akil verin ne yapayim kizlar

guzel im app gitti telden acayip zor yaziyorum.sevgilimin daha once tumblr hesabini yakaladim kotu bisiy yapmamamis yazilarini kucumsuyomusum diye bi nickle acmis ben uzulunce kapadi.bu gece netten adini aratinca bir blogu cuniversite zamanindan netlogu,profil engine diy biseyi bide googl plusi oldugunu gordum ve onda hic sevmedigim bi kiz ekli.bana hic bi hatasi olmadi bugune kadar 3hafta sonra isteme olacak geldi ailemle tanisti 5yildir sevgilimm nasi bi tpki gostereyim siz

Çiftlerin birbirlerinin sosyal hesaplarını incelemeleri üstünlük sağlama,sahiplenme duygusu mu hastalık mi anlayamıyorum.
Bu ülkede sanki her erkek kötü her kadın kötü ,herkes birbirinin açığını arıyor.
Böyle sevgililikte ,böyle evlilikte olmaz.Güvenmediğini adama yada kadına selam bile vermemek lazım,araştırmaya gerek yok.Arastirsak ne olacak ya masum insanın gunahina giriliyor yada huylu huyundan vazgeçmiyor.
Sosyal hayata az saygı duyulmali ki insanlar iç dünyalarında mutlu olsun,eşlerini mutlu etsin.

canim karisiyo olsam 5 yilda karisirdim heralde isle ilgili bir konuda adi listede mi diye aratirken karsilastim ve sok oldum daha once bilmedigim bi tumblr adresi oldugunuda onun telefonuna bildirim gelip beraber gorunce ogrendim yani hasta gibi adami aratmiyorum bu gece rastladiklarimdan hbrsizim ve ondan hoslanan bir kiz ekli google plusta bende cok anlamadigim icin bu mecralardan belki mailden otomatik ekliyordur vs ne tavir vermem dogru olur onu sormak istedim.guvendigim biri oldugunu anlatmak icinde nisanlanmak uzere oldugumu soyledim yani [ QUOTE="deryaderya, post: 40069620, member: 98964"]Çiftlerin birbirlerinin sosyal hesaplarını incelemeleri üstünlük sağlama,sahiplenme duygusu mu hastalık mi anlayamıyorum.
Bu ülkede sanki her erkek kötü her kadın kötü ,herkes birbirinin açığını arıyo
r.
Böyle sevgililikte ,böyle evlilikte olmaz.Güvenmediğini adama yada kadına selam bile vermemek lazım,araştırmaya gerek yok.Arastirsak ne olacak ya masum insanın gunahina giriliyor yada huylu huyundan vazgeçmiyor.
Sosyal hayata az saygı duyulmali ki insanlar iç dünyalarında mutlu olsun,eşlerini mutlu etsin.[/QUOTE]

Sabah sabah kendimle cebelleşiyorum ne dediğini anlamak için.

Napmış yani aldatmış mı hesapları blogları var diye.
Kız ekliymiş de konuşmuş mu?

Sabah sabah kendimle cebelleşiyorum ne dediğini anlamak için.

Napmış yani aldatmış mı hesapları blogları var diye.
Kız ekliymiş de konuşmuş mu?
aldatmamis canim mobilden cok zor yazdim uzgunum.bloglarinda yazi vs var.gplusta daha ricamla twitterdan sildigi kiz ekli konusmuslar mi hic bilmiyorum nasi bi site

Blogları var ne güzel.
Neden yazıları ile dalga geçtiniz
bana yazdigi seyleri,siirlerini vs hep begenirim.sadece ylisans makalesinde ortadoguyla ilgili yazdigi seylerden bazilarini cocukca buldugumu soyledim.o gunden sonra nickle tumblr acmis ordan yazmis.kendi adimiza hesaplarimiz olmasina ragmen onuda tesadufen ogrendim kucumsuyorsun diye sana soylemedim dedi uzuldugumu goruncede kapatti.gecede eskidenkalma 3site bide yeni gplus diye bisey gordum ondada ondan hoslanan bi kiz ekli nasil bi tavir gostermeliyim diye sormak icin actim konuyu

Ben de ekside yazarlik yapiyodum eski sevgilim nickimi nerden ogrendiyse artik mailime mi girdi bilmiyorum ogrenmisti ve benimle cok dalga gecti cok kirilmistim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…