede suratina bitir diye dedigi sey gelsem nolcak biz zittiz anlasamiyoruz. Hem gelirsem yenilirim ona vs vs gibi sacma sapan seyler soyledi. Anlasamadigimiz birsey yoktu oysaki. Ruya meselesi olmustu bir kizi gormustu baya abartarak anlatmisti kizi bende kiskandim ama.sacma oldugunu farkettim defalarca hata yaptigimi sacma oldugunu soyledim ama o bitirmis kafasinda surekli olumsuz konuştu bendr sustum artik ne ariyorum ne yazıyorum.. demekki istemiyor diyip kabullenmeye calisiyorum. O kdar kotuyum ki surekli ağlıyorum. Hic birseye odaklanamiyorum. Seni cok iyi anliyorum
:(

Üzmekten bahsetmedim yalnız ben . Kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yoktur. Ayrıca kimse dört dörtlük değil. Kimse evlenip mutlu olamaz o zaman. Mecbur biraz çekeceğiz. Napacağiz.
Evet, Yüzde yüz katılıyorum.
Yalnız burada önemli olan seven nasılsa katlanır düşüncesinde olmamak ve buna dikkat ederek yaşamak.

Ilk önce kendisi gecmisindeki bir kiz hakkinda konustu sonra sen misilleme mi yaptin?
Dogru anladiysam ozaman salla sen bu cocugu yahu.
Sen empati kursun diye etkiye tepki vermissin. Oda üste cikmis..
ee kendisi niye yapiyor derler?

bence hic üzülme. gecmis yasantisi hakkinda böyle konusan biriyle görüsmemek en iyisi. ilerde baska bir kiza da seni anlatir.

Benzer durumu bende yasadim... berbat durumdayim direk gozden cikardi beni. En son arkadasim dedi yani ortak bi arkadasimiz son kez gel konus bitceksede suratina bitir diye dedigi sey gelsem nolcak biz zittiz anlasamiyoruz. Hem gelirsem yenilirim ona vs vs gibi sacma sapan seyler soyledi. Anlasamadigimiz birsey yoktu oysaki. Ruya meselesi olmustu bir kizi gormustu baya abartarak anlatmisti kizi bende kiskandim ama.sacma oldugunu farkettim defalarca hata yaptigimi sacma oldugunu soyledim ama o bitirmis kafasinda surekli olumsuz konuştu bendr sustum artik ne ariyorum ne yazıyorum.. demekki istemiyor diyip kabullenmeye calisiyorum. O kdar kotuyum ki surekli ağlıyorum. Hic birseye odaklanamiyorum. Seni cok iyi anliyorum
:KK43:
Ne kadar süredir ayrısınız? Boyle ottan boktan nedenlerden bitince ilişki insana acaip koyuyor(((( ben de kotuyum, kuyruğu dik tutmaya çalışıyorum ama acaip özlüyorum adamı

Ilk önce kendisi gecmisindeki bir kiz hakkinda konustu sonra sen misilleme mi yaptin?
Dogru anladiysam ozaman salla sen bu cocugu yahu.
Sen empati kursun diye etkiye tepki vermissin. Oda üste cikmis..
ee kendisi niye yapiyor derler?

bence hic üzülme. gecmis yasantisi hakkinda böyle konusan biriyle görüsmemek en iyisi. ilerde baska bir kiza da seni anlatir.
Evet boyle oldu aynen.İlişkisi olan kiz hakkinda değil, gecmişte ona asılan bir kiz hakkinda konuştu.Ben de kısa yoldan anlamasi icin onun tarzinda konuştum, dananin kuyruğu koptu.Yok ben onu bilerek üzüyormuşum,bilerek incitiyormuşum.Kendisi bana yapinca sorun olmuyor ama.

Evet, Yüzde yüz katılıyorum.
Yalnız burada önemli olan seven nasılsa katlanır düşüncesinde olmamak ve buna dikkat ederek yaşamak.
Tabiki de. Sanırım ben yeterince anlatamadm. Nasılsa katlanır diye umursamaz kırıcı da olunur mu. Yazık o da insan evladı. Ben 1.5 yıllık evliyim. Sevgili iken ayrılık da yaşadık. Bir kere kötü söz engelleme görmedim eşimden. Ama benim ailem müsade etmemişti. Sonra ben ısrar edince tanımak istediler. Her neyse hala da öyleyiz. Asla adamı rencide etmeye çalışmam o da beni. Şakasına bile karşıyım. Ama mecbur bazı huylarımız var bunları çekiyoruz . Yani karşındaki kişi senin için "o kişi bu kişi" diyebildigin insansa vazgeçmemeli. Ay kusura bakmayın çok uzattım. Herşey gönlünce olsun konus sahibesi.

Tamam ama konu sahibi sen bu adama aşık olsan zaten onu aramayı "gururunu ayaklar altına almak" veya "kuyruğu dik tutmamak" olarak tanımlamazsın

Sevdiğin insanı aramayı tanımlarken kullandığın cümleler bunlar

Back