- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
-
- Konu Sahibi Derya gzntp27
Ya açıkça sormak istyrm sana canim bu bb krem ile fondotenim ne farkı var onu tam bilmiyorumBb krem diyorum
Bb kremi renkli nemlendirici olarak adlandırıyorlar. Yani cildini hem nemlendiriypr hem cilt tonunu ayarlıyor. Daha doğal duruyor. Fondöten bildiğim kadarıyla direkt kapatmaya yönelik oluyor.Ya açıkça sormak istyrm sana canim bu bb krem ile fondotenim ne farkı var onu tam bilmiyorum
3 tane falan bb krem almışlığım var ama ton tutmadı bir türlü benim ya. baya beyaz tenliyim. Hep en açık olan tonu aldım. Yine de bronzlaşmış gibi oldum hep sürünce. Ben mi beceremedim acaba yoksa cidden açık tenlilerde ton problemi oluyor muBb krem kullan hem cildin pruzsuzlugunu arttiriyor hem nemlendirip koruyor aslinda kozmetikcilere de bir sor bak cok urun var onlar daha uzman bu konuda gratse falan gidip sor bence
Bb krem de güneş koruyucusu da oluyor galiba. Her açıdan fondötene göre daha hafif ve daha sağlıklı gibiBb kremi renkli nemlendirici olarak adlandırıyorlar. Yani cildini hem nemlendiriypr hem cilt tonunu ayarlıyor. Daha doğal duruyor. Fondöten bildiğim kadarıyla direkt kapatmaya yönelik oluyor.
Evet canim ben de sordum öyleymiş zararı fonditenden azmisBb krem de güneş koruyucusu da oluyor galiba. Her açıdan fondötene göre daha hafif ve daha sağlıklı gibi
ayni sorun bende de var en cok garnierden memnun kalmistim hem ton konusunda hemde cildime cok iyi geldi.3 tane falan bb krem almışlığım var ama ton tutmadı bir türlü benim ya. baya beyaz tenliyim. Hep en açık olan tonu aldım. Yine de bronzlaşmış gibi oldum hep sürünce. Ben mi beceremedim acaba yoksa cidden açık tenlilerde ton problemi oluyor mu