ahh bi tanem simdi biz sana ne desek bos....simdi hayatinda hic olmadigin kadar guclu we kararli olmak zorundasin hatta baska yapacak mantikli birsey yok,,,tabiki acini yasayacaksin ,buna engel olma agla,icinde tutma ,bagir hatta seni rahatlatacaksa icindekileri haykir ,ama asla we asla kendini yipratma,,sen cok degerlisin ,ailen senden cok umutlu,bu senin yasadiklarin belki bazilarimizin yasadiklarinin yaninda dewede kulak inan bana ahhh ahh bir anlatsam roman olur en iyi rayting rekorlari kiracak bir dizi konusu olur,,,ama su an 10 yil ewele donebilsem onun icin bir damla goz yasima kiyamazdim,,,bi tanem bunu hic unutma belki sana sanal olarak hissettiremiyorum ama inan bana degmezzzzzzzz gercekten degmez su insanoglu cok degisik bir mekanizma ,,,eger gelecekteki esini Tanrim mucizesini gostersede hemen karsina cikarsa keske ,,o mutlu yuwani kuracagin senin gercek sewgini hakeden yawrularinin babasini keske simdi tanisanda umarim en kisa zamanda gerceklesir,,,iste sen o zaman kendine nasil gulersin we ne kadar cahilmisim ne toymusum ,ne islak bir kedi yawrusuymusum yagmurda islanmisimda gidecek yer bulamamisim der bu gunlerine yeri gelir aglar yeri gelir gulersin,,,,ama hep dersin ki Allah'im neden sewgimi baskasina boldum hemde hic degmeyecek birine ,,,aci insanlari olgunlastirirmis demekki kaderimizde bu da warmis,,,,,
biliyorum ki hatta eminim su an o yoksa hicbirsey yok, o warsa hersey tamam,,,degil kesinlikle bu tezi umarim en kisa zamanda gercek sewdiceginle cururtursun...
biraz sabir biraz zaman ,,kendini oyalayacak birseyler bul biliyorum ahkam kesmek zor ama su kisa donemi bir atlat bak hayat eskisinden daha canli gelecek ne olur ailenide uzme ,,ama annen ile paylas ya da kardesin yakin bir arkadasin ile ustu kapalida olsa yuregin ezik bilsinler,,,asla wazgecme ...cok uzun oldu ozur dilerim ama kaptirdim ,,,sende kendimi gordum yillar ewelindeki caresizligimiz,,,unutma tatlim CARESIZ degiliz ama CARE SIZSINIZ....HERSEY SENDE BASLAR SENDE BITER,,,,ne yuklersen beynine onu alirsinn...diger arkadaslar sizlerden de ozur dulerim cok uzun oldu sabredip okuyana askolsun ..hepinize sewgiler...