- 3 Mart 2023
- 16
- 6
- 6
- Konu Sahibi aaburcuburcuu
herkese merhaba. ben 2senelik evliyim. bircok kadin gibi esimin ilgisizliginden sikayetciyim. aslinda durust evden ise isten eve takilir. telefonla cok ugrasan bi insanda degildir bunlar benim icin guzel seyler ama biz yanyana anlasamamaya basladik. son 4 5 aydir surekli istisnasiz kavga edip kusüyoruz. onceleri 1gun kusup 6gun iyiydik simdi durum tam tersi ozellikle haftasonu yaklasti mi ben biliyorum kavga edicez. benimle asla plan yapmaz haftasonu icin. yorgunum der evde oturur. ailesine ya da arkadasina gitmek ister bende basbasa kalmak isterim artik nerde oldugumuz onemli degil yeterki aramizdaki duvarlari asalim diye. bu kavgaları konustugumda da surekli beni sucluyor. ben ona cok aksi ve sinirli davranip hep kavga cikartiyormuşum. ben deli miyim kendi kendime kavga etmiyorum ya. sen ilgisizsin dedigimde icimden gelmiyor artik diyor. her neyse dun kavga ettigimizde aglamaya basladim. o da televizyon izliyordu. agladigim halde televizyonla mi ilgileniyosun dedigimde aglaman artik ilgi mi çekmiyor dedi ki ben aglamayi koz olarak kullanmiyordum artik bu evlilikte ikimizde mutsuz oldugumuzu dile getirdigimiz icin uzulmustum. cozelim diyorum sen sinirini duzelt gorceksin zaten duzelicek diyor. siz boyle durumlar yasadiniz mi ya da ne yaptiniz merak ediyorum. cozebilecegim bir sey varsa kendi payima yapabilirim ama deli degilim ben durduk yere kimse kimseye sinirlenmez