akıl verin yalvarırırım nolur!!!!

Tabiki şuandaki durumun açısından sağlıklı düşünemiyorsun bu fazlasıyla belli. Diyorsun ki intihar edeyim peki ya sonrasını düşünüyormusun? Bu kadar acı çektiğin uğruna yıktığın kırdığın adam ne yapıcak o da ölücekmi seninle beraber kesinlikle hayır. Ve olan öncelikle sana ve sonra ailene olacak. Sana kala kala koskoca bir sıfır kalacak. Birde diğer taraftan düşün sen güçlü olursan sapasağlam ayakta kalırsan belli bir zaman sonra diyeceksin ki ya ne salakmışım. Tabiki hayatta acılar hep var zaten bir sınav değilmi bu yaşadığımız hayat. Unutmaki kolayı başarmak zaten kolay ama ya zoru başarmanın verdiği haz hadi güzelim kendini topla ve zoru başardım de. Bunuda burada bizimle paylaş Önce sen istekli ol ki bizlerde sana yardımcı olalım. Biraz polyanacılık oyna ve beterin beterini düşün. Etrafımızda ne olaylar duyuyoruz neler görüyoruz ve neler yaşıyoruz. Hep daha beterini düşün deki böylede olabilirdi. Diliyorum ki zoru başarır ve tüm savaşlarından sapasağlam güçlü bir kadın olarak çıkarsın

psikolojin çökmüş senin dr.u dinle ve hastaneye yat
bu hastalıklı düşüncelerden arın...
aşk falan değil senin yaşadığın hastalık olmuş bu
kurtulman lazım
direnmeyi bırak...
acil!!

yazdıkların o kadar tanıdık kı, arkadasımın yazızını okuyor gıbı oldum
sakın kendını bırakma bu kadar , suan gucsuz berbat hıssedıosun bılıorum ama sakın bırakma kendını dunya onun etrafında donmuyo sadece,,
bak arkadasım ne sınıur krızlerı gecırdı, ne dayaklar yedı, belkı aldatıldı bile, hamıle kaldı cocuk ılgılenmedı kız yalnız basına gıdıp kurtaj oldu, asagılandı ws.. we hepsıne sahıt oldum ben senı az cok anlayabılıorum bu yuzden.. sımdı o cocuk baskasıyla nısanlanmıs we oraya buraya mutlu fotolarını koymus,kız antıdepresanlarla duruyo ayakta, olan kıme oldu??
sakın kendını bırakma we kendıne gel, sen kendıne deger wermezsen bunları layık gorursen ınsanlar neler yapmaz kı..
kafanı dagıtmaya calıs ewde cok kapalı durma, arkadaslarınla bulus sıkılsan bıle bulus.. ama kendını bırakma...

Dur bir dakika !
Ne oluyoruz ??
anacigini babacigini dusun, yeterince uzulmediler mi haline ?
sana el kaldiran, seni asagilayan biri için deger mi ? birde gunaha girerek olumu dusunuyorsun
yapma be guzelim
bu kadar zayif olma, kendine gel, kendine deger ver
arkadasimin da dedigi gibi hint kumasi mi ??
neden bu kadar ezdiriyorsun kendini ona ?
inanamiyorum...bi kere sen onun için ailene rest çekmis gitmissin, o seni el ustunde tutmaliydi, ne yapti ?
bence bu ayrilik ikiniz içinde iyi olmus...hapi falan birak, ne hapi ??
silkelen bi gerçekten...inan ki degmez
ailenin yanindasin, kendi kaybetti...bence en kisa zamanda toparlan

toparlanabilmeyi o kadar istiyorum ki aileme daha fazla acı vermemek için ama olmuyor

kendıne zaman wer arkadasım yawas yawas, ama oncelıkle aklından bazı kotu seylerı cıkar..

yaptığınız hatanın farkına varacağınızı umut ediyorum...
herşeyden önce kendinizi sevmenizi ve değer vermenizi umut ediyorum...
kendinizden başka hiçkimseye güvenmeyeceğiniz umut ediyorum...
hayatta herşey bizler için,sizi yaşadıklarınızdan dolayı ne yargılayabiliriz,nede cezalandırabiliriz...
şuan depresyondasınız,sakin olun..
bakın yaşamak ne kadar güzel aslında,
bir hata yapmışsınız ve karşılığını da bu şekilde almışsınız...
demek ki sizi de,sevginizi de hak etmiyor bu adam...
onun için canınızdan mı vaz geçiyorsunuz...
değer mi??? o sizin için canından vaz geçermi??? asla....
şöyle bir silkelenin,önce psikolojinizi düzeltmek için doktorunuzdan yardım alın,
gerekirse yatın hastaneye ...ama sonuç harika olacaktır inanın...
sonrada hayatınıza yeni bir sayfa açarsınız ve inşallah
bundan sonra çok mutlu olursunuz...
ama aklınızdaki o kötü düşünceleri silin,düşünmeyin bile...
çünkü hiçkimse için can vermeye değmez..
bu canı Allah verir,Allah alır arkadaşım...
herşeyin güzel olacağına inanın ve güçlü olun...
sevgiler...

durumuna cok uzuldum yaaa gercekten ..hamıleleık durumuna da canım once bı sabret anla hamılemısın degılmısın böyle gercegı belmemek de kotu gıt bır an once test yaptır ve ögren ondan sonra yapacAGIN SEYE KENDIN KARAR VER o serefsıze soylermısın annne mı soylersın bır sekılde her dert halledılıor yeterkı sen yaptıgından pışman olup tovbe et tovbe kapısı herkese acıktır ..kendını bu kadar ezık gorme allah herkesın yaptıgını yasatır o ınsan da asla mutlu olamayacak bu dunya zehır zından olacak bundan emın ol allah adıldır arkadasım sen bı hata etmıssın sımdı sıra tovbe etmekte kendını toparlamaya calışmakta ...allah yardımcın olsun

tövbemi sürekli ediyorum allahımda affeder inşallah

tamam,
aşkın içinde hüzün de war da,
bu kadarı da çok fazla..ne demek intihar falan..
çabuk toparlan kendine gel bakiim,önce bi kuaför,saç,makyaj ws..
sonra da sana iyi gelecek bikaç arkadaşınla şöyle güzel bir yemek..
üstüne bir de kahwe..
kahwe içtiğin bardak boşalınca da;
hemen bardağın yanında duran peçete war ya hani,
onu böyle en minik parçalarına kadar ayır,paramparça et ama..
sonra at bardağın içine..
bardağın içine o adamı da at tıpkı peçeteler gibi..
sonra üstüne tuz at,kırıp kürdanları at,
kahwenin yanındaki sudan geri kalanı sütüne dök,
hatta arkadaşının kolasından dök üstüne biraz da..
tamam..
bak artık o iğrenç bardağın içinde kaldı..
peki bardak nerde?
garson çoktan alıp götürdü..
bitti artık..
bu hastalıklı fikirler de o bardakla gitti..
şimdi yeniden hayatına başla..
bunu yapan binlerce insan war,böyle aşk acısı çekip şimdi mutlu olan başkalarıyla..
ok?

bugün 6 gün oldu 1,5 senelik ilişkim biteli onun için ailemi bırakıp onun yaşadığı şehre taşındım çok kavgalarımız oldu yeri geldi dayak bile yedim sabrettim bir insanın karşısındakine verebileceği herşeyi verdim ve sonunda benimle başedemeyeceğini söyleyip bitti git dedi. tabi şimdi pılımı pırtımı toplayıp ailemin yanına döndüm günde kaçtane hap aldığımı bilmiyorum doktorum hastaneye yatırmak istiyor direniyorum. intaharı düşünüyorum ya bi aksilik olurda kurtarılırsam diye yapamıyorum. hamile olma riskim var ama korkudan doktora gidemedim daha. akıl verin bir kere pişmanım dön demesini duymak için herşeyimi vermeye razıyım. hiçbirinizi tanımıyorum ama beni anlayacağınızı biliyorum lütfen yardım edin bana lütfen.....

biz şimdi sana ne desek boş en fazla üzülme deriz ama kendıne soz gecıremezsın bılıorum olan olmuş bir an önce doktora git de bari eger cok gec olmamıssa tabı, babasız bır cocugu dunyaya getırme ıhtımalını ortadan kaldır bundan son ra sen o adama dönsende kusura bakma ama ondan ne köy olurrrrrrrrr ne kasaba allah yardımcın olsun kardeşim üzme kendini dicem ama dinlemiceksin biliyorum zman herşeyin ilacı allaha emanet ol

şimdi yanıp yıkılman doğal.terapi gibi kendini ondan soğutman lazım.

zaman herşeyin ilacıdır.

"gün geldi ağladığım günlere ağladım"seni artık sevmeyen insan bir daha sevemez

aynı suda iki kere yıkanmaz...

Son düzenleme:
bugün 6 gün oldu 1,5 senelik ilişkim biteli onun için ailemi bırakıp onun yaşadığı şehre taşındım çok kavgalarımız oldu yeri geldi dayak bile yedim sabrettim bir insanın karşısındakine verebileceği herşeyi verdim ve sonunda benimle başedemeyeceğini söyleyip bitti git dedi. tabi şimdi pılımı pırtımı toplayıp ailemin yanına döndüm günde kaçtane hap aldığımı bilmiyorum doktorum hastaneye yatırmak istiyor direniyorum. intaharı düşünüyorum ya bi aksilik olurda kurtarılırsam diye yapamıyorum. hamile olma riskim var ama korkudan doktora gidemedim daha. akıl verin bir kere pişmanım dön demesini duymak için herşeyimi vermeye razıyım. hiçbirinizi tanımıyorum ama beni anlayacağınızı biliyorum lütfen yardım edin bana lütfen.....
güzel kardeşim sen dünyaya o adam için gelmedinki o adam için bu dünyadan vaz geçiyorsun gözündeki o keder karamsarlık gözlüklerini çıkart at bak etrafına o kadar güzel renkler varki hayatta yaşamaya ve görmeye değer inan bu sözlerimi kulağına küpe yap sen kazanıcaksın ve bir gün bunları hatırladığında sadece güleceksin canm arkadaşım bu gibi bir durumu yaşamış biri olarak bu tavsiyemi tut derim en güzel günler sennle olsun:teselli:

valla cnm biz ne desek boş iş sende bitiyor sen ayağa kalkamayı güçlü olmayı istersen yapabilirsin hayata küsmek çözüm değil gerektiğinde psikolojik tedavi görünmeli bende gördüm delimiydim hayır bence yardım al derim ben sana

sana çok uzun uzun şeyler yazmıyacağım çünkü gerek yok sende ki bu saplantıdan kurtulmanın tek yolu bence iyi bir psikitatrise gidip güzel bir terapi görmen çünkü bu seninki aşk sevgi değil tamamen bir saplantı:1closedeyes:

Biz evli bayanlar olarak , buraya girip ´´ evlenmeden ayni evde yasanir mi ?'' diye basliklar acan genc kizlarimiza '' yapmayin'' dedigimizde kizmislardi bizlere . Biz iste bu kotu gunleri yasamayin diye yaziyorduk .Senin durumun , bu sekilde yasamak isteyen arkadaslara ornek olsun .
Eminim iliskinde bu kadar ileri gittigini ailen bimiyor . Bu asiri endise ondan galiba .

Bu asamada sana soylenebilecek en manyikli sey , doktoru dinleyip tedavi gormen olur .

tedavin devam ederken biraz toparlandiginda b ir is bulmaya calis . Bu hem sorunlarindan biraz uzaklastirir seni hem de istemedigin gelismeler olursa , tek basina da devam edebilemeni saglar .

Eger hamileysen o konuda hicbirsey yazmayacagim , cunku bu sorumluluk sana ait ve bu karari tek basina vermen gerekiyor . O konuda fikir belirterek , o sorumlulugu ve vebali paylasmak istemiyorum .

Intihar ederek sadece seni en cok sevenleri uzersin . Aileni yani ...
1.5 yil herseyi paylastigin ama seni sokaga koymus o insanin canini acitmaksa maksadin , emin ol en az uzulen o olacaktir .Onu uzmek istiyorsan yasa ve en kisa surede toparlanip kendine onsuz bir hayat kur .

''yapamiyorum , yapamam mi '' dedin ? biz de hemen yarin kalkip yap demedik .

Bir tas ne kadarda isinirsa o kadar zamanda sogur . Senin yuregindeki bu acinin iyilesmesi , acinin hafiflemesi icin de zaman gerekli .
Tedavi olup , hayata karisarak aci cekecegin bu sureyi kisaltabilirsin en kolayi .

Ya da bunlarin hicbirini yapmazsin ...Oturup evde o adamin seni arayip '' gel '' demesini beklersin ...Sonra kosarak gidersin ve bu yikintilarin uzerine bir mutluluk insaa edilebilirse mutlu olursun ...Ne diyeyim ?Karar senin ...
gerçekten çok güzel şeyler yazmışsın...:lepi:

bu yaşadıklarını hepimiz yaşadık biliyormusun.
kendi adıma konuşmak gerekirse ben yaşadım.
2 senelik sevgilimde aynısını yaptı bana.
şimdi inan yüzüne bakmıyorum. o paramparça, o tedavi görüyor.
çok zor oldu toparlanmam,
psikiyatriste gittim ilaç kullandım uzun bir süre.
sonrasında alkol almaya başladım.
her gece alkol almadan uyuyamıyordum.
sonra baktımki zamanla onun kötü yönleri ağır basmaya başladı.
hatta ne kadar şerefsiz(kusura bakmayın) bir insan olduğunu gördüm.
arkamdan konuştukları, bana yaptıkları yaşattıkları...
meğerse kurtulmuşum ondan.
seninkide böyle bir şey.
senin hak ettiğin adam seni dövecek hakaret edecek biri değil.
inan hak ettiğin kişiyle karşılaşıyosun sadece kendine bi şans daha ver.
bi kere daha ayağa kalkıp toparlan.
ondan sonra inan herşeyi görüp daha güçlü şekilde yeniden başlayacaksın.
kendimden biliyorum ya..
intiharı düşünüyorum diye buraya bende yazdım ya....
dilerim sende atlatırsın en kısa sürede.

ha birde dönmesini bekliyorsan ilerde kesin dönüyorlar.
sen kendinden eminsen,hata yapmadığına, elinden geldiğin herşeyi yaptığına inanıyorsan 1 ay taş çatlasa 2 aya aramaya başlar seni.
ama dilerim o zaman sen kendin istemezsin onu.

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.uzun süreli ilişkiler biterken hep böyle olur.dünyanın sonu geldiğini düşünürsün bir daha kimseyi sevemeyeceğini hatta ölmeyidüşünürsün.amasonunda hayatına hep biri girer ve onu eski evgilinden daha çooooooook seversin emin ol.üzüldüğün günlere üzülürsün.odöktüğün gözyaşlarına üzülürsün.ve karşına ÇOOKKKK SEVECEĞİN BİRİ ÇIKAR VE ESKİ SEVGİLİNE TEŞEKKÜR EDERSİN SENDEN AYRILDIĞI İÇİN.tecrübelerime dayanarak söylüyorum.sadece zamana ihtiyacın var.dostlarınla konuşmaya ve gezmeye çalış.HERŞEY ÇOOOOOOOOOOOOOOK GÜZEL OLACAK EMİN OL..şimdibiraz sabırlı olma zamanı.

toparlanamıyorsan psikoloğa git, seni seven kişileri düşün,hayata bağlan,düşünsene ya o seni hiç düşünmemiş,seni ne hale getirmiş,sen onun için psikologluk oluyorsan,ah be canım niye biz böyleyiz

sadece dost acı söyler diyorum!
ben seni asla güzel sözlerle pofpoflamak değil seni kendine geri getirmek için bir çok şey söyledim ama sen tedavi olman gerekiyorsa eğer bir an evvel ol ki bu kötü düşüncelerden ve kendinden lütfen daha fazla uzaklaşma canım!
senin kalbine ruhuna inanıp seni sevmeyen birisi için böyle kendini sakın harcama BİR DOSTUN!

X