akıl verin yalvarırırım nolur!!!!

S

simenakatre

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi simenakatre
bugün 6 gün oldu 1,5 senelik ilişkim biteli onun için ailemi bırakıp onun yaşadığı şehre taşındım çok kavgalarımız oldu yeri geldi dayak bile yedim sabrettim bir insanın karşısındakine verebileceği herşeyi verdim ve sonunda benimle başedemeyeceğini söyleyip bitti git dedi. tabi şimdi pılımı pırtımı toplayıp ailemin yanına döndüm günde kaçtane hap aldığımı bilmiyorum doktorum hastaneye yatırmak istiyor direniyorum. intaharı düşünüyorum ya bi aksilik olurda kurtarılırsam diye yapamıyorum. hamile olma riskim var ama korkudan doktora gidemedim daha. akıl verin bir kere pişmanım dön demesini duymak için herşeyimi vermeye razıyım. hiçbirinizi tanımıyorum ama beni anlayacağınızı biliyorum lütfen yardım edin bana lütfen.....

kusura bakma ama yazdığpın yazının başlığı bile kötü yani eşine byoun eğmek uğruna neler katlanmışsın canından vazgeçecek kadar hastanelik olacak kadar yıpranmışsın ve sen hala bana dönsün beni alsın diyorsun ya helal olsun valla canım ya !
sadece biraz kendine gel ,toparlan artık !etrafına bak seni mutlu eden herşeye bak daha iyi olanı göreceksin 'seni üzmeden ,eza çekmeden seveni-seni olduğun gibi sevip ruhunu okşayan birini-seni ezmeye çalışıp-ite kaka döven birini hala istediğine inanmıyorum ve sende buna inan!
senin ki sadece çaresizlik,arka çıkılmamak ve ortada kalmak ,hayatta bu dullukla savaşamamk için endişeler içinde ve gelecek kaygısı içindesin bu kadar çaresiz ve bu kadar zavallı olmaktan vazgeç ve güçlü ol !
eğer gerçekten bunu istersen ben her zman yanında olmaya razıyım ama biraz güçlü olup ne istediğini ve neden istediğini bilerek gelirsen bana!
canım sadece dost acı söyler ve bende bir dostum!

canım ne oluyor lutfen ya ıntıhar falan yakışıyormu sana.
allahın verdığı canı allah alır ne olur böyle düşünme...
birde bu dünyanın ahireti var...
çok günah bunlar.
sen bu kadar zayıfmısın...
hayır ben ınanmıyorum sen güçlü bir insan ol...
inançlı bir insan ol..
aranızda ne yaşandı bılmıyorum ama o zaten cezasını bulacaktır...
tek ayrılan tek aşk acısı çeken sen degılsın...
zayıf olup öbür dünyanıda zindan etme..
aileni düşün.. gelcegını düşün...
inan şimdi çıkmaz sokak gibi görüyorsundur ama gececek inan..
önce sakınleş ve kendıne gel...

sen onu neden gözünde büyütüyorsun...
o bulunmaz hint kumaşımı ...yazık degılmı sana...
senı uzen bır ınsanı neden isteyeceksın tekrar..

hepimiz hatalar yaptık hepimiz karşımızdakı insanlara güvendık..
yeri geldı haddınden fazla deger verdığımız insanlar bizleri yaraladılar..
ama bız yıkıldık mı hayır......
sende yıkılma........
güçlü ol.........
dünyada tek omu var.
hayır degıl....
kimse senden degerlı degıl unutma........
sen degerını bılmessen kımsede senın degerını bılmez...

canım benim kendine gel nolur...kimseye hakettiğinden fazla değer verme...sen belliki çok yüz vermişin bu adama belli...yapma kendine eziyet etme yol ver gitsin.eğer seni seviyorsa zaten dönecektir.herşeyi göze aldığın peşin sıra gittiğin biri sana git diyen birini affetme derim ben ama belliki affedeceksin... bari bırakta ilk adımı o atsın burnu sürtsün.

:1shok::1shok: aaa şok oldumm yanii
anlamadığım aileniz nasıl izin verdi sevgilinizle yaşamaya bu 1
'' seninle baş edemiyorum demiş '' ne yaptın ki ona ?
birde ona yeterince taviz vermişsin yanlış anlamada daha sevgiliyken karı koca gibi...
evliler bile yeri geliyo sıkılıyo da oda sıkılmış işte ... bence sen onu biraz yanlız bırak seni özlesin geri döner tabiki gerçekten seviyosa
ayrıcada okadar avbartma lütfen bizde ayrıldık burda sen ben gibi biçok bayan var ama intihar falan çok yanlış ozaman hepimiz ölelim. yuvası yıkılan var çocuğu olup ayrılan var ayrılık acısından kim ölmüş.tamam üzülmen çok normal ama ağla bağır çağır at kendini yerden yere isyan et ama intihar etme !!

bu arada dik dur pes etme kaybeden o sen değilsin.senin gibi onun için herşeyi göze alan birini yitirmiş o...

Canım çok üzüldüm şimdi ama yaşadıklarına değil yaşadıkların karşısında bukadar güçsüz oluşuna...
Kendini biran önce toparla sana değer vermeyene asla değer verme.İkönce bir kadın doğum uzmanına git ve bebişin varmı onu öğren(bazı şeyler için geç kalmayasın) sonrada psikoloğa gitmelisin.Sen değerli bir varlıksın sana değer vermeyen sevmeyen insan için asla canına kıyma ve hayatını heba etme...:teselli:

cnm intiharı düşünmek bir bayan için zayıflık göstergesidir sende akıl yok mu var düşünebilio musun evet o zman güçlü olmayı denemek zorundasın çok ynlış düşünüyorsun dön dese dönmeye lazımsın ama bunu yaparsan inanki en fazla 1 hafta sonra ne olur bilemezsin sen güçlü bir kadın olmalısın sen neler yapmışsın o san neler yapmış cnm hayat süprizlerle doludur onu düşüneceğini kendini topla hamilelik durumun agelince doktora gitmeyi ihmaletme artı öle bi insana nasıl teslimn ettin anlaıyorum cnm ya yazık değil mi sana şimdi napıcaksın dediğimi düşün güçlü olmayı herkes beceremez sen yapabilenlerden ol cnm inanki hayat böle şeylerle geçmemelli

Eğer hastaneye yatman gerekiyorsa bence kesinlikle yatmalısın,düzelmek için elinden gelen herşeyi yapmalısın çabalamalısın,bu şekilde ne zamana kadar devam edeceksin,ayrıca hiç kimse de vazgeçilmez deildir,karşına ne erkekler çıkacaktır,demek ki doğru insan o deilmiş,hem sana neler neler yapmış,sevse değer verse sana bunları yapar mıydı,evlenseydin onunla kim bilir daha neler neler yapacaktı,inan bazı şeyler senin elinde,ya bi silkelen,hastaneye yatman gerekiyorsa yat iyileş,tedavi gör,güçlüyüm de,ayaktayım de,ne yapıyorsan kendine yapıyorsun inan,değer mi yaa? Giden senden gidecek yazık deil mi sana,yaşın kaç bilmiyorum ama lütfen böle şeyler için bu kadar yıpratma kendini,5-6 yıllık ilişkisi bitenler var,eşinden ayrılanlar var,lütfen kendine gel,tedavi ol ve diren,hayata tekrar tutunmak zorundasın!

Anladığım kadarı ile ailen herşeye rağmen arkanda...Çünkü gidip yine ailene dönmen bunu gösteriyor..
Bi hata yapmışsın ve hatalar zinciri arka arkaya gelmiş..
Fakat bi yandan çok şanslısın ailen senin yanında...
Bu yaşanılan bir ders olmalı ve yeni bir hayata başlamalısın ...
intiharı aklından sil at...Bu yaradana yapılan en büyük hata olur...
Hepimiz hatalar yaparız fakat hatalarımızı gördük mü hemen düzeltme yoluna gitmeliyiz...

size intiharı düşündürecek kadar büyük bir sorun mudur bu?
inan bir erkek için değmez bunlar
kendine de ailene de yazık etme
bak aileni terk etmişsin ama sana yine sahip çıkan ailen olmuş
sevgili her zaman bulunur ama aile bulunmaz
aşka sevgiye sonsuz saygım vardır
ama kadınına dayak atacak, ona kötü sözler söyleyecek bir erkeğe zerre saygım yoktur
kendine yazık ediyosun
silkelen ve kendine gel
hepimiz aşık olduk
hepimiz sevdik
ama bu kadar da kör olmadık
yazık etme kendine
aslında çok şey var söylenecek
ama ne kadar söylersem söyliim
okuduktan 5dk sonra unutacaksın söylediklerimi
çünkü sana bunca eziyet eden adamı hala unutmamışsınÇok üzgünüm çoook

canım ben seni anlıyorum ama eğer şimdi ona dönersen onun sana yaptıklarını kabul etmiş olucaksın ve birdaha asla mutlu olamayacaksın.. ama elinde onu unutup mutlu olmak gibi bir fırsat var. aradan yıllarda da geçse bu adam seninle bir yuvada kursa değişmez. ( tecrübeyle sabittir. )

canım ya keske sunu yapsaydın demek ıstemem...sonuçta olan olmuş
bır an once doktora gıt hangı bır gun kacıcan...hastaneye yat..tedavını gor...
hayat boyle canım..sen baska turlu cekıyon bır baskası baska turlu cekıyor...
herkes ayakta durmasını bılıyor ve basarıyor...
bence yasadıklarından ders al ve hayata sımsıkı sarıl...
senın ıntıhar etmen..hem aılenın ıcın feleket olur hemde sının dıger dunyan ıcın feleketın olur...
sabretıp bu zor durumundan kurtul...
allah yar ve yardımcın olsun..........

herşeyi okuyorum ve ders almaya çalışıyorum ama o kadar zor geliyorki su an bu yazılanları yapmak

Değdi mi peki?bu konularda büyük konuşmak istemiyorum,ola ki içimden kınarım yanlış düşünürümde başıma gelir diye çok korkuyorum..Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler...Ancak hayatta insanın başına ne geleceği hiç belli olmuyor..Fakat bazı şeylere de biz göz yumuyoruz bile bile lades diyoruz..Allah bize akıl,fikir,irade vermiş..Bak canım tüm bu yaşadıklarından sonra hala onu beklemen bence yanlış..Titre ve kendine gel..Hayata bir yerden başla ve o başladığın yer senin miladın olsun..Geçmiş olsun...

herşeyi okuyorum ve ders almaya çalışıyorum ama o kadar zor geliyorki su an bu yazılanları yapmak

umarım derrs alırsın
inan dert görmemişsin
dünyada neler oluyo bitio
babasının abisinin tecavüzüne uğrayanlar
annesi tarafından başkasına pazarlanan kızlar
...
senin yaşadığın ney ki?
üstelik dayak yemişsin, hakaret işitmişsin
bunlara karşın intihar etmeyi düşünüyorsan
sadece acırım sana
bir erkek için değmez bunlara emin ol
aklını başına topla
aileni daha fazla üzme :teselli:

canım, birincisi ölme fikrini hayatından çıkar, sen ölünce ne olacak? ne için canına kıyacaksın ki?

seni hamile olma ihtimalin varken "seninle başedemiyorum" diyen adam için mi?
o iki gün üzülüp yaşamına devam ederken mezarın başında yine terkedip gittiğin annen ağlayacak....

bugün yaşadıklarımdan bir daha bir daha çıkardığım bir ders var ki, anne - baba hariç herkes ama herkes (buna eş, dost, akraba, koca, çoluk çocuk) dahil sadece kendini düşünüyor tatlım...o yüzden de sen bence doktorunu dinle......bir hastahaneye yat bir süre.....kendini dinle...beni bile yatırsalar yatarım şu anda...çünkü insan bünyesinin buna ihtiyacı oluyor arada sırada..ben psikolojik danışmanım ama ben de arada bir psikolojik danışmanlarla psikologlarla görüşüyorum....seans gibi olmasa bile arkadaşlarım oldukları için bedava terapi alıyorum onlardan.....kendine bak canım, kendini düşün...sağlık gitti mi elden, aşkmış, maşkmış hiç bir anlamı kalmıyor....şimdi acı çekmen çok normal ve bunları hissetmende normal...ama kendine zarar verme düşüncesi ve intihar etmene engel olan şey (ya ölmezsem düşüncesi) çok sağlıklı değil....senin için bir fırsat bu, aç gözünü.....adam, senin onun için yaptıklarını gördü mü? hayır.......seni yarıyolda bıraktı mı? evet...kucağında bebeyle dönsen evine daha mı iyi olurdu....

sana bir tavsiye daha "bu adam seni arayacak, dön bana diyecek...sakın dönme..o zaman aklına şaşarım senin..valla kızgın bir günümdeyim..yoksa bunu yazmazdım kusura bakma

Son düzenleme:
X