Akciğer kanseri türü

ezgigizem_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
269
-38
11
21
Annemin patoloji sonuçları çıktı 3 a evre adenokarsinom olarak çıkmış. Bu durumu daha önce yaşayan var mı ya da yakınlarınızdan birilerinde bilgi verir misiniz

Annemin patoloji sonuçları çıktı 3 a evre adenokarsinom olarak çıkmış. Bu durumu daha önce yaşayan var mı ya da yakınlarınızdan birilerinde bilgi verir misiniz
Gecmis olsun, bilgim yok, basliginiz üste ciksin diye yaziyorum belki birileri gorur, baslik kaybolmasin.

Geçmiş olsun bi bilgim yok ama geçmiş benzer konularda yazılanlara bi göz atın isterseniz

Çok Gecmis olsun. Bu tür 3. Evrede olsa duruma göre ameliyat ile temizlenip, sonra kemoterapi tedavisi olabilir. Yada ilk ışın kemoterapi gorup hucre küçültüp evreyi 2.evreye düşürüp sonra ameliyat olabilir. Doktorunuz size en güvenli yolu mutlaka söyler. Bu süreç ve sonrası hasta ve sizin için önemli. Hastaya cok iyi bakılması gerekmektedir. Babamda atlattı küçük hücreliydi bizim için zor bir süreçti ama el birliğiyle çok şükür atlattı. Şuan kontrol altında. İnşallah sizlerde iyi haberler alırsınız.

Annem zaten ameliyat oldu. Biz bunu öğrendik direkt karar verip yaptırdık. Şimdi yeniden olmaması için onkolojiye gönderdi göğüs cerrahi bizi.

Çok üzüldüm 3 evre kanser çok zor.. kemoterapi bedeni kabul ederse verirler oda ağrısını acısını dindirmek için ömrü uzatmak için veriliyor, kemoterapi iyi hücreleri de bedende yok ettiğini de ama bilmelisiniz. Faydalı bakterileri de öldürür. Ameliyattan bahsetti mi bilmiyorum fitoterapi deneyebilirsiniz fakat bana mantıklı gelmiyor okadar kanser hastaları var kurtulsa onlar kurtulurdu. Bu söylediklerim çok ağır farkındayım ama kaynpederim kanser süreci çok iyi biliyorum insanı eritiyor bu hastalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…