- 3 Eylül 2011
- 319
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah iyi sonuçlar alırız inşallah. Moral lazım ama ne ablam ne ben toparlanamıyoruz zamanda geçmiyor belki de ondan. Allah razı olsun Rabbim sizi korusun.Off bu okuduğum 3.akciğer kanseri konusu
Allah hepsinin yardımcısı olsun şifa versin. Anneciğiniz de tez zamanda şifa bulsun inşallah. Yanında olun, destek olun. Moralini yüksek tutun. Önce siz inanın sonra da onu bu hastalığı yeneceğine ikna edin.
Dualarım sizinle
Patolojide iyi ve ya aksi olduğu çıkarmış evet çok okudum öyle yazıyor. Tabi ki yazabilirsiniz.Umarım annenizin sonuçları iyi çıkar. Genelde bildiğim kadarıyla patoloji söyler hastalığın evreni. Size özel den yazabilir miyim?
Allah razı olsun Şafi ismi yüzü suyu hürmetine Rabbim sizin hastanıza da şifa versin. Siz nerede tedavi görüyorsunuz? Tüp bebek doktorum ile konuştum sağolsun çok anlayışlı biri ona sordum özel onkoloji ile devlet onkolojisi nereden destek alalım diye aynı tedavi uygulanacaktır, maddi olarak özel çok yorar dedi. Yedikule Göğüs hastalıklarında Doç Dr Hasan Akın a sorun dedi.Öncelikle Allah şifa versin size ve tüm bekleyenlere inşallah. Pet sonucunda belli olacak kanser olup olmadığı, metastaz yapıp yapmadığı vs. Babam kanser hastası, yaklaşık 1,5 yıldır bu hastalıkla uğraşıyoruz. Önce sonuçlarınız çıksın daha sonra doktor tedavi için yönlendirir gerekirse başka doktorlara da gösterirsiniz sonuçlarınızı ki bence gösterin. İyi bir doktor bulmaya çalışın ve en önemlisi hastanızın moralini yüksek tutmaya çalışın. Geçmiş olsun tekrardan, sormak istediğiniz bişey olursa tecrübem ve bilgim yettiğince yardımcı olmak isterim.
Allah razı olsun ,sağolun.Acil şifalar diliyorum
Perşembe günü çıkacak patoloji sonucu denmiş bugün, inşallah iyi haber alırız inşallah.. Yazarım tabii ama buradan yazsan herkes faydalansa olmaz mı?Patoloji hem evresini, hem de tipini söyler.
İlk yüzleşme anı çok zor tabi hepiniz için ama durun bakalım bi çıksın tipi,evresi.Bir de artık tüm doktorların
söylediği tek şey hastalık yok hasta var.Her hastada her hastalığın seyri farklı.İlaca cevap vermesi farklı.
Çok zor ama sabır.Belli olunca bana özelden yazın lütfen.Bir önerim olacak.
Amin teşekkür ederim inşallah.Allah Annenizin ve sizin yüzünüzü güldürecek güzel sonuçlarla karşiılaştırsın. inşallah iyi huylu çıkar.
Allah razı olsun, ,inşallah temiz çıkar Rabbim nerde ne kadar şifa bekleyen varsa Şafi ismi yüzü suyu hürmetine yardım etsin.Allah yardimciniz olsun sifalar versin..Insaallah annenizin sonuclari temiz cikar.
Benim buraya konu açıp dua isteyecek kadar zamanım bile olmadı.
Olsaydı ne değişirdi? Ömrü mü uzardı?
Annem kanser bile değildi
, sadece sana iyi dilekte bulunanlara teşekkür et
İçinden de anneme çektirme allahım de.
Çektirmesin, bu sihirli bir sözcük.
Çektirmesin desem, kızarsın belki yanlış anlarsın
Acil şifa kız kardeşim. Ben seni anlarım.
Teşekkür ederim, Rabbim yardımcınız olsun Şifa versin inşallah.Patoloji sonucu kanser olup olmadığını, varsa türünü belirler.
Ancak evrelendirme pet raporu ile yapılır.
Bizde annem için bu hastalıkla savaşıyoruz. Güzel sonuçlar aldık . Facebook ta akciğer kanseri grupları var. Oradan çok şey öğrenebilirsiniz
Bir de kesin değilmiş tabi ama hastalık çıkarsa çevrenizde abuk sabuk çok insan belirecek. O otu kullan bu çayı iç bilmem ne suyu al gibi .. Lütfen hiçbirine güvenmeyin..
Perşembe günü çıkacak patoloji sonucu denmiş bugün, inşallah iyi haber alırız inşallah.. Yazarım tabii ama buradan yazsan herkes faydalansa olmaz mı?
Tabii öyle.Teşekkür ederim, Rabbim yardımcınız olsun Şifa versin inşallah.
Nerede tedavi görüyorsunuz ?
Bir şeyler yedirmek gerekiyorsa bu doğal, hormonsuz, organik ürünler olmalı bencede peynir, yoğurt gibi..
Kefir, ilk defa duydum. Çok teşekkür ederim bunu dikkate alacağım. Çok saol çok.çok yakın tanıdığımın annesi akciğer kanseriydi evresini bilmiyorum doktoru 3 ay kefir iç demiş içti hastalığı yendi yıllar geçti çok iyi durumu..yazmak istedim..ALLAH nerde hasta varsa şifa versin acı göstermesin içinizi ferah tutun
Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin. Şimdi durumu nasıl?Merhaba canım çok geçmiş olsun inşallah sonuçlarınız temiz çıkar inşallah yoktur. Çok zor bir süreç sizi çok iyi anlıyorum. İlk etapta yüzleşmek çok ağır gerçekten. Annem meme ca şimdi ilk öğrendiğimiz zamanlara gittim. Allah yardımcımız olsun. İnşallah sağlığına tez zamanda kavuşur.
Allah amcanıza şifa versin, maşallah daha iyi olsun, umarım iyi huylu çıkar patoloji sonucumuz. biz de öyle düşünüyoruz. Yalnız kaldıkça daha çok kurar kafada. Kendi sorunumla ilgili doktora gittim bugün, doktorum bağışıklık sistemi güçlenmesi lazım hastalık yayılmaması için.dedi. Hangi hastanede tedavi gördünüz? Yazarım.Akciger kanserinin iki cesite ayiriyolar, kucuk hucreli ve kucuk hucreli olmayan. Yuzde 80 kucuk hucreli olmayan cikiyor. Tedavisi biraz daha kolay.
Benim amcamda akciger kanseri cikti, metastazli. Ilk ogrendigimizde hepimiz cok kotu olduk ailecek, hepimiz ölucek alti aya kalmadan diye agladik. Statlistiklere gore oyleydi cunku.
Sonrasinda en iyi hastaneye yatirdik, ve simdi hastaligi iyiye gidiyo cok sukur.
Moralini yuksek tutmak icin hep gorustuk, aile toplantialari, gezmeler, hic yanlis birakmadikki dusunmesin.
Sorun olursa yaz lutfen