canim karisiyo olsam 5 yilda karisirdim heralde isle ilgili bir konuda adi listede mi diye aratirken karsilastim ve sok oldum daha once bilmedigim bi tumblr adresi oldugunuda onun telefonuna bildirim gelip beraber gorunce ogrendim yani hasta gibi adami aratmiyorum bu gece rastladiklarimdan hbrsizim ve ondan hoslanan bir kiz ekli google plusta bende cok anlamadigim icin bu mecralardan belki mailden otomatik ekliyordur vs ne tavir vermem dogru olur onu sormak istedim.guvendigim biri oldugunu anlatmak icinde nisanlanmak uzere oldugumu soyledim yani [ QUOTE="deryaderya, post: 40069620, member: 98964"]Çiftlerin birbirlerinin sosyal hesaplarını incelemeleri üstünlük sağlama,sahiplenme duygusu mu hastalık mi anlayamıyorum.
Bu ülkede sanki her erkek kötü her kadın kötü ,herkes birbirinin açığını arıyo
r.
Böyle sevgililikte ,böyle evlilikte olmaz.Güvenmediğini adama yada kadına selam bile vermemek lazım,araştırmaya gerek yok.Arastirsak ne olacak ya masum insanın gunahina giriliyor yada huylu huyundan vazgeçmiyor.
Sosyal hayata az saygı duyulmali ki insanlar iç dünyalarında mutlu olsun,eşlerini mutlu etsin.[/QUOTE]