- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
k Aminnn... evet tam olarak senin anlattığın gibi yaptım çok pişmnımCanım gerçekten senin psikolojin bozuk olabilir zaten bunun kendinde farkındasin. Öncelikle eşin zamanında diyomus ya benim sevdiğim sensin falan bunları duymak hoşuna gittiği için sende öncelikle dur söyliyim oda bana böyle der fikri olduğu için başta sırf eşine bunları duymk için söylemissin belli buda zamanla alışkanlık yaratmış ve is farklı durumlara ulasmis. Bence eşine önce güzel bir sofra kur sonra Özür dile ve başta sadece senin bunları duymak hoşuna gittiği için bole yaptığını niyetinin onu sıkmak olmadığını fakat işin ayarını kaçirdigini söyle. Sonra biraz zaman adamın kafasını dinlemesini seni anlamasini bekle ve sen sanki hiç bişe olmamış gibi davran eşine o sana mesafeli dursa bile artık değiştiğini göster.
Senin aklına geldiği zamanda bu durumun eşinle aranızı bozmaktan başka ise yaramadığını yapcak olsa daha önce on kere yapabileceğini düşün her bu konu aklına geldiğinde evde uğraş bul kızın la oyna..Kek yap o anı unutman için aklına gelcek herseyi ona değiştiğini göster...
Çünkü bole devam edersen eşini istemeden de olsa sogutucaksin canm.
Allah yardımcın olsun insiallah kardeşim. .
Tamam canm çok ama çok zor biliyorum şimdi sabaha kadar için içini yicek ne düşünüyo acaba diye ama artık sabaha kadar bekle sbah olunca üstüne gitme gene kahvaltı falan ederseniz eğer yada boş bi vaktinizde bi kahve yap bize yaptım beraber içelim diye de yada akşam yemeği buaksam bizim için hazırladım falan herseyi unu talim ben artık daha dikkat edicem falan inceden ayarı ver ama adama birazda zaman ver canm ndn böle yapıyorsun falan deme hiç masum ol kardeşim.gor bak bu konu aşılmıycak bi konu değil canm düzelir allahın izniyleAmin ç
k Aminnn... evet tam olarak senin anlattığın gibi yaptım çok pişmnımşuan evde değil sabahı bekleyemedim ve durumu açıklayan bi özür mesajı attım bakalım sabah ne cevap verecek
İnşallah çok sağol :) :)Tamam canm çok ama çok zor biliyorum şimdi sabaha kadar için içini yicek ne düşünüyo acaba diye ama artık sabaha kadar bekle sbah olunca üstüne gitme gene kahvaltı falan ederseniz eğer yada boş bi vaktinizde bi kahve yap bize yaptım beraber içelim diye de yada akşam yemeği buaksam bizim için hazırladım falan herseyi unu talim ben artık daha dikkat edicem falan inceden ayarı ver ama adama birazda zaman ver canm ndn böle yapıyorsun falan deme hiç masum ol kardeşim.gor bak bu konu aşılmıycak bi konu değil canm düzelir allahın izniyle)
konularınıza baktımda hayatınızı eşinize endeksli yaşamayı bıraksanız daha mutlu olursunuz çocuğunuz varmış eşini kıskanmayı bırakıp çocuğunuzla daha fazla ilgileninayrıca kapandınızmı merak ettim Hayır kapamadım onu hallettik :) daha dikkat ediyorum
kesinlikle psikolojik bir durum bu bence bi doktordan yardım alMerhaba... daha öncede konu açmıştım ama kapanmasını istedim. Ben eşimi bi kaç kere gereksiz yere kıskandım yanında çalışan bayanlardan.. bi kere ayrılma noktasına geldik benim bu kıskançlığım yüzündeneşim bana karşı çok değişti hiç arayıp sormuyo ki saat başı arar mesaj atardı ben yazarsam yazıyo artık sürekli bi iş bahanesi biraz önce konuştuk bana yamamadığın kimse kalmadı benim senden başkasıyla işim olmaz dediğim halde o çeneni tutmadın. Yapma dedim hergün devam ettin dedi bende çok üstüne gidiyorum hergün, beni seviyomusun diye soruyorum paranoyak gibi bişey oldum beni istiyomusun hala dedim istiyorum dedi seviyomusun dedim seviyorum ama kendinden soğutuyosun diyo...... ben nasıl susacam kendi kendime hırs yapıp ona yükleniyorum tam 1.5 aydır sanki bi ayrılık olmuş gibi içim acıyo hep mutsuzum yardım edin bu ruh halinden nasıl kurtulacam ben kendi kendime söylüyorum yapma diye motive etmeye çalışıyorum en fazla bi saat oda zorla benim durumum psikolojik mi ?