• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akdeniz Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü

• Konu Sahibi Konu Sahibi s21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

s21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
405
2
0
Denizli
kızlar

bu bölümü okuyabilmek için meslek lisesi mezunu olmak şart mı?

bu bölüm için hangi derslerden sınava girmek gerekiyor?

bu bölüm geçen yıl hangi puanla aldı?

bu bölüm için sosyal bilimler yanı sıra matemayik yapmak gerekli mi?

moda tasarım bölümü okuyan varmı aranızda?

bu bölümün içerigi nedir?

mada tasarım bölümü hakkında bildiginiz neler var?

kızlar

bu konuda bilgisi olan yok mu? unuversıteye hazırlanan kızlar ya da egıtımcıler yada arkadası bu bolumlerde okuyanlar? heyyyyy kımse yok mu kızlar

hangi liseden mezun olursan ol bu bölüme geçebilirsin ben meslek lisesinde okuyorum bu bölümü hiçte sevmiyorum ıyyy :)))))) matematik fazla yok bölüm derslerinde hesaplama yaparken 4 işlem gerekiyo onun dısında fazla gerekmıyo yani ama eşit ağırlık olarak puan alınıyo sanırım üni sınavına girerrken...
Öncelikle kalıp çıkartılıyo dikiliyo sürekli makinedesin sürekli kalıp kesmekle meşgul oluyosun tabi sevmekte önemli isteğin varsa simdiden basarılar :)

kızlar

Benm bildiğim akdeniz sınavla değil yetenek sınavıyla alıodu yetenek sınavı için desen ve imgesel bilgisine ihtiyacın var ve tabiki yeteneğe bende gazi ünv. Moda yasarımı kazandım yetenk sınavıyla sınavla giresunda bi üni ve gazi alıo lys ilede anadolu ünisi gazi hem yetenek hem sınavla alıo

Benm bildiğim akdeniz sınavla değil yetenek sınavıyla alıodu yetenek sınavı için desen ve imgesel bilgisine ihtiyacın var ve tabiki yeteneğe bende gazi ünv. Moda yasarımı kazandım yetenk sınavıyla sınavla giresunda bi üni ve gazi alıo lys ilede anadolu ünisi gazi hem yetenek hem sınavla alıo

yetenek sınavında ne çizdiriyorlar?

Back