1 hafta, 40bin, ultra hersey dahil. Bulan beni de etiketlesin cunku pek mumkun gelmedi bana.
Eğer arabanızla gidecekseniz denize yürüme mesafesinde veya arabayla gidiş gelişin kolay olacağı daha ucuz bir otel / pansiyon araştırırsanız daha iyi olur.Merhaba arkadaşlar,
Temmuz ayında ailecek bir haftalik bir tatil yapmak istiyoruz. Daha önce hiç gitmedigimiz ve çok gitmek istediğiniz Antalya Muğla tarafına gitmeyi istiyoruz. (Çok memnun kalınan farklı yerleri de değerlendirebiliriz) Bu bölgede tatil yapmış veya yasayanlar öneride bulunabilir mi. Ultra her şey dahil, denizi çocukla (ilkokul çocuğu) kullanıma çok uygun, rahatça dinlenebilecegimiz bir otel önerisi. Uygulama ve Google da çok fazla seçenekler var o nedenle secemedim. Sizlerden birebir geri dönüş alırsam daha güvenilir eleme yapabilirim diye düşünüyorum. (Fiyat bandı maksimum 40 bin)
Zahmet edip yazan herkese çok teşekkürler
Evet mümkün degil. Benim 5 gece 6 gün baktıklarım 80 bin TL civarı.1 hafta, 40bin, ultra hersey dahil. Bulan beni de etiketlesin cunku pek mumkun gelmedi bana.
Acaba gecelik 40 bin mi demek istedi? O da ultra lüx oluyor. Ben bilemedim valla.Evet mümkün degil. Benim 5 gece 6 gün baktıklarım 80 bin TL civarı.
40 bin bütçe çok az ama ultra herşey dahil içinMerhaba arkadaşlar,
Temmuz ayında ailecek bir haftalik bir tatil yapmak istiyoruz. Daha önce hiç gitmedigimiz ve çok gitmek istediğiniz Antalya Muğla tarafına gitmeyi istiyoruz. (Çok memnun kalınan farklı yerleri de değerlendirebiliriz) Bu bölgede tatil yapmış veya yasayanlar öneride bulunabilir mi. Ultra her şey dahil, denizi çocukla (ilkokul çocuğu) kullanıma çok uygun, rahatça dinlenebilecegimiz bir otel önerisi. Uygulama ve Google da çok fazla seçenekler var o nedenle secemedim. Sizlerden birebir geri dönüş alırsam daha güvenilir eleme yapabilirim diye düşünüyorum. (Fiyat bandı maksimum 40 bin)
Zahmet edip yazan herkese çok teşekkürler
Fiyat maximum 40 bin tl yazılmış. Günlük bütçe 40 binse sanırım bunun için konu açılmazdı. Yoksa ben çok fakirim.Acaba gecelik 40 bin mi demek istedi? O da ultra lüx oluyor. Ben bilemedim valla.