He konularını şöyle bir inceledim hızlıca eşinin de farkı yokmuş ki senden kıskançlık konusundaMerhaba... daha öncede konu açmıştım ama kapanmasını istedim. Ben eşimi bi kaç kere gereksiz yere kıskandım yanında çalışan bayanlardan.. bi kere ayrılma noktasına geldik benim bu kıskançlığım yüzündeneşim bana karşı çok değişti hiç arayıp sormuyo ki saat başı arar mesaj atardı ben yazarsam yazıyo artık sürekli bi iş bahanesi biraz önce konuştuk bana yamamadığın kimse kalmadı benim senden başkasıyla işim olmaz dediğim halde o çeneni tutmadın. Yapma dedim hergün devam ettin dedi bende çok üstüne gidiyorum hergün, beni seviyomusun diye soruyorum paranoyak gibi bişey oldum beni istiyomusun hala dedim istiyorum dedi seviyomusun dedim seviyorum ama kendinden soğutuyosun diyo...... ben nasıl susacam kendi kendime hırs yapıp ona yükleniyorum tam 1.5 aydır sanki bi ayrılık olmuş gibi içim acıyo hep mutsuzum yardım edin bu ruh halinden nasıl kurtulacam ben kendi kendime söylüyorum yapma diye motive etmeye çalışıyorum en fazla bi saat oda zorla benim durumum psikolojik mi ?
Sorun bende biliyorum kendimi nasıl ikna edicem ben bu saçma düşuncelerden kurtulamıyorum kiGüven eksikliği var. .
Kıskançlık güvensizlik ve hastalık derecesinde. .
Eşin sizi seviyorsa neden böyle yapıyorsun ..
kendine evliliğinize zarar veriyorsun..
adam bezmiştir artık kıskançlıktan..
Bir insan eger calismiyorsa ki bilmiyorum herhalde evdesin ve calismiyorsun, baskada sosyal etrafinda pek kimseler yoksa bu gibi sacma konulara takilabilir.ben bu saçma düşuncelerden kurtulamıyorum ki
Bi uzmandan yardım almamı istemiyo sen kendi kndine yapıyosun kafanda kuruyosun diyo ... umrunda değil biliyorum bunu beni delirten eski ilgisi yok bu bence biraz susmayı dene bemim huyuma git :) diyo ben direttikçe oda diretecek biliyorum şu çenemi bi tutabilsem içimin acısı hiç geçmiyoUzman yardimi alin bence. Yok yere bu kadar üzerine gitmenize ragmen esiniz hala çekip gitmediyse demek ki gercekten sizi seviyor. Bunu düşünün rahatlayin. Unutmayin esiniz sizin icin dunyanin en çekici erkegi, ama ortaliktaki bütün kadinlarin muhtemelen umrunda bile degil
Kıskançlık için destek alın..Sorun bende biliyorum
Sorun bende biliyorum kendimi nasıl ikna edicem ben bu saçma düşuncelerden kurtulamıyorum ki
ben dünden razıyım ne kendi gidiyo nede beni gönderiyoBen siz çift olarak terapi alın.
sadece sen alsan he adamda senden betermiş bu konuda o yüzden ikinizinde alması şart.
Eşime güveniyorum sadece 6 ay önce bi şüphelendim oda asılsız yere işin kötüsü olmayan bişeye inandırdım kendimi yada ben başkası var dediğimde senden başkasıyla işim olmaz benim karım sensin çok güzel şeyler söylüyodu bunun için yaptım belkide.. şimdi sölediğimde umrunda bile değişim cevap bile vermiyo lafı değiştiriyo ben onun eski ilgisini özledim oyuzdenBen öyle bir insanin durduk yere kiskanclik yapacagini sanmiyorum. Cok cok agir hasta olmasi lazim eger öyleyse.
Ama belki esiniz size güven vermiyor? Nezaman dir böylesiniz nezaman basladi bu durum?