• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıcı tarih kitabı???

gulibik

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
5.373
64
683
35
okul yıllarımda tarihle aram hiç iyi olmadı hep sıkıcı gelmiştir fakat ben yakın tarihimizi öğrenmek istiyorum.bana önerebilceğiniz sıkılmadan okuyabilceğim tarih kitabı varmı?

okul yıllarımda tarihle aram hiç iyi olmadı hep sıkıcı gelmiştir fakat ben yakın tarihimizi öğrenmek istiyorum.bana önerebilceğiniz sıkılmadan okuyabilceğim tarih kitabı varmı?

Turgut Özakman Çılgın Türkleri okumanı tavsiye ederim, biraz ağır başlıyor ama sonrası çok fena :) Kitap okurken aman aman duygulandığımı bilmem ama bu kitapta gözyaşlarımı tutamamıştım.

Sana tavsiye edebileceğim çok kitap var son zamanlarda bende tarihi kitaplara merak saldım Beyazıt Akman'ın Dünyanın ilk günü adlı kitabı ilk tavsiyem devamı gelecek bir kitap İstanbul'un fethini çok farklı bir tarzda anlatmış ayrıca İskender Pala'dan tavsiyede bulunabilirim başta biraz karmaşık geliyor ama çok sürükleyici Katre-i Matem Lale devrinde geçen ilginç bir hikaye ve Şah-Sultan bu da Kanuni'nin babası Yavuz Sultan Süleyman dönemi Alevilik Sunnilik meselesinin çıkış noktası çok akıcı bir kitap içinde sadece tarihi bilgi yok biz bayanların ilgisini aşk konuları daha çok çeker bu kitaplarda Aşk da var eminim çok beğenirsin umarım okursun:))

Hem akıcı hem de okunması zevkli bir tarih kitabı var. Yeğenlerime aldım ben elimden düşüremedim. Adı Evrenin Çizgi Tarihi. Evrenin oluşumunu anlatan bir kitap.Uzak tarihten yakın tarihe gelecek. Kitap çeviri.orjinal serisine baktım bir kaç kitaptan oluşuyor. Türkiye'de şuan sadece serinin ilk kitabı çıkmış. İkinci kitabı sabırsızlıkla bekliyorum o kadar diyim :):40:

Back