- 3 Mart 2023
- 16
- 6
- 6
- Konu Sahibi aaburcuburcuu
-
Çalışıyor munuz?herkese merhaba. ben 2senelik evliyim. bircok kadin gibi esimin ilgisizliginden sikayetciyim. aslinda durust evden ise isten eve takilir. telefonla cok ugrasan bi insanda degildir bunlar benim icin guzel seyler ama biz yanyana anlasamamaya basladik. son 4 5 aydir surekli istisnasiz kavga edip kusüyoruz. onceleri 1gun kusup 6gun iyiydik simdi durum tam tersi ozellikle haftasonu yaklasti mi ben biliyorum kavga edicez. benimle asla plan yapmaz haftasonu icin. yorgunum der evde oturur. ailesine ya da arkadasina gitmek ister bende basbasa kalmak isterim artik nerde oldugumuz onemli degil yeterki aramizdaki duvarlari asalim diye. bu kavgaları konustugumda da surekli beni sucluyor. ben ona cok aksi ve sinirli davranip hep kavga cikartiyormuşum. ben deli miyim kendi kendime kavga etmiyorum ya. sen ilgisizsin dedigimde icimden gelmiyor artik diyor. her neyse dun kavga ettigimizde aglamaya basladim. o da televizyon izliyordu. agladigim halde televizyonla mi ilgileniyosun dedigimde aglaman artik ilgi mi çekmiyor dedi ki ben aglamayi koz olarak kullanmiyordum artik bu evlilikte ikimizde mutsuz oldugumuzu dile getirdigimiz icin uzulmustum. cozelim diyorum sen sinirini duzelt gorceksin zaten duzelicek diyor. siz boyle durumlar yasadiniz mi ya da ne yaptiniz merak ediyorum. cozebilecegim bir sey varsa kendi payima yapabilirim ama deli degilim ben durduk yere kimse kimseye sinirlenmez
normalde evet guler yuzluyum aramiz iyiyse bu zamana kadar hep ben gidip optum sarildim vs. ama artik hicbirini yapmiyorumGüler yüzlü müsünüz? Tatlı dilli misiniz?
Gerçi odunlara bunlar da işlemez ama en azından iyi gelebilir.
çalışmıyorum. 10sene olucak tanisaliÇalışıyor munuz?
Boş vaktiniz çok olursa küsmeye de meyilli olursunuz.
Bir birinizi tanıma süresi ne kadardı?
ben bunu teklif ettigimde bana cok büyük tepki gösterdi. aramizdakileri 3. kişiye anlatmayi nasil teklif ederim diyeEvlilik terapisti en acilinden. Sakin ertelemeyin. Bir zaman sonra düzelmeyecek noktaya geliyor.
Çok sevdiğim birine de sizin gibi bir durumdayken önerdim. Fiyatı fazla buldular zorlanırız deyip gitmediler. Sonrasında takılarını bozdurup araba aldılar. Şuan çok körü araları boşanma aşamasındalar. Ben olsam gerekirse 1-2 bilezik harcarım ama ilişkimi düzeltirim arabadan önce.
İlk olarak ilgi istiyorum demekten vazgeçin.Litfen kendinize meşgale bulun.Yuruyus ,kitap yeni tarifler denemek.Asla tartışmayın Bu tartışmaları kimse kazanamadı daha.Yemekten sonra kendinize kahve yapın bir kitap takılın odanızda.Asla hiçbir tartışmaya girmeyin Ne kadar tahrik olsanız da .İlgi istiyorum diyen hiç bir kadın ilgi görmemişti.Siİnle başbaşa plan yapmak istemeyen o zorla yanınızda tutamazsiniz.Ama bir süre sonra o gelecek tahminim.Evde her daim bakımlı olun ama önce kendiniz için.Kendinizi mutlu edin.Bakin havalar çok şükür artık guzellesiyor.Ben sabah gunesin doğusundan mutluluk sebebi buluyorum.Allah sizii ne kadar güzel yaratmış.Bunun bir farkına varın.O zaman her şey değişecek.Lutfen dediklerimi yapın 1 hafta sonra mesaj yazinherkese merhaba. ben 2senelik evliyim. bircok kadin gibi esimin ilgisizliginden sikayetciyim. aslinda durust evden ise isten eve takilir. telefonla cok ugrasan bi insanda degildir bunlar benim icin guzel seyler ama biz yanyana anlasamamaya basladik. son 4 5 aydir surekli istisnasiz kavga edip kusüyoruz. onceleri 1gun kusup 6gun iyiydik simdi durum tam tersi ozellikle haftasonu yaklasti mi ben biliyorum kavga edicez. benimle asla plan yapmaz haftasonu icin. yorgunum der evde oturur. ailesine ya da arkadasina gitmek ister bende basbasa kalmak isterim artik nerde oldugumuz onemli degil yeterki aramizdaki duvarlari asalim diye. bu kavgaları konustugumda da surekli beni sucluyor. ben ona cok aksi ve sinirli davranip hep kavga cikartiyormuşum. ben deli miyim kendi kendime kavga etmiyorum ya. sen ilgisizsin dedigimde icimden gelmiyor artik diyor. her neyse dun kavga ettigimizde aglamaya basladim. o da televizyon izliyordu. agladigim halde televizyonla mi ilgileniyosun dedigimde aglaman artik ilgi mi çekmiyor dedi ki ben aglamayi koz olarak kullanmiyordum artik bu evlilikte ikimizde mutsuz oldugumuzu dile getirdigimiz icin uzulmustum. cozelim diyorum sen sinirini duzelt gorceksin zaten duzelicek diyor. siz boyle durumlar yasadiniz mi ya da ne yaptiniz merak ediyorum. cozebilecegim bir sey varsa kendi payima yapabilirim ama deli degilim ben durduk yere kimse kimseye sinirlenmez
evet dediginiz guzel seyler bazen bana da iyi geliyor ve yapiyorum da. bir sure idare ediyorum ama evin icinde kendimi yalniz hissetmeye baslayinca basa sariyorİlk olarak ilgi istiyorum demekten vazgeçin.Litfen kendinize meşgale bulun.Yuruyus ,kitap yeni tarifler denemek.Asla tartışmayın Bu tartışmaları kimse kazanamadı daha.Yemekten sonra kendinize kahve yapın bir kitap takılın odanızda.Asla hiçbir tartışmaya girmeyin Ne kadar tahrik olsanız da .İlgi istiyorum diyen hiç bir kadın ilgi görmemişti.Siİnle başbaşa plan yapmak istemeyen o zorla yanınızda tutamazsiniz.Ama bir süre sonra o gelecek tahminim.Evde her daim bakımlı olun ama önce kendiniz için.Kendinizi mutlu edin.Bakin havalar çok şükür artık guzellesiyor.Ben sabah gunesin doğusundan mutluluk sebebi buluyorum.Allah sizii ne kadar güzel yaratmış.Bunun bir farkına varın.O zaman her şey değişecek.Lutfen dediklerimi yapın 1 hafta sonra mesaj yazin
iş bulmaya çalışıyorum belki o bana iyi gelirBelki fazla boş vaktiniz var.Kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulsanız.
Ben eşlerin bazen dönem dönem bu şeyleri yaşadığını düşünüyorum. Bir süre ikinizde zaman tanıyın yani üzerine gitmeyin anlık olayların.herkese merhaba. ben 2senelik evliyim. bircok kadin gibi esimin ilgisizliginden sikayetciyim. aslinda durust evden ise isten eve takilir. telefonla cok ugrasan bi insanda degildir bunlar benim icin guzel seyler ama biz yanyana anlasamamaya basladik. son 4 5 aydir surekli istisnasiz kavga edip kusüyoruz. onceleri 1gun kusup 6gun iyiydik simdi durum tam tersi ozellikle haftasonu yaklasti mi ben biliyorum kavga edicez. benimle asla plan yapmaz haftasonu icin. yorgunum der evde oturur. ailesine ya da arkadasina gitmek ister bende basbasa kalmak isterim artik nerde oldugumuz onemli degil yeterki aramizdaki duvarlari asalim diye. bu kavgaları konustugumda da surekli beni sucluyor. ben ona cok aksi ve sinirli davranip hep kavga cikartiyormuşum. ben deli miyim kendi kendime kavga etmiyorum ya. sen ilgisizsin dedigimde icimden gelmiyor artik diyor. her neyse dun kavga ettigimizde aglamaya basladim. o da televizyon izliyordu. agladigim halde televizyonla mi ilgileniyosun dedigimde aglaman artik ilgi mi çekmiyor dedi ki ben aglamayi koz olarak kullanmiyordum artik bu evlilikte ikimizde mutsuz oldugumuzu dile getirdigimiz icin uzulmustum. cozelim diyorum sen sinirini duzelt gorceksin zaten duzelicek diyor. siz boyle durumlar yasadiniz mi ya da ne yaptiniz merak ediyorum. cozebilecegim bir sey varsa kendi payima yapabilirim ama deli degilim ben durduk yere kimse kimseye sinirlenmez
herkese merhaba. ben 2senelik evliyim. bircok kadin gibi esimin ilgisizliginden sikayetciyim. aslinda durust evden ise isten eve takilir. telefonla cok ugrasan bi insanda degildir bunlar benim icin guzel seyler ama biz yanyana anlasamamaya basladik. son 4 5 aydir surekli istisnasiz kavga edip kusüyoruz. onceleri 1gun kusup 6gun iyiydik simdi durum tam tersi ozellikle haftasonu yaklasti mi ben biliyorum kavga edicez. benimle asla plan yapmaz haftasonu icin. yorgunum der evde oturur. ailesine ya da arkadasina gitmek ister bende basbasa kalmak isterim artik nerde oldugumuz onemli degil yeterki aramizdaki duvarlari asalim diye. bu kavgaları konustugumda da surekli beni sucluyor. ben ona cok aksi ve sinirli davranip hep kavga cikartiyormuşum. ben deli miyim kendi kendime kavga etmiyorum ya. sen ilgisizsin dedigimde icimden gelmiyor artik diyor. her neyse dun kavga ettigimizde aglamaya basladim. o da televizyon izliyordu. agladigim halde televizyonla mi ilgileniyosun dedigimde aglaman artik ilgi mi çekmiyor dedi ki ben aglamayi koz olarak kullanmiyordum artik bu evlilikte ikimizde mutsuz oldugumuzu dile getirdigimiz icin uzulmustum. cozelim diyorum sen sinirini duzelt gorceksin zaten duzelicek diyor. siz boyle durumlar yasadiniz mi ya da ne yaptiniz merak ediyorum. cozebilecegim bir sey varsa kendi payima yapabilirim ama deli degilim ben durduk yere
sen ilgisizsin dedigimde icimden gelmiyor artik diyor.
evet dediginiz guzel seyler bazen bana da iyi geliyor ve yapiyorum da. bir sure idare ediyorum ama evin icinde kendimi yalniz hissetmeye baslayinca basa sariyor.
Böyle bir his geldiği zaman yaptığınız işi değiştirin hemen.Mesela kitap okuyorsunuz,TV seyrediyorsunuz.Hemen mekan ve iş degistiriyoruz.Bir kek çırpmak ya da yürüyüş.Bir kaç gün ne zaman geleceksin ya da ekmek al gibi sizler için bile aramayın.2ejmek için bile olsa uzaktaki markete yürüyün.Burada bazen okuyoruz gurbete geldim ondan başka kimsem yok.Lufen yalnız geldik yalnız gideceğiz Birilerini beklersek her şeyi kaciciriz.siz kendinize değer verirseniz herkes size değer verir.Bu bütün kadınların temel cümlesi olması lazimevet dediginiz guzel seyler bazen bana da iyi geliyor ve yapiyorum da. bir sure idare ediyorum ama evin icinde kendimi yalniz hissetmeye baslayinca basa sariyor
Çok üzüldüm sizin adınıza. Allah huzur ve mutluluk versin inşallah yuvaniza. İlk başta kim başlattı bilmiyorum. Kim diğerinin sinirlerini hoplatti bilmiyorum. Belki siz sinir ve nazinizla onu biktirdiniz ama öyle olsa bile eşinizin kızsa da zaman zaman ilgiyi cekmemesi lazım . Belki diyorum illa siz baslattiniz demiyorum varsayım yani . Erkekler çocuk terbiye eder gibi karılarını terbiye etmeye çalışıyor bazen ilgi ve sevgisini esirgeyerek. Ama maalesef çocuk bile böyle terbiye edilmez . Siz biraz sakin kalmaya çalışın. Ona kızgın olsanız da , ona ters davranmadan , kavga etmeden biraz kendi arkadaş çevrenize, yapmaktan keyif aldığınız şeylere yönelin. Siz onunla vakit geçirmeye çalıştıkça o biraz daha kendini çekecektir. Ama siz biraz kendinize vakit ayırdığınızda , hem varsa kendi hatalarinizi görürsünüz hem de esiniz bu kozunu kullanamaz . Sakinleşirsiniz. Ama kendi dünyanıza odaklanirken eşinizi şüpheye sokmadan yapın. Arkadaslarinizla goruseceginizde, ben çıkıyorum, şu şu arkadaşımla surda olacağım haberin olsun deyin . Çıkın. Ya da annemlere veya şuraya gideceğim Haberin olsun deyin . Naparsaniz yapın araya güvensizlik sokmayın. Biraz da sakın kalmaya çalışın. Akşam döndüğünüzde inanın sizin de biraz odaginizin değişip, sinirimizi dendiğini hissedeceksinizherkese merhaba. ben 2senelik evliyim. bircok kadin gibi esimin ilgisizliginden sikayetciyim. aslinda durust evden ise isten eve takilir. telefonla cok ugrasan bi insanda degildir bunlar benim icin guzel seyler ama biz yanyana anlasamamaya basladik. son 4 5 aydir surekli istisnasiz kavga edip kusüyoruz. onceleri 1gun kusup 6gun iyiydik simdi durum tam tersi ozellikle haftasonu yaklasti mi ben biliyorum kavga edicez. benimle asla plan yapmaz haftasonu icin. yorgunum der evde oturur. ailesine ya da arkadasina gitmek ister bende basbasa kalmak isterim artik nerde oldugumuz onemli degil yeterki aramizdaki duvarlari asalim diye. bu kavgaları konustugumda da surekli beni sucluyor. ben ona cok aksi ve sinirli davranip hep kavga cikartiyormuşum. ben deli miyim kendi kendime kavga etmiyorum ya. sen ilgisizsin dedigimde icimden gelmiyor artik diyor. her neyse dun kavga ettigimizde aglamaya basladim. o da televizyon izliyordu. agladigim halde televizyonla mi ilgileniyosun dedigimde aglaman artik ilgi mi çekmiyor dedi ki ben aglamayi koz olarak kullanmiyordum artik bu evlilikte ikimizde mutsuz oldugumuzu dile getirdigimiz icin uzulmustum. cozelim diyorum sen sinirini duzelt gorceksin zaten duzelicek diyor. siz boyle durumlar yasadiniz mi ya da ne yaptiniz merak ediyorum. cozebilecegim bir sey varsa kendi payima yapabilirim ama deli degilim ben durduk yere kimse kimseye sinirlenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?