çok uygun fiyata ,az kullanılmış ,tercihen iğne izi olmayan eşarp ve şal arıyorum.saf ipek yada ipek karışım olabilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...arim-elbise-esarplar-etek-ayakkabilar.875052/sağol canım aradığım gibi değiller.ben canlı renklerde istiyorum..
çok uygun fiyata ,az kullanılmış ,tercihen iğne izi olmayan eşarp ve şal arıyorum.saf ipek yada ipek karışım olabilir..[/QUOT
Bende sıfır var
instagram uzerinden esarplarimi satiyorum. Sayfama beklerim. ig adim;çok uygun fiyata ,az kullanılmış ,tercihen iğne izi olmayan eşarp ve şal arıyorum.saf ipek yada ipek karışım olabilir..
canım ben çok beğendim büyüklüğü kaç bunun bi de ipek cinsi ne twill ipek mi değil mi?Bende de bu var beğendiyseniz çok ağır duruyor bir iğne izi bile yok hiç kullanmak nasip olmadı Eki Görüntüle 1688523
canım kimisi 90 90 oluyor kimisi 95 95 100 100 hatta 110a 110 da var bi ölç benim için sana zahmet bu arada bana ayırtmış ol satma kimseye ciddi ilgileniyorumCanım ölçüp yazarım ama normal başörtüsü boyu büyük :))fiyat 30 tl den vereyim alırsan valla twill İpek mi derken anlamadım öyle kaygan bir kumaş değil etiketinde sadece İpek yazıyor
yumuşaksa ve saten gibi biraz parlaksa twill ipek değildir canım twill ipekler biraz daha dik duran böylece önü daha rahat bağlanan ve mat görünümlü olan ipeklerdir.Canım ölçüp yazarım ama normal başörtüsü boyu büyük :))fiyat 30 tl den vereyim alırsan valla twill İpek mi derken anlamadım öyle kaygan bir kumaş değil etiketinde sadece İpek yazıyor
cnm bu oscar 90 a 90 mı? twill ipek mi?Canım bende vakko eşarp var ama 110 cm 3-4 kez ancak kullanıldı.
Elimde bir de Oscar marka eşarp var Amerika'dan alınmıştı 90 cm ipek twil bu da çok az kullanıldı.
Vakko
Eki Görüntüle 1616292
Oscar
Eki Görüntüle 1616293
yumuşaksa ve saten gibi biraz parlaksa twill ipek değildir canım twill ipekler biraz daha dik duran böylece önü daha rahat bağlanan ve mat görünümlü olan ipeklerdir.
ölçü verin bi de çok parlak mı ?Canım denedim çok rahat bağlanıyor valla alırsan 25 den veririm bu son fiyat dediğim gibi hiç iğne izi vs yok
dilerseniz özelden devam edelim özel mesaj atın bana bi kaç da yakın resim rica edeceğimCanım denedim çok rahat bağlanıyor valla alırsan 25 den veririm bu son fiyat dediğim gibi hiç iğne izi vs yok
Yok hayır çok parlak değil bekleyin şimdi ölçüyorum bu arada bebeğim var onunla ilgilenmekten ölçemedim bir türlüölçü verin bi de çok parlak mı ?
aaa acele yok beklerimmmYok hayır çok parlak değil bekleyin şimdi ölçüyorum bu arada bebeğim var onunla ilgilenmekten ölçemedim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?