• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Akdeniz anemisi tasiyiciligi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Elyagur

Oğlumkızımve Hayatım❤
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
1.162
1.065
83
Merhaba k.kulubu uyeleri bende akdeniz anemisi tasiyiciligi vardı kansizligimin düşük olmasının nedenini arastirirken ortaya çıktı bu tani.6 yasinda bir kızım var onun da kan değeri düşüktü kızımda da varmi bu tani diye test yaptırdım malesef onda da çıktı kızımda akdeniz anemi taşıyıcısı ilerde evlendiginde esinde olmaması gerek.sizin akdeniz tasiyiciligi hakkında bilgisi olan varmi bayanlar.sanırım ömür boyu kalıyormuş tedavisi yokmuş

Merhaba k.kulubu uyeleri bende akdeniz anemisi tasiyiciligi vardı kansizligimin düşük olmasının nedenini arastirirken ortaya çıktı bu tani.6 yasinda bir kızım var onun da kan değeri düşüktü kızımda da varmi bu tani diye test yaptırdım malesef onda da çıktı kızımda akdeniz anemi taşıyıcısı ilerde evlendiginde esinde olmaması gerek.sizin akdeniz tasiyiciligi hakkında bilgisi olan varmi bayanlar.sanırım ömür boyu kalıyormuş tedavisi yokmuş
Ben varım evlenirken ortaya çıktı kan testinde eşimde sıkıntı yok o yüzden bebeklerimiz sağlıklı taşıyıcı gen var mı bakilmadi şuan ben 30 yaşındayım bugününe kadar kansızlık dışında bir sıkıntım olmadı kafaya takacak bir şey yok üzülme eğer eşimde taşıyıcı olsaydı o zaman bebekler hasta doğma ihtimali oluyor

Back