Akıl almam lazım ev sahibi ile ne yapmam gerekiyor?

O halde depozitodan düş öyle gönder, 9500 tl az mı?
Üstelik o parayı da değerlendirmesi lazimdi.
Ben evi kiraladigimda bir kira bedeli depozito veriyorum çıkarken kuş kadar kaliyor işte bu yanlış. Yıllara göre faiziyle ödemesi lazim.
Depozito al harca ye diye verilmiyor aslında.
Sen boş ver 21 günlük kiradan 9500 düş öyle gönder.

Bu yeni eve geçince depozitoyu bana Euro şeklinde ver dediler öyle yaptım mesela. Yani bunu söylediğimde kabul etmezse ve tehditlerde ısrarcı olursa ne gibi bir yol izleyebilirim

Kesinlikle şikayet edeceğini söyle.
Asla pasif durma.
Devlet memuruyum ve devlet memurlarını tehdit etme olayını öne sürsem bu konuda başıma herhangi bir olumsuz durum gelir mi? Ailem memlekette ben başka şehirdeyim ev sahibi belki bu yüzden böyle hadsizce davranıyor bilmiyorum. En azından tehdit kısmı benim için hadsizce

Siz çıktıktan sonra gelen elektrik faturası size ait cunku anahtar teslim yapılmamış ki gelen fatura bir önce ki kullandığınız faturadır zaten.

Ha 21 günlük ha 30 günlük kirayı odeyin derim dediğim gibi sözleşme dolmadan cıktınız heralde istese Yeni kiracı bulana kadar bütün kirayı isteyebilirdi ki oda mahkemelik olunca Orta yolu bulunuyor atıyorum 3 kira ödersiniz.

Tehditleri için şikâyette bulunabilirsiniz tabi elinizde kanıt varsa.

Ben sizi haksız buldum açıkcası. Depozitoyu kendiniz bırakmışsınız zaten. E kira günü geldiği an o ayın kirası işler. Sizin anahtarı 21 gün sonra teslim etmeniz bir şey değiştirmez. Sonuçta kira günü gelmiş ve yeni bir kira dönemi başlamış. Ha depozitoyu zaten bıraktığınız için ev sahibinizin 9-10 günlük paraya bu kadar takılmaması gerekirdi bence. Ama bence işte insanların kendi mülkü, kendi kararı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…