akıl verin yalvarırırım nolur!!!!

kendinden çok ödün vermişin oda bunun farkında nasıl olsa döner gelir diye düşünüyordur sakın arama biraz güçlü ol artık umursama gerçekten seviyorsa o seni bulur ayrıca hiç kimse için hayatına son vermeyi düşünme bencil olma aileni düşün

intihari sakin düsünme canim
hatalar insanlar icin vardir sende bir hata yapmissin
hattalar insanlar icin ona bisey diyemem
ama bencilik edipte kendine kiymayi bile düsünme
bu dünyayi düsünmüyorsanda ahireti düsün
insallahda hamile degilsindir ne diyelim allah kolaylik versin canim
allah dogru insanlarla karsilastirsin
birde sunu söylemek isterim erkekler bir süre sonra bu kari koca hayatina acaba diye bakiyorlar
yani demek istedigim benimle evlenmeden birlikte olan bir bayan baska neler yapmaz diye düsünebiliyor ve uzalasabiliyor
tabi bu senin icin gecerli demiyorum sakin yanlis anlasilmasin
bir arkadasimdan biliyorum sadece paylasmak istedim

canım yaa ama sende çok büyük hata yapmışsın.daha evlenmeden neden tanımadığın birinin peşinden gidip bu kadar yakınlaşıyorsun.tamam sevgi aşk olabilir ama bu kadar çabuk tanıyamazsın insanları.hiçbirşey için aileni bırakmamalıydın.
ilişkinizde şiddet de varmış:KK43:aslında çok bile dayanmışsın.bir insan sevdiğine kıyabilirmi?sana nasıl elini kaldırır..
inşallah hamile değilsindir.şu an en büyük sorun bu bence.eğer hamileysen bu adam bebeği ve seni sahiplenicekmi?eğer hamile değilsen yapacağın tek şey herşeyi unutup kendine tertemiz bir sayfa açmak.çünkü öyle biri için değmez diye düşünüyorum.sana el kaldıran biri için ölmeyi düşünme bence.hayatına güzel bir yön ver.iş bul ya da hobiler edin.o ilaçları da bırakmalısın ,sana hiçbir faydası yok.
eğer bebek varsa bunu erkek arkadaşına haber vermelisin.birlikte düşünüp karar vermeniz gerekiyor.
lütfen daha sakin düşünmeye çalış.bak böyle yaparak aileni de üzüyorsundur.
güçlü ol hayat inişli çıkışlıdır.hemen pes etmek yok canım.savaşıcaksın mücadele ediceksin.

canım böyle bi adamı boşver gitsin...olan olmuş artık eger seni sevmiyorsa ne yapacaksın ki bu kadar nankörlük etmişse sen de bırak gitsin...ölüme kimse değmez biliyor musun?iki gün sonra herkes seni unutur belki o mutlu bi yuva kurar gününü gün eder olan sana olur anlayacagın ve zavallı ana babanı bırakırsın büyük acılarla sakın bunu düşünme ...hayatta kal bırak allah alsın verdigi canı.kimbilir belki cok büyük güzellikler yasayacaksın yeniden seveceksin belki de...zamana bırakmalısın.hamilelik testi yap bakalım eger öyleyse ona söyle eger hala tınlamıyorsa maalesef bebegini aldırman gerekir...babasız ve mutsuz bi bebek olmasın diye..yine de senin tercihin tabi ki...insanalra güvenme bu sana ders olsun canım...ama toparlan.dayak yedim cümlene orum bile yapamam AŞKIMDAN ÖLSEM BENİ DÖVEN Bİ SEVGİLİYLE OLMAZDIM..neyse mutlu olman dileğiyle.

Sen bitmişsin kızım bencede intihar et hatta hemn et yaşamaya hakkın yok senin dermişim.
Bence akıl almak için biraz geç kalmışsın.Ama hayat devam ediyo önemli olan yaşadıklarından ders alman.Lakin ders almış gibide görünmüyosun bence an yakın zamanda psikoljik destek almalısın.

Cok sevmissin belli.
Ama sevginin bedeli agir olmus.
Keske bu kadar herseyini feda etmeseydin.
Bir erkege hakettiginden fazlasini vermeyeceksin.
Hatta bir büyügümün lafidir, erkekler sert davranilmaktan anlarlar der.
Sanirim biz kadin olarak, kendimizi erkeklerle kiyasliyoruz cogu zaman ve hatada burdan basliyor.
Kadin > cok sevgi ister, cok ilgi ister, üzerine cok düsülmesini ister, ve erkeginde bunlari istedigini düsünerek, en ictenlikle erkegine kendi istediklerinin daha fazlasini verir.
Ama erkek aslinda bu kadar sevgiyi ilgiyi kaldiramaz.
Kadin kadar güclü degildir, sevgiyi kadin kadar güzel tasiyamaz.

Sanirim bazi seyleri cabuk tüketmissiniz canim.
Birincisi evlilik disi birliktelik yasanmis aranizda.
Iste ben bu nedenlerden dolayi karsiyim evlilik disi cinsellige.
Burda fikirlerimi beyan edince üzerine alinip, kizanlar oluyor ama görüyoruz iste sonuc malum..
Yazik, cok üzülüyorum.

Sen onunla dogmadin.
O yokkende yasiyordun.
Bundan sonrada yasarsin o yokken.
Eger ayaklarina kapanip özür dilemesini istiyorsan, öncelikle güclü olman lazim.
Laf olsun torba dolsun diye demiyorum.
Sen intihari düsünüp gücsüzlestikce o senden dahada uzaklasacaktir.
Birak seni güclü görsün, onsuzda bir hayat yasayabilecegini görsün.
Ozaman bak kafasi nasil dank ediyor.
Bos laf degil bunlar.
Cevreden edindigim tecrübeleri birebir paylasiyorum.

Lütfen kendine biraz daha deger ver. Lütfen.:1hug:

bişey diyimmii şu an bana dönsün istiyorsun ya inanki bin pişman olup dönse bile yine aynı olur diye düşünüyorum ben. Yaşananlardan biliyorum herkes bir değil tabiki ama. Bence sıfırdan yeni bir hayata başlamalısın çok zor hatta imkansız gibi görünsede sana inanki öyle değil geçecek bu günlerinde arkana dönüp baktığında belkide gülüp geçeceksin inan buna insan unutabiliyor onsuz da yaşayabiliyor bence dene kendine eziyet etme boşu boşuna dayaklar, git demeler v.s. kim verebilirki dönse bile birdaha bunları yapmayacağının garantisini... Hiç birşey çaresiz değildir....

bugün 6 gün oldu 1,5 senelik ilişkim biteli onun için ailemi bırakıp onun yaşadığı şehre taşındım çok kavgalarımız oldu yeri geldi dayak bile yedim sabrettim bir insanın karşısındakine verebileceği herşeyi verdim ve sonunda benimle başedemeyeceğini söyleyip bitti git dedi. tabi şimdi pılımı pırtımı toplayıp ailemin yanına döndüm günde kaçtane hap aldığımı bilmiyorum doktorum hastaneye yatırmak istiyor direniyorum. intaharı düşünüyorum ya bi aksilik olurda kurtarılırsam diye yapamıyorum. hamile olma riskim var ama korkudan doktora gidemedim daha. akıl verin bir kere pişmanım dön demesini duymak için herşeyimi vermeye razıyım. hiçbirinizi tanımıyorum ama beni anlayacağınızı biliyorum lütfen yardım edin bana lütfen.....

bak canım sen şu anda ruh sağlığın yerinde olmadığı için mantıklı düşünemiyorsun...
biz seni tanımıyoruz ama dışarıdan bakan gözler olarak herşeyi apaçık görebiliyoruz...
ben ne zaman kendimi çaresiz hissetsem şöyle düşünürüm "bu an benim hayatımdaki anlardan sadece biri ve bir süre sonra bu an da bitecek,bütün umutsuzluğum,üzüntüm,hissettiğim herşey geçecek,çünkü hiçbir şey yerinde durmuyor.geriye baktığımda böyle bir şey yaşamıştım diyeceğim sadece hatta belki şu zor anımı gülümseyerek hatırlayacağım"
lütfen sen de böyle düşün bu bir süreç ve birgün hepsi bitecek bambaşka şeyler yaşamaya,başka şeyler için üzülmeye/sevinmeye başlayacaksın...
şu an için yapabileceğin en öncelikli şey doktora gitmeye devam etmen,hatta bence hastaneye yatman iyi bir fikir olabilir,farklı bir ortamda olmak iyi gelebilir..
eğer hamileysen bile zaten bu kadar ilaç aldığın için sağlıklı bir gebelik olmayacaktır.
ve bence şu andan itibaren sana dön demesi için değil ondan kurtulduğuna şükretmek için dua etmeye başla...
bizi de habersiz bırakma :)

yapmaaaaaaaaaa kendini bi hiç uğruna yıkma hepimiz hataa yaptık hepimizin yalnışları oldu kendine bu zulmü yapma inan hakkında hayırlısı nyse o olur ben eminimki allahın izniyle bu zor günlerin gerşide kalacagına ve sadece ben ne kadar hata etmişim değmezmiş diyecegine kendine saygı duy ki saygı duysunlar kendine güvenin gelsin git tedavini ol ve kendine bir kez daha yazık etme

ahh bi tanem simdi biz sana ne desek bos....simdi hayatinda hic olmadigin kadar guclu we kararli olmak zorundasin hatta baska yapacak mantikli birsey yok,,,tabiki acini yasayacaksin ,buna engel olma agla,icinde tutma ,bagir hatta seni rahatlatacaksa icindekileri haykir ,ama asla we asla kendini yipratma,,sen cok degerlisin ,ailen senden cok umutlu,bu senin yasadiklarin belki bazilarimizin yasadiklarinin yaninda dewede kulak inan bana ahhh ahh bir anlatsam roman olur en iyi rayting rekorlari kiracak bir dizi konusu olur,,,ama su an 10 yil ewele donebilsem onun icin bir damla goz yasima kiyamazdim,,,bi tanem bunu hic unutma belki sana sanal olarak hissettiremiyorum ama inan bana degmezzzzzzzz gercekten degmez su insanoglu cok degisik bir mekanizma ,,,eger gelecekteki esini Tanrim mucizesini gostersede hemen karsina cikarsa keske ,,o mutlu yuwani kuracagin senin gercek sewgini hakeden yawrularinin babasini keske simdi tanisanda umarim en kisa zamanda gerceklesir,,,iste sen o zaman kendine nasil gulersin we ne kadar cahilmisim ne toymusum ,ne islak bir kedi yawrusuymusum yagmurda islanmisimda gidecek yer bulamamisim der bu gunlerine yeri gelir aglar yeri gelir gulersin,,,,ama hep dersin ki Allah'im neden sewgimi baskasina boldum hemde hic degmeyecek birine ,,,aci insanlari olgunlastirirmis demekki kaderimizde bu da warmis,,,,,

biliyorum ki hatta eminim su an o yoksa hicbirsey yok, o warsa hersey tamam,,,degil kesinlikle bu tezi umarim en kisa zamanda gercek sewdiceginle cururtursun...

biraz sabir biraz zaman ,,kendini oyalayacak birseyler bul biliyorum ahkam kesmek zor ama su kisa donemi bir atlat bak hayat eskisinden daha canli gelecek ne olur ailenide uzme ,,ama annen ile paylas ya da kardesin yakin bir arkadasin ile ustu kapalida olsa yuregin ezik bilsinler,,,asla wazgecme ...cok uzun oldu ozur dilerim ama kaptirdim ,,,sende kendimi gordum yillar ewelindeki caresizligimiz,,,unutma tatlim CARESIZ degiliz ama CARE SIZSINIZ....HERSEY SENDE BASLAR SENDE BITER,,,,ne yuklersen beynine onu alirsinn...diger arkadaslar sizlerden de ozur dulerim cok uzun oldu sabredip okuyana askolsun ..hepinize sewgiler...

Son düzenleme:
sevgiliniz ve siz hamilelik şüphesi taşıyonuz
allah yardımcınız olsun

helede intiharı düşünmeniz
değermi sizce bu insana
iyi niyetle söylüyorum yanlış anlamayın ama gerçekten iyi bir akıl verene ihtiyacınız var
ama bazı konularda son pişmanlık fayda etmez ama sakın kendinizi bırakmayın
hayat devam ediyo
sanırım erkeklere güvenmemek gerektiğini anlamışsınızdırr

canım, birincisi ölme fikrini hayatından çıkar, sen ölünce ne olacak? ne için canına kıyacaksın ki?

seni hamile olma ihtimalin varken "seninle başedemiyorum" diyen adam için mi?
o iki gün üzülüp yaşamına devam ederken mezarın başında yine terkedip gittiğin annen ağlayacak....

bugün yaşadıklarımdan bir daha bir daha çıkardığım bir ders var ki, anne - baba hariç herkes ama herkes (buna eş, dost, akraba, koca, çoluk çocuk) dahil sadece kendini düşünüyor tatlım...o yüzden de sen bence doktorunu dinle......bir hastahaneye yat bir süre.....kendini dinle...beni bile yatırsalar yatarım şu anda...çünkü insan bünyesinin buna ihtiyacı oluyor arada sırada..ben psikolojik danışmanım ama ben de arada bir psikolojik danışmanlarla psikologlarla görüşüyorum....seans gibi olmasa bile arkadaşlarım oldukları için bedava terapi alıyorum onlardan.....kendine bak canım, kendini düşün...sağlık gitti mi elden, aşkmış, maşkmış hiç bir anlamı kalmıyor....şimdi acı çekmen çok normal ve bunları hissetmende normal...ama kendine zarar verme düşüncesi ve intihar etmene engel olan şey (ya ölmezsem düşüncesi) çok sağlıklı değil....senin için bir fırsat bu, aç gözünü.....adam, senin onun için yaptıklarını gördü mü? hayır.......seni yarıyolda bıraktı mı? evet...kucağında bebeyle dönsen evine daha mı iyi olurdu....

sana bir tavsiye daha "bu adam seni arayacak, dön bana diyecek...sakın dönme..o zaman aklına şaşarım senin..valla kızgın bir günümdeyim..yoksa bunu yazmazdım kusura bakma

bunun üstüne diyecek söz bulamayorum dediklerini harfiyen yap... Rabbim yardımcın olsun

öncelikle ailenin ellerinden öp
çoğu aile buna izin vermezdi
anlamıyorum bana izah et;
onun için her fedakarlığı yapmışsın
ama o seni terketmiş
ve sen hala akıl verin diyorsun
biraz dik dur be güzelim,onurluu ol
:mymeka:

kaydirigubbakcemilecnm benim umarım yazdıklarım seni dahada üzmez.ama kadın olmak her yaşta her durumda sadece ve sdece akıllı ve güçlü olmayı gerektiriyor.sen sadece duygularınla hareket edip resmen bir maceraya atılmışsın.bunada sözüm yok.ama sonuçlarına katlanırken başın dik olmalı.sadece sevdiğiniz adamdan ayrılmışsınız.başınıza bir kaza gelip kolunuzdan bacağınızdan olmamışsınız.ki başına bu tür şeyler gelen insanlar bile hayata tutunmanın bir yolunu buluyor.sizin sinirleriniz bozulmuş.yoksa bir sevgiliden ayrılmayla insan intihar gibi bir güçsüzlüğü yaşayamaz.size ne biz nede kendiniz yardım edebilir.profesyonel bir yardım alın.insanlar kocadan ayrılıp türlü eziyetler çekiyorlar.ama yaşama dört elle sarılmayı bırakmıyorlar.hamile olduğundan şüpheleniyorsanda doktora gitmek için daha neyi bekliyorsun.kısa zamanda verilmesi gereken kararları var demektir.sen oyalanıyorsun.lütfen toparlan.bir süre sonra minik bir sızıyla hatırlayacaksın belki bu olanları

cnm benim umarım yazdıklarım seni dahada üzmez.ama kadın olmak her yaşta her durumda sadece ve sdece akıllı ve güçlü olmayı gerektiriyor.sen sadece duygularınla hareket edip resmen bir maceraya atılmışsın.bunada sözüm yok.ama sonuçlarına katlanırken başın dik olmalı.sadece sevdiğiniz adamdan ayrılmışsınız.başınıza bir kaza gelip kolunuzdan bacağınızdan olmamışsınız.ki başına bu tür şeyler gelen insanlar bile hayata tutunmanın bir yolunu buluyor.sizin sinirleriniz bozulmuş.yoksa bir sevgiliden ayrılmayla insan intihar gibi bir güçsüzlüğü yaşayamaz.size ne biz nede kendiniz yardım edebilir.profesyonel bir yardım alın.insanlar kocadan ayrılıp türlü eziyetler çekiyorlar.ama yaşama dört elle sarılmayı bırakmıyorlar.hamile olduğundan şüpheleniyorsanda doktora gitmek için daha neyi bekliyorsun.kısa zamanda verilmesi gereken kararları var demektir.sen oyalanıyorsun.lütfen toparlan.bir süre sonra minik bir sızıyla hatırlayacaksın belki bu olanları:teselli:kaydirigubbakcemilea.s.

aşk bu mu?
sevda bu mu?
hayat bu muuu?

ya cnm merak ediyorum ne yaptın ne durumdasın inş kendini toparlamak adına birşeyler yapmışsındır böyle yaptıysan gerçekten çok mutlu olucam

bir kere kendine dışarıdan bakmayı denedin mi arkadaşım?
bir bak değer mi acaba?

arkadaşım ben seni anlıyorum sana burda kim ne dese boş sen onu saplantı haline getirmişsin nerden mi biliyorum ? çünkü bende hemen hemen aynısını yaşadım aşıktım ailemi hiçe saymıştım zorla kabul ettirmiştim aileme tüm aileyle tanıştırmıştım sonra ne oldu kabus gibi birine dönüştü şiddet gördüm.bende psikiyatriste götürüldüm ilaç kullandım kabus gibiydi ölmeek istiyodum resmen görünümüm deişmişti.saplantı işte..erkekler üstüne düşen ona aşık olan kadınlardan soğuyolar benim gibi yap ona kendini o kadar özel ve vazgeçilmez hissettirme böle hastalandıın için sana acımayacak aksine senden kurtulmaya çalışacak kendine bunu yapma lütfen .bliyorum zor ama bak ben başardım onu reddettim .sonra ne oldu o geldi kapıma ağladı yalvardı sanki o deildi hayatımdan çık diye çıldıran..bak dene gör ben ilaçlarımı camdan attım derin bi nefes aldım beni herşeye rağmen karşılıksız sevecek ailemle mutlu oldum.şimdi muhteşem bi ilişkim var ben ne yapmışım diye dövünüyorum nasılda yazık etmişim ..sana söz veriyorum sende aynısını diceksin zaman ver kendine.değerli olan sensin.kendi değerinin farkına var senden bitane daha yok!!

X