bugün 6 gün oldu 1,5 senelik ilişkim biteli onun için ailemi bırakıp onun yaşadığı şehre taşındım çok kavgalarımız oldu yeri geldi dayak bile yedim sabrettim bir insanın karşısındakine verebileceği herşeyi verdim ve sonunda benimle başedemeyeceğini söyleyip bitti git dedi. tabi şimdi pılımı pırtımı toplayıp ailemin yanına döndüm günde kaçtane hap aldığımı bilmiyorum doktorum hastaneye yatırmak istiyor direniyorum. intaharı düşünüyorum ya bi aksilik olurda kurtarılırsam diye yapamıyorum. hamile olma riskim var ama korkudan doktora gidemedim daha. akıl verin bir kere pişmanım dön demesini duymak için herşeyimi vermeye razıyım. hiçbirinizi tanımıyorum ama beni anlayacağınızı biliyorum lütfen yardım edin bana lütfen.....
güzel kardeşim sen dünyaya o adam için gelmedinki o adam için bu dünyadan vaz geçiyorsun gözündeki o keder karamsarlık gözlüklerini çıkart at bak etrafına o kadar güzel renkler varki hayatta yaşamaya ve görmeye değer inan bu sözlerimi kulağına küpe yap sen kazanıcaksın ve bir gün bunları hatırladığında sadece güleceksin canm arkadaşım bu gibi bir durumu yaşamış biri olarak bu tavsiyemi tut derim en güzel günler sennle olsun:teselli:bugün 6 gün oldu 1,5 senelik ilişkim biteli onun için ailemi bırakıp onun yaşadığı şehre taşındım çok kavgalarımız oldu yeri geldi dayak bile yedim sabrettim bir insanın karşısındakine verebileceği herşeyi verdim ve sonunda benimle başedemeyeceğini söyleyip bitti git dedi. tabi şimdi pılımı pırtımı toplayıp ailemin yanına döndüm günde kaçtane hap aldığımı bilmiyorum doktorum hastaneye yatırmak istiyor direniyorum. intaharı düşünüyorum ya bi aksilik olurda kurtarılırsam diye yapamıyorum. hamile olma riskim var ama korkudan doktora gidemedim daha. akıl verin bir kere pişmanım dön demesini duymak için herşeyimi vermeye razıyım. hiçbirinizi tanımıyorum ama beni anlayacağınızı biliyorum lütfen yardım edin bana lütfen.....
gerçekten çok güzel şeyler yazmışsın...:lepi:Biz evli bayanlar olarak , buraya girip ´´ evlenmeden ayni evde yasanir mi ?'' diye basliklar acan genc kizlarimiza '' yapmayin'' dedigimizde kizmislardi bizlere . Biz iste bu kotu gunleri yasamayin diye yaziyorduk .Senin durumun , bu sekilde yasamak isteyen arkadaslara ornek olsun .
Eminim iliskinde bu kadar ileri gittigini ailen bimiyor . Bu asiri endise ondan galiba .
Bu asamada sana soylenebilecek en manyikli sey , doktoru dinleyip tedavi gormen olur .
tedavin devam ederken biraz toparlandiginda b ir is bulmaya calis . Bu hem sorunlarindan biraz uzaklastirir seni hem de istemedigin gelismeler olursa , tek basina da devam edebilemeni saglar .
Eger hamileysen o konuda hicbirsey yazmayacagim , cunku bu sorumluluk sana ait ve bu karari tek basina vermen gerekiyor . O konuda fikir belirterek , o sorumlulugu ve vebali paylasmak istemiyorum .
Intihar ederek sadece seni en cok sevenleri uzersin . Aileni yani ...
1.5 yil herseyi paylastigin ama seni sokaga koymus o insanin canini acitmaksa maksadin , emin ol en az uzulen o olacaktir .Onu uzmek istiyorsan yasa ve en kisa surede toparlanip kendine onsuz bir hayat kur .
''yapamiyorum , yapamam mi '' dedin ? biz de hemen yarin kalkip yap demedik .
Bir tas ne kadarda isinirsa o kadar zamanda sogur . Senin yuregindeki bu acinin iyilesmesi , acinin hafiflemesi icin de zaman gerekli .
Tedavi olup , hayata karisarak aci cekecegin bu sureyi kisaltabilirsin en kolayi .
Ya da bunlarin hicbirini yapmazsin ...Oturup evde o adamin seni arayip '' gel '' demesini beklersin ...Sonra kosarak gidersin ve bu yikintilarin uzerine bir mutluluk insaa edilebilirse mutlu olursun ...Ne diyeyim ?Karar senin ...