Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akciğer yabancı cisim asla kabul etmez. Kaçsa bile hemen öksürerek çıkarmak isteriz. Suda boğulmalarda bile akciğere çok su kaçmaz; küçük miktardan sonrasını akciğer kabul etmez.
Akciğer yabancı cisim asla kabul etmez. Kaçsa bile hemen öksürerek çıkarmak isteriz. Suda boğulmalarda bile akciğere çok su kaçmaz; küçük miktardan sonrasını akciğer kabul etmez.
Peki akcigere inme durumunda ne kadar surede anlasilir bi yerde zaman ile diyordu ne kadar sure takip etmeliyiz kendimizi her bogazimiza kacan seyde ya cigere indi diye supheyemi giricez
Kuzum ben de sana diyorum ki akciğerde yabancı cisim olmasının mümkünatı yok. Suda boğulmalarda bile ölmek için çok küçük miktarda su yeter. Daha fazlasını ciğer almaz. Sen onu çıkarmışsındır yoksa şimdiye kadar ölürdün
Kuzum ben de sana diyorum ki akciğerde yabancı cisim olmasının mümkünatı yok. Suda boğulmalarda bile ölmek için çok küçük miktarda su yeter. Daha fazlasını ciğer almaz. Sen onu çıkarmışsındır yoksa şimdiye kadar ölürdün