- 27 Nisan 2014
- 759
- 1.521
- Konu Sahibi MutluSon333
Merhaba hanımlar Dertlesmeye, akıl almaya eleştirilerinize çok ihtiyacım var. Baştan belirteyim eleştirilerinizin basimin üstünde yeri var; kirilabilirim , ağır gelebilir yine de kabulum. Evliyim , iki küçük cocugum var. Çok severek evlendik. Onun da beni sevdiğini sanıyordum ama her geçen gün biraz daha hayal kırıklığına uğrattı. İlk çocuğumun doğumundan sonra büyük bir kavga yaşadık . ( Çocuklarımın ikisi de kolik reflü uyku problemi zor bı süreçti ilk yıllar) Sebep onun kıskançlığı gibi görünse de , beni sindirmesi , izinsiz ailesine kredi çekmesi , kendisinin evden soyutlanip beni eleştiri yağmuruna tutması, yalanları... Kapanma sürecine girmemiştik sanırım , boşanma davasını açtığımda . O da pasaklı , nemrut olmamla başlayan namusa kadar ilerleyen karşı dava açtı. O sıra tabii evler eşyalar ayrıldı. Şehir disina ailemin kaldığı binada , ayrı daireye taşındık oğlumla. Aylarca çocuğu aramadi, sormadı , görmedi, maddi destek yapmadı. Evde yalandan agliyormus çocuğun montuna sarılıp. Sonra büyük e.seklik edip , kapanma sürecinde , çocuğun babasını dusurmemesi benim hala sevmemle gardim düştü ve yeniden denemeye karar verdik. Derken ikinci çocuk . Onu baglamak için değil adam daha önce oğlunu umursamamis aylarca ... Ama değişmiştir belki bu sefer . Ben tek çocuğum , onun için oğlum benim gecmisimdeki gibi yalnızlık çekmesin istedim. Neyse adam yine başladı huzursuzlanmaya. Annem destek olmaya geldikçe bu iyice simardi. Çantasını alıp haber vermeden evden çıkmalar , neymiş işi varmış AVM ye gitmesi gerekiyormuş haftasonu. AVM kapanınca 9-10 gibi gelmeler bir de hazır yemek beklemeler falan. O zaman da ayrılmaya niyetlendikce annem , annesi çocuklar var deyip oturttu. Öyle böyle benim dilimde ayrılalım lafları , onun rahatlığı derken , topallayarak devam etti evliliğimiz. Çok uzun yazmak istemesem de uzuyor özür dilerim. O sıra ev sahibi kira artışında anlasamayinca huzursuzluk çıkardı , bizimkine gün doğdu tabi. Zaten her fırsatta ailemin yanına geliyordum , onun işleri , eğitimleri , sınavları , benim yalnızlığım derken ne zaman gideceksin hemen araba ayarlayıp göndereyim laflarını sık duymaya başladım. O ara zaten tasinacagiz , o zaman ailemin kiracisini çıkarıp biz tasinalim , hem ben işe girip ayaklarimin üstünde dururken ailem çocuk bakımında destek olur, bı yandan birikim yaparız diye konuşurken , okulların açılmasına az kaldı , ben iş teklifi aldım apar topar ailemin yanına geldik. Eylül ayı oğlumu anaokuluna kayıt ettirdim. Benim iş yalan oldu . Aramalara devam ediyordum. O ara kiracı çıktı . Boş daireyi ayarlamaya çalışırken ( boşanma davası sürecinde ev düzenim burda kaldı , evi eşyalı kiraya verdik) kendisi cumartesi geç vakit gelip , biraz çocuklarla ilgilenip ertesi gün diğer şehre dönüyordu. Bu biraz böyle ilerlerken bakıyorum ağırdan almalar , işle ulaşım konusunu ertelemeler falan derken son gelişinde annesinden duydum ki beyimizin buraya gelmeye gönlünü yokmuş. Ben çocuklarla burda kalacakmisim 15 günde bir gelip donecekmis. Bunu öğrenince son gelişinde baktim , ne çocuklarla ilgilenme , ne bişey paylaşma doldum artik. Ailem beni başta uyarmıştı kızım o gidecek , bı bahane çıkarıp sakin ol ve bekle sen tartışma çıkarma diye . Ve beklenen tartışma oldu kendisi burda yapamiyormus, akşam 7 den sonra hayat yokmuş, burda AVM yokmuş , yol sorunmus mucizeymis ...çocuklar ailemdeyken onlarla vedalasmadan, yapamiyorum deyip eşyalarını toplamaya başladı , ben de tek kaldığım bu evliliği istemiyorum deyip kapıyı çarptım. Ez cümle şuan ayrıyız. Beni her yerden engellemiş. Oğlum çalan her telefona o diye koşuyor . 20 gün olmuş iyiler mi nasıllar diye cocuklari sormadan gunlerini geçiriyor. Merhamet sadece annelerde mi var ? Bu arada önceden çekişmeli davası acmistim, bu sefer kısa sürsün diye protokol hazirlattim ve kendisine attım. O zamana kadar ara ara iletişim olurken , protokolü sorunca iletişimi kesti. Müsait değilmiş sonra okurmus , ona göre imzalarmis. O ara pazartesi atmışım, cumartesi çocuğu almaya gelmişti , zamani yokmuş. Benim şuan delil toplamam , ekonomik özgürlüğü kavusmam önceliğim . Nerden nasıl baslayacagimi bilmiyorum.