Akıl akıldan üstündür, yorumlarınızı bekliyorum hanımlar

Umberlee

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.544
11.307
823
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...dirmesi-hepinizin-fikirlerini-bekliyorum.html

daha önce bu konuyla ilgili başlık açmıştım linkini verdim yukarıda.
konu niye hortladı diyeceksiniz ama adam rahat durmuyor. kendi karanlık zihninde kurduklarını arkadaşlarım aracaılığıyla bana yansıtmaya başladı.

konuyu okuyanlar görecek ben tamamen istemeden bu kişiyi kırdım, kırdığımı çok sonra farkettim ve gönlünü alabilmek için bir insanın yapabileceği herşeyi yaptım.

aramızda bir şey yok arkadaş gibi konuşuyoruz nadirende olsa. mart ayında beni konsere davet etti bende kabul ettim gittik.
konser sonrasında bana; "bana aşık olduğunu biliyorum o yüzden şartlarımı sana sunacağım işine gelirse" dedi
şartları;
- bekaretini istiyorum çünkü cinsellik olmadan ben ilişki yürütemem
- ayrıldığımızda bana hesap soramazsın
- sadece sana bağlı kalamam, daha ilgi çekici biri olursa arkama bakmadan giderim beni durdurmaya çalışma
ve sanmaki tüm bunları benden soğuyasın diye söylüyorum hiç işim olmaz senin duygularınla ben buyum dedi
ben de salak salak "hiç mi giremedim kalbine" diye sordum
gel bu gece bana gidelim sabaha belli olur girip giremeyeceğin dedi.

gerisini tahmin edersiniz, eve nasıl gittim o zamanları nasıl atlattım bilmiyorum. evet ben evine gitmedim o da bir şey yapamadı ama yaşattığı duygusal travma beni çok yıprattı. etrafımdakiler bunu yönetime taşımam gerektiğini, işten çıkarılmaya kadar gideceğini, en az soruşturma açılıp savunma isteneceğini söylediler (ki yukarıda sadece yüzeysel anlattım yaptığı ve söylediklerini) yapamadım.
düşüncem erkek adam, baba yok, iş bulmuş zor bela ve ben bu vebalin altına giremem allahından bulsun şeklindeysi.

aradan aylar geçti zor oldu ama geçti. bunları söyleyen biriyle aynı yerde çalışmak çok zor. uzak durdum, yokmuş gibi davrandım, bir şekilde toparladım kendimi.

2 ay önce kuruma bir bayan atandı. o zaman çok tanımıyordum ama cici bir kız işte. bununla çıkıyorlar alışveriş, şehri tanıma vs derken arkadaş oluyorlar (bu aşamada benim bu bayanla samimiyetim yok). kurumdaki herkes hakkında bir şeyler söylüyor bu adam ve benim içinde "çok açık fikirli modern bir kızdır, diğerlerine benzemez diyor" (çok mühim ya onun fikri)

ssonra biz bu bayanla samimileştik. beraber çıkıyoruz, bir şeyler paylaşıyoruz vs. vs. ısındık birbirimize sohbet ediyoruz, dertleşiyoruz kendi halinde biri zaten. kulağına bir şeyler gitmiş "o adam sağlam ayakkabı değil" denmiş kızda üzülmüş ben de seninle ilgisi yok diye anlattım birbir, meseleyi kavradı ve bu adamdan uzak durmaya başladı.

bir süre sonra bu ahlaksız kıza benden kaçıyorsun sebebini tahmin ediyorum ama olay bu bu demiş. ben onu soğutmak için o lafları söyledim, benden umudunu kessin istedim diye saçmalamış. arkadaş sağolsun benden yana olmuş ağzına geleni saymış böyle adilik olur mu diye.

güya benim o'na mezhebiyle ilgili olarak sorduğum sorular (alevi-sünni) hakaret sayılırmış. babasına dedesine sövmüşüm olarak kabul etmiş hepsini. ki ben gerçekten bilmiyorum alevi inanışını, ibadetini vs nereden bileyim ki öyle bir muhataplığım olmadı kimseyle, e haliyle merak etmedim. seviyorum dediğim adam "ben alevi ya da bektaşi olabilirim emin değilim" deyince nasıl yani şöyle mi böyle mi diye sordum salak salak.

biz bu bayanla arkadaşlığı ilerlettikçe adam ağız değiştirmeye başladı. kızcağıza benim çok kötü biri olduğumdan, göründüğüm gibi olmadığımdan (bu kısmı ben hissettim) bahsediyormuş. ve benim kütüğümün kayıtlı olduğu ilçeyi araştırmış, orada yaşayan aleviler varmış, benim aleviliği bilmemem imkansızmış sırf o'nu aşağılamak için (ne haddimeyse) bilmiyor ayağına yatıp onu rencide etmişim.

resmen içindeki kini arkadaşım aracılığıyla kusuyor bana, güya kız arkadaşı olduğunu duyuruyor bana. yanından geçerken küstahça gülmeler filan. çok karanlık bir zihni varmış ben yeni yeni anlamaya başlıyorum.
gönlünü kazanmak için elimden geleni yaptım ve hatta fazlasını ve gerçekten en kçük bir kötü niyetle hareket etmedim.

şimdi hanımlar benim yıkılmamam lazım çünkü çok üzülüyorum. vücut sağlığıma yansımaya başladı.
nasıl yorumlarsınız bunu ve ben nasıl davranmalıyım?

çok teşekkürler hepinize şimdiden.

Adamin ustune neden dusuyorsun? Onun fikri senin icin neden bu kadar onemli? Kirilmissa kirilmis, elinden geleni yapmissin duzeltmek icin. Madem " kendimden uzak tutmak icin yaticaz seninle vs dedim o kiza" seklinde senin icin arkadasina laflar etmis hala aramizi nasil duzelticem diye dusunmen tuhaf.

Ayrica yuzune "seninle yatarim, ama kisitlanamam da" gibi laflar edebilen bir insana hala hayatinda yer vermen de ayri bir gariplik

ben doğru ifade edemedim sanırım. fikri elbette önemli değil sadece ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum.
aramızı düzeltmek filan allah korusun öyle bir niyetimde yok beklentimde
hyatımda yeri de yok
ben sadece amacı hınç almak belli ki ve ben bu kadar abartmasına üzülüyorum. nasıl davranmam lazım ki amacına ulaşamadığını ve benim için artık önemli olmadığını ona hissettireyim.

Gercekten senin icin bir onemi yoksa, senin onu ciddiye aldigini dusunmesi veya dusunmemesi arasinda bir fark var mi?

Ne kadarda kalitesiz bir insanmış ya. Neler var neler ilgi alakanı kes ve umursama bu adamı yokmuş, olmamış gibi davran sonra kendilerini bi bk sanıyorlar aptala bak ya çok sinir oldum ne güzelde istelerini dile getirmiş sakın birdaha görüşme sakın

Ne iş yaptığını bilmiyorum ama yerinde olsam bu adamı şikayet eder ve herkese rezil ederdim.

Böyle bir imkanın yoksa, uzak dur. Ne yaptığı ile ne söylediği ile ilgilenme, arkadaşına da söyle sana laf getirmesin, bu konuyu aranızda canlı tutmayın. Sen ona prim verdikçe kendisini bir halt sanıyor. Utanmaz mezhebini bile ahlaksızlığına alet etmiş, diğer yaptıklarına şaşmamak lazım.

Canım benim, nasıl bir iş yerinde çalışıyorsun? Yani çıksan başka bir iş bulamaz mısın, çok mu muhtaçsın oraya? Kendini o çevreden soyutlasan nasıl olur? Bundan sonra sağlıklı ilişkiler kurmak istiyorsan bu çok önemli.

Yarın öbür gün adamı tamamen kafandan silersin. Hayatına yepyeni bi insan sokmaya çalışırsın ama bu yine karşına çıkar. Bu sefer iftiralar atar sana.

Ayrıca adamın yakınlaştıgı kızla arkadaş olup yeniden kendini olaylara atman da kötü olmuş. Kendini yıpratmışsın. Tamam kız gerçekten iyi biri olabilir ama adamdan uzak olmak için, zarar görmemek için çevresindeki herkesten uzak durmalısın.

Ailenle mi yaşıyorsun, yalnız mısın, mesleğin ne bilmiyorum. Kendine yepyeni bir hayat kurmanın tam zamanı. Senin yerinde olsam yaşadıgım şehri bile değiştirirdim.

Kendisini vakti zamanında itmen onda bastırdığı komplekslerinin hortlamasına sebep olmuş.
Yenememiş ne yaptıysa senin ona yaptıklarını yenememiş! İçinde seni büyütmüş aslında. Bilmeden çok büyük bir düşman kazanmışsın.
Sana o bekaretini alırım demesi de seni ezip geçmek içinmiş ama sen sessiz kalınca o asıl istediği kavgayı edemediğinden yana yakıla seni alt etmenin yollarına gitmiş.
Şu an yeni kurbanıyla meşgulken aslında içten içe hala da seni düşünüyor.
Dikkatli ol adam çok tehlikeli.

Gercekten senin icin bir onemi yoksa, senin onu ciddiye aldigini dusunmesi veya dusunmemesi arasinda bir fark var mi?

ne düşündüğünün önemi yok. bu kara düşüncelerini etrafımdaki insanlarla paylaşması ve bunu beni üzmek için yapması beni düşündüren durum.
dedim ya istediği gibi düşünebilir benim istediğim amacına ulaşamayacağını fark ettirmek bir şekilde.

aylardır muhataplığımız yok zaten ama araya ortak arkadaşlar girince mevzu yeniden açılıyor haliyle.
uzun zamandır vicdan azabı çekiyorum keşke şöyle yapmasaydım, şunu şöyle ifade etmeseydim diye

kamudayım. şikayet kapım açıktı yani işyerinde cinsel taciz vs.den şikayet edebilidim ama vicdanım elvermedi dedim ya babayı kaybetmiş yıllar sonra iş bulmuş vs vs. vebal almak istemedim kapansın gitsin diye düşündüm ama adam foseptik çukuru çıktı.

kamudayım, mühendisim keşke ha deyince çekip gidebilseydim. defalarca istifa dilekçesi hazırladım ama mevzuyu bilen arkadaşlar müsade etmedi. yaşım küçük değil, kendi memleketimde ailemle yaşıyorum.
hayatıma biri girerse bir şey yapamaz çünkü elinde yapacak bir şey yok. benim için zor olan kısmın aynı yerde çalışıyor olmak, o'nun bu içi boş mesnetsiz iftiralarına maruz kalmak.

nasıl bir insan hiç anlamadım benim aklımın ucundan geçmeyen şeyleri düşünüp bir de küfür saymış kedine. yetmezmiş gibi hala arkadaşlarıma duyurmaya çalışıyor iğrenç fikirlerini.

ben açıkcası böyle bir rezilliği kimseyle paylaştığını düşünmedim. bir bayana gidip ben ona şunu teklif ettim demesi sırf kendini aklamak için beni karalaması mümkün değil gibi görünüyordu gözüme.

yahu kompleks yapacak bir şey söylemedim bile.
kaldı ki amacım asla incitmek değildi bunu kendisine de o zamanlar sylemiştim.
bu mevzudan sonra aleviliği araştırdım, alevi inanışına bağlı olanlara sordum aynı soruları güzel güzel anlattılar bu budur, şu şöyledir diye. kıracak olsam, aşağılayacak olsam (ki yineliyorum haddim değil) hepsine aynı şeyi yaparım.

üzüldüğüm nokta bu nasıl bir kalbi karalıktır, nasıl bir insanlıktan çıkmadır, nasıl bir egodur anlayamamam.

ki siz bu konuya en başından beri şahitsiniz hayyal hanım özelden de görüşmüştük. benim fikrimi biliyorsunuz.

maalesef evet bi' düşmanım var ve bana bir yol haritası lazım

Ne biçim bir iş yeri, ne biçim iş arkadaşı ilişkileri bunlar? Yerinizde olsam iş yerinde kimseyle arkadaşlık ilişkisine girmem. İşinizi yapın çıkın, bu yeni ergen liseli gençlik ilişkilerinden uzak durun derim. Harbi saçma komik geldi bana anlattıklarınız.

adam pislikmiş resmen bana öyle dese tokatı yerdi boşver sen onu başka adam mı yok

yapamadım, tutuldum kaldım resmen. şimdi düşünüyorum da ne diye geçirmedim çantayı kafasına. daha fazlasını hak etmişti.

etrafımı oldukça daralttım zaten. dişe dokunur bir iki arkadaşım var sadece.
inanın yaşarken zor oluyor ne komik ne de saçma gelemiyor

Sen kendini, adamin butun gun seni dusundugune, seninle ugrastigina inandirmissin. Oysa mevcut durumda onun icin uzun uzun yazan, napicam ben diye takan, saglik sorunu asayan sensin. Yani burada karsindakini kafaya takan sen oluyorsun. Uzak durmak yerine hoslaniyorsun herhalde boyle sacma sapan iliskilerden

Sana şu kadar diyeyim ,hayatında başka dertlerin olmadıgı belli.Pisliğin birine saplanıp kalmışsın.O elinden geldigince gündemde kalmaya çalışıyor.
Ne var anlattıklarında.Aleviymiş sünniymiş bektaşiymiş vs vs...Denilen iftira degil.

Kendimden sogutmak istedim felan demiş,aranızdaki farkı anlatmış.

Belli ki derdi senle degil.ADAMA MALESEF DİGER KIZA YAZILIYOR.

Bence sen kendinle ilgili oldugunu varsaymak durumunda kendini kandırıyorsun.

Adamın zihni KARANLIK evet.Ama senle ilgile degil...KADINLARLA ilgili...

Unut demek kolay ,ama unutman lazım...Önüne bak,kendine güzel bir hayat kur.

ben kendimi hiç ifade edememişim demek ki
ilk yoruma istinaden, ben bu adamla olan mevzuyu bana ileri geri konuştuğu anda kapattım zaten, sohbeti bile edilmiyor adı bile geçmiyor aylardır. mevzuyu bir şekilde açıp kendini aklama adına yalan söyleyen kendisi.
ve bu durumdan darlanan ve paylaşan benim.
mevzu alevi, bektaşi mevzusu değil zaten mevzu bu kişinin etrafımdakilere benim asla kurmadığım cümleleri kurmuşum gibi anlatması, kafasında bunu kurgulayıp bir de kompleks haline getirmesi ve saldırması.
takılı değilim çok şükür o aşamayı atlattım zor oldu ama bitti
teşekkürler yorumunuz için

ikinci yoruma;
kırmızı ile renklendirdiğim kısım gerçekten çok üzücü bir yorum. neden derseniz tek bir konu başlığından yola çıkıp benim dertsiz biri olduğuma kanaat getirmeniz mümkün değil. bir tek aşk safsatasıyla hayatımı dolduracak zamanı geçeli çok oldu. ben sadece anlamlandıramadığım davranışlara karşı kendi gardımı nasıl alırım, bu şahsın amacına ulaşmasını nasıl engellerim diye fikir sordum.

aramızdaki fark anlatılmadı, bana sadece tek gecelik bir ilişki ve sonrasında olacaklardan bahsedildi.
normal insanlar olup olmayacağını farklı ifade ederler çünkü
muhatabını karşına alırsın
bak şu şu şu, bu bu bu ve bu yüzden sonuç bu der Allah'a emanet eder gidersin.
olayı bu kadar foseptik çukuruna çevirmezsin yani
ben sadece bunu anlamaya ve beni bu çuura çekemesin diye ne yapmam gerektiği hakkında fikir danışmaya çalıştım.

ha diğer kıza asılıp asılmadığına gelince ianın bilmiyorum ve istediğine asılmakta serbest
sadece kendi pisliğini beni karalayarak temizlemeye çalışması sinir bozucu hepsi bu.
teşekkürler yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…