Yorumunuz ıcın tesekkur ederım ,ben evlıyım ama yakın bı yerdeyım onlara ve annem yanında abınız gıbı tek degıl.Allah abınıze de acıl sıfalar versın,babamda ıctı kaplumbaga kanını hatırlayınca mıgdesı bulanıyo bırılerı tavsıye etmıs dagda buluslar ıcmıs ama agrıları cok arttı , bıde herseye sınırlenmeye basladı cok asabı olur olmaz herseye kızıyor yada alınıyor.Ikna edemıyoruz bı turlu kardesımde var kucuk gerı donusu yok kendınızı kandırmayın doktor kemoterapıde gorsen donusu yok agrılarını azaltıcaz sadece boyle seyler gızlenmez acık acık konusalım demıs anlatmıs herseyı psıkojı falan kalmadı bende dıyo napcagımızı sasırdık.Arkadaşım geçmiş olsun Allah şifa versin . ailemdeki çoğu kişiyi Kanserden kaybettim . şuan abim çok kötü durumda bağırsak kanserinden metatas ile karaciger tam iyileşti derken şimdi böbrek ağrısı ve 1,90 lık adam 75 kilo oldu çöktü iki büklüm geziyor . doktoru kanda kanser taraması yapmış yine yüksek çıkmış c.tesi emara giricek. bu zor bir hastalık ve düzelme şansı vücudu sardıysa malesef yok arakadaşım. sen kendini en kötüsüne alıştırmaya çalış. abim benim tek yaşıyor ve ben çalışıyorum abime bakamıyorum ne yapıcağımı hiç bilmiyorum en azından siz babanızın yanındasınız ve yanlız değil. bitkisel bir ilaçla malesef düzelmez arkadaşım. annem ne içti neler kaplumbağa kanına kadar. allah yardımcınız olsun
Yorumunuz ıcın tesekkur ederım , ıkna edemıyoruz doktor acıkca konusup herseyı anlattıgı ıcın ıyıce psıkolojısı bozuldu ,kaplumbaga kanı falan onermısler bulmus ıcmıs hatırlayınca mıgdesı bulanıyor,doguda bı ot soylemısler onu sıparıs etmıs ne yapacagımızı sasırdık.Tedavı ıcın ılk ıkna olmustu ıkı kutu ılac geldı yurtdısından kullandı agrıları cogaldı gecen hafta doktoruda kotuye gıdıyosun hastaneye yatırcaz deyınce demekkı kullansam da bı faydası yok deyıp bu seferde buna yoneldı bı turlu ıkna olmuyo, herseye de sınırlenıp kızmaya basladı bırseyde dıyemıyoruz sıze ne ben olcem ben hastayım falan dıyo bu seferCok gecmis olsun ,acil sifalar diliyorum.
Tedaviyi kabul etmemesi cok buyuk bi sorun,lütfen tibbi tedavi icin ikna edin.
Fitoterapi tercihe bagli yardimci olarak kullanilan bi yontem,hele hele bilincsizce ordan burdan ot toplamakla asla fayda gostermez.
Tip doktoru olup fitoterapiyle ilgilenen doktorlar var mesela onlara ulasmaya calissaniz?
Kaplumbağa kanını ilk defa duydum.Yorumunuz ıcın tesekkur ederım ,ben evlıyım ama yakın bı yerdeyım onlara ve annem yanında abınız gıbı tek degıl.Allah abınıze de acıl sıfalar versın,babamda ıctı kaplumbaga kanını hatırlayınca mıgdesı bulanıyo bırılerı tavsıye etmıs dagda buluslar ıcmıs ama agrıları cok arttı , bıde herseye sınırlenmeye basladı cok asabı olur olmaz herseye kızıyor yada alınıyor.Ikna edemıyoruz bı turlu kardesımde var kucuk gerı donusu yok kendınızı kandırmayın doktor kemoterapıde gorsen donusu yok agrılarını azaltıcaz sadece boyle seyler gızlenmez acık acık konusalım demıs anlatmıs herseyı psıkojı falan kalmadı bende dıyo napcagımızı sasırdık.
tesekkur ederım yorumunuz ıcın.Amın ınsallah,doktorun tavsıyesıyle ılac kullandı ıkı kutu 16bın tl gıttı ıkı kutu ılaca,ılaclar yurtdısından sıparısle gelıyormus.Ilaclardan sonra agrıları cogaldı daha kotu hıssetmeye basladı demekkı bı ıse yaramıuyo deyıp bu sefer bıtkısele yoneldı ,hastane ortamında yatarsam daha kotu olurum kalkamam dıyo ıkna olmuyo bı turlu.Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Ben doktorlara güvenmesini tercih ederdim.
Zor bir dönem,biliyorum. Allahımın mucizeleri çok...
Bitkisel,lokmanlarin bir faydasi oldugunu dusunmuyorum nedense ama gecen gun Akhisarda bir adamin hazitladigi bir ot karisimi varmis.Care oluyor diyorlardi.
Cok gecmıs olsun,Allah babaannenıze de acıl sıfalar versın ınsallah.Ikı kutu aldı ılac ama durumu daha da kotulestı agrıları cok arttı bır yandan daha cok genc nolur bırsey olmasın dıyoruz bır yandan da Allah acı cektırmeden kurtarsın dıyoruz boyle agrıları cok onunde acı cekıyo bırsey yapamıyorsun gordukce acı cektıgını ınsan daha kotu oluyorÇok geçmiş olsun canim ne kadar lanet bir hastalik bilirim alt katimizda babaannem oturuyor konu acmistim zaten ben de senin gibi biz 3 yil önce öğrendik bu laneti öğrendiğimize son evredeydi ve doktorlar 1 ay yaşamaz dedi kesi nlikle ilaçlara boşa para vermeyin bnce çünkü kesinlikle çaresi yok bize de ilaç falan tavsiye ettiler almadik ve sonsuz sşükürler olsun. Doktorların 1 ay yaşamaz dediği babaannem 3 yildir bu lanetle savasiyo ve ümitsizliğe kapilmasin Rabbim bütün hastaların sifasini versin inşallah bu mübarek günde ama çok zor bi hastalıkbabaanneminde çok sancisii var yani gündenggüne gözünün onunde eriyilar ne kadar zor birşey yaşamayan bilemezzz
Doktoru en fazla 6 ay demıs oyle de boyle de olecegım dıyıp hala devam edıyor sıgaraya hatta arttırdı sınırden stresten gunde 2 paket ıcıyorBabaannemde ay i akciğer hastasi ama şimdiye kadar sigarayi agzina aldiği yok dedem bile hayatinda daha icmemistir yani hani ddiyorlar ya yaninda içen varsa benim nenemde oda yoktu kader iste Ne yapalim
Cok gecmıs olsun,Allah babaannenıze de acıl sıfalar versın ınsallah.Ikı kutu aldı ılac ama durumu daha da kotulestı agrıları cok arttı bır yandan daha cok genc nolur bırsey olmasın dıyoruz bır yandan da Allah acı cektırmeden kurtarsın dıyoruz boyle agrıları cok onunde acı cekıyo bırsey yapamıyorsun gordukce acı cektıgını ınsan daha kotu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?