Ellerine sağlık minnakkcım , enginarlar ikilendi
Akdeniz yeşillikleri ile portakal ve ceviz ya da peynir ve ceviz kullanırım bende .
Başarılar dilerim canım
Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
sağol elossacım :)
hala beklıyorum senden şööööyyylee bi estirişş
saat 16:45 ten beri mutfaktayım:)))
Oooo ne yapıyosun sekerım o kadar saattir :)
saol canım, ausencia ve senın sayende somona olan antipatim gecti :)Ellerine saglik canim ,cok sevdigim iki lezzet enginar ve somonBol sanslarin olsun arkadasim
çatlıcam meraktan yaaaamutfakta ayin yapıyorum hayatım
çatlıcam meraktan yaaaa
sağol canım cevizde koyuyorum ben normalde bırde çeri domates lakin domatesler kocam tarafından cevızler de kızım tarafından gaspedildiçok daha cici olucaktı aslında salatam
kötüsün elossa kötüsünbende:)))
bide eşim çatlıyor şu anda orta yerinden
ben somonu yenı yemeye basladım gizcimSomonu da enginarı da çok severim . Ellerine sağlık .
Somon portakalla çok güzel oluyor . Tek başına fırına attığımda da portakallı bir sos yapıp onunla marine ediyorum , lezzetli oluyor.
Salatayı da deneyeceğim mutlaka.
tesekkur ederım nevrestecımEllerine sağlık canım yarışmada başarılar
sağol canım, tesekkurlerSevgili minnak,ellerin dert görmesin tatlım döktürmüşsün vallahi :) hamarat hatun başarılar dilerim sana
Ellerine vuruverseydin canım eşinin , ama kızına laf yok , pıtırcığa tüm cevizler feda olsun
birinci olursam evde havamdan gecılmezmiş oyuzden baltalıomus terbiyesisssss
askım ben sana verıyım 30 tl, yatır parayı pro uye ol nıye debelenıyon bu kadar dıyor yaaa, dalga gecıo deli manyak çatlakMutfaktan cherry domates aşırıp , buna kılıf uyduran erkek bahaneleri işte .
1. olursam sende 1. nin eşi olursun , fena mı diyeydin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?