• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl verin kızlar-eşimin laubali arkadaşı

mezigboz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
169
94
13
38
arkadaşlarım öncelikle herkese hayırlı akşamlar..
sizlerin tecrübe ve düşüncelerinden faydalanmak isterim..
direk konuya gireceğim..

eşimle yaklaşık 4 aydır aynı iş yerinde çalışan bir bayan arkadaşının gereksiz samimi davranışlarından muzdaribim..
bi iş yemeğinden sonra eşime attığı mesaj şu ; neden karşıma oturmadın başka yere gittin: gibi bi mesaj atmış..
eşime sorduğum da ise aynı ortam da X den hoşlanan ona asılan bi adam olduğunu ve o adamın karşısına oturduğundan rahatsız olduğunu söledi..o yüzden o mesajı atmış..

bikaç konuşmamızda X ''eşim için bana emanet sen merak etme '' vs gibi laflar söyledi...

yaşanan biçok şeyden sonra finali anlatacağım sadece

farklı bir şehirden eşim ve iki kız iş arkadaşı beraber memlekete geldiler..
malum X adlı şahıs eşimin yan koltuğuna oturmuş diğer bayan Y arka koltuğa oturmuş...
nedeni ise arka koltuğun bir kısmında valiz olmasıymış..
neyse dönüşte de aynı şehre beraber gideceklerdi..o sabah arabada bende vardım; eşimin yanına oturdum kızları evlerinden aldık ikiside arkada oturdular..sonrasında beni eşim tanıdıgın evine bırakmak için araçtan indik kızlarla ve eşimle vedalaştım..arkada oturanX ben inince hemen öne geçti oturdu..bi rahatsızlığı mide bulantısı vs yokmuş ...diğer Y hiç böyle bi harekette bulunmadı...anlam veremedim X in bu davranışına da...sanki onun yeri gibi çok rahta şekilde geçti..

sizce ben mi abartıyorum.._?onları yanyana giderken görünce kahroldum...
içim yanıyor ne yapacam nasıl davrancam bilemiyorum...

abartmıyorsun. eşin X İN davranışlarına bişey dememiş susmuş o da yüz bulmuş bu sayede. normal arkadaştır ne var ki diyenler olabilir ama normal arkadaş bu şeklide davranmaz. dikkat eder. Eşinin Xi uzaklaştırması gerek. resmen sen in diye fırsat gözetlemiş. ya böyle bi arkadaşım vardı eskiden ondan biliyorum. samimi değil.

Eeh bee.. Su samimi arkadaşlara sınır oldum.burada okuduğum konulardan sonra. Ne diyim her birinin kocasının da samimi arkadaşları olsun En Büyük KK

Abartmiyorsunuz. Esiniz ceki duzen versin mesafe koysun. Net bi sekilde konusun

eşşime neden böyle yaptığını sordum...bende anlamadım doğru değil davranışı dedi..
önceleri bana sen abartıosun yanlış düşünüosun demişti..

hayır anlamadığım şey kız fazla rahat ..
3 yıllık iş arkadaşımın arabsına binmeye çekiniom ben bu kız evden aldırıo kendini...

Sen esine birsey soyleyip aklina sokma ama cidden rahatsiz edici. İs yerine supriz ziyaretler vs yapsaniz. Yani kadin kadina ben seni anladim mesaji verseniz belki utanir.

Bence sen abartmiyorsun..!
Var bir seyler belli. .
eşime cidden itimadım sonsuz...
herkese karşı iyi niyetli ..
yardımcı olmaya çalışır...

amabu kızın mesajları yok bana sürekli siz ne güzel çiftsiniz. çok romantiksinz..vb şeyler söyleyip durması da sinirlerimi bozuyor

Anlattiginiz bayanin davranislari malesef fazlaca rahat!
Insanin is arkadaslariyla mesafeli bir iliskisi olur.
Esiniz neden boyle davranabilmesine izin veriyor?
Esinizle konusun adam gibi mesafe koysun, bu ne boyle!!

amabu kızın mesajları yok bana sürekli siz ne güzel çiftsiniz. çok romantiksinz..vb şeyler söyleyip durması da sinirlerimi bozuyor

Tamam esin anlamiyordur ama kadin esinin iyi niyetini sanki farkli anlamis gibi..
Kadini sert bir dille siz uyarin. Ben olsam yapardim..

Anlattiginiz bayanin davranislari malesef fazlaca rahat!
Insanin is arkadaslariyla mesafeli bir iliskisi olur.
Esiniz neden boyle davranabilmesine izin veriyor?
Esinizle konusun adam gibi mesafe koysun, bu me boyle!!

deiğim gibi eşim herkese iyiniyetlidir..aksini düşünmez..ama bu kızın son davranışında anladı...
hep bi açıklaması vardı..kendince..matıken..ama buna anlam veremedi..

peki sence ben napmalıyım..
içim soğumuyor..
eşimle farklı şehirlerdeyiz...
ona da kendimede nasıl davrancam bilemiyorum :(

arkadaşlarım öncelikle herkese hayırlı akşamlar..
sizlerin tecrübe ve düşüncelerinden faydalanmak isterim..
direk konuya gireceğim..

eşimle yaklaşık 4 aydır aynı iş yerinde çalışan bir bayan arkadaşının gereksiz samimi davranışlarından muzdaribim..
bi iş yemeğinden sonra eşime attığı mesaj şu ; neden karşıma oturmadın başka yere gittin: gibi bi mesaj atmış..
eşime sorduğum da ise aynı ortam da X den hoşlanan ona asılan bi adam olduğunu ve o adamın karşısına oturduğundan rahatsız olduğunu söledi..o yüzden o mesajı atmış..

bikaç konuşmamızda X ''eşim için bana emanet sen merak etme '' vs gibi laflar söyledi...

yaşanan biçok şeyden sonra finali anlatacağım sadece

farklı bir şehirden eşim ve iki kız iş arkadaşı beraber memlekete geldiler..
malum X adlı şahıs eşimin yan koltuğuna oturmuş diğer bayan Y arka koltuğa oturmuş...
nedeni ise arka koltuğun bir kısmında valiz olmasıymış..
neyse dönüşte de aynı şehre beraber gideceklerdi..o sabah arabada bende vardım; eşimin yanına oturdum kızları evlerinden aldık ikiside arkada oturdular..sonrasında beni eşim tanıdıgın evine bırakmak için araçtan indik kızlarla ve eşimle vedalaştım..arkada oturanX ben inince hemen öne geçti oturdu..bi rahatsızlığı mide bulantısı vs yokmuş ...diğer Y hiç böyle bi harekette bulunmadı...anlam veremedim X in bu davranışına da...sanki onun yeri gibi çok rahta şekilde geçti..

sizce ben mi abartıyorum.._?onları yanyana giderken görünce kahroldum...
içim yanıyor ne yapacam nasıl davrancam bilemiyorum...

ben olsam kızardım, evli bir erkekle bir bayan arasında mesafe olmalı, kanka manka kabul edemem. rahatsızlığını belirt eşine,mesafe koysunlar bir zahmet

kaç yaşında bu X
liseli ergen kızlar gibi davranıyor.
deli midir divane midir.

bir gece kendinisi iş arkadaşıyyla çok samimi sana arkadaşıma gece 2 de mesaj g eldi. aynen senin eşinin rahat arkadaşı gibiydi arkadaşım (bu arada mecburiyetten arkadaştık artık bitti , öyle biriyle arkadaşlığımı devam ettirmedim neyse)
"bir daha eşimin arabasına binmenizi istemiyorum" yazmıştı adamın eşi. yarım saat sonra da "çok önemli işiniz varsa arkadaya oturursunuz" yazmıştı. bu arkadaşı da biliyorum aynısını beni kendi arkadaşıma rezil ederek de yapmıştı. hani demeyin iyi niyetindendir diye. M mezigboz
he bu arada ona mesaj vermeye çalışmayın anlamaz da utanmaz da. aynısını bu bahsettiğim mesaj atan kişi yaptı. iş yerine geldi kendini gösterdi falan. arkadaşım anladı mı? hayır utandı mı? hayır.. anlamadığı gibi "aaayyy :D çok çocukça davranıyo işyerine gelmiş kendini göstermeye, ben onun eşiyim imajı vermeye gelmiş " diye de laf eder.

kesınlıkle abartmıyorsun
esın buna musade edıyor kız esinden güç alıyor ve kesınlıkle mıde bulandırıcı bırsey var
cok dıkkat et derım allah korusun ya...

Back