• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akciğerde kist

Kubrametehan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
6
0
1
26
Merhaba 20+3 günlük hamileyim detaylı ultrasonda sağ akciğerini komple kaplayan kist çıktı amniyosentez önerdiler yaptıran var mı acaba gerekli mi bu amniyosentez. Çok kafam karıştı herkes farklı birşey söylüyor ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüz şu an.

Merhaba 20+3 günlük hamileyim detaylı ultrasonda sağ akciğerini komple kaplayan kist çıktı amniyosentez önerdiler yaptıran var mı acaba gerekli mi bu amniyosentez. Çok kafam karıştı herkes farklı birşey söylüyor ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüz şu an.
Merhaba sanırım 32 haftalık oldunuz süreciniz nasıl ilerledi acaba? Benimde 20 haftalıkken tanı konuldu şu an 25 haftalığım kist büyüyor ve suyum artıyor

Merhaba ben 18 haftalık gebeyim bugün bebeğin sağ akciğerinde kist var dediler sizlerin durumu nedir lütfen cevap verirseniz çok mutlu olurım

Amniosentez yaptırdınız mı Şuan durumunuz nedir bilgi verirseniz çok sevinirim

Amniosentez yaptırdınız mı Şuan durumunuz nedir bilgi verirseniz çok sevinirim
Merhaba ben amniyosentez yaptırdım sonuç temiz çıkmıştı zaten o süreçte 24 haftalık olunca iki akciğerde normal gözüktü 6 Kasım da da doğum yaptım bebeğim 41 günlük su an gayet sağlıklı şükür

Back