cok gecmis olsun insallah iyilesir.. en azindan kemoterapi yapiliyor deneniyor benim babama hic bisey yapilmiyor kemoterapiyi kaldiramaz vucudu dediler öyle hic bisey yapmadan beklemek cok cok zorAynı arayış içindeyim 1 ay önce çok sevdiğim yakın akrabama akciğer kanseri 4.evre dendi. Biz turkiyedeyiz. Önce deldiler sıvıyı boşalttılar bi kaç gun. nefes darlığı çok fazlaydı rahatladi. Sonra hizlandirilmis kemoterapi aldi neredeyse tüm organlara yayılmış küçük hücreli o yüzden şuan için ameliyat edilmedi. Bu ay ikinci kemoterapi dozunu alacak. Bol kuzu eti ye dediler protein için kemoterapiden önce. Herkes bisey söyledi her birini yapmaya çalışıyoruz essek sütü dediler bulduk köpek balığı kıkırdak tozu dediler yurtdisindan getirttik hepsini kullaniyor bol bol yemek yiyor. Ama care varmi nedir nerededir yada şifa oluyo mu bilemiyoruz şuan için. Denize düşen yılana sarılır misali duydugumuzu belki şifa olur diye buluyoruz yediriyoruz Rabbım yardımcımız olsun illet biseymis bu hastalık
Çok geçmiş allahtan ümit kesilmez inşallah biran önce şifa verir rabbimcok gecmis olsun insallah iyilesir.. en azindan kemoterapi yapiliyor deneniyor benim babama hic bisey yapilmiyor kemoterapiyi kaldiramaz vucudu dediler öyle hic bisey yapmadan beklemek cok cok zor. Babamin ki kücük hücreli olmayan kanser ama yinede dagilmis kemiklerinde böbrek üstü bezinde vs. met var… hergün gözümüzün önünde eriyor gidiyor
allahım şifa versin . akrabanızın şu an nasıl durumu. benim de ablam da çıktı bu illet.Aynı arayış içindeyim 1 ay önce çok sevdiğim yakın akrabama akciğer kanseri 4.evre dendi. Biz turkiyedeyiz. Önce deldiler sıvıyı boşalttılar bi kaç gun. nefes darlığı çok fazlaydı rahatladi. Sonra hizlandirilmis kemoterapi aldi neredeyse tüm organlara yayılmış küçük hücreli o yüzden şuan için ameliyat edilmedi. Bu ay ikinci kemoterapi dozunu alacak. Bol kuzu eti ye dediler protein için kemoterapiden önce. Herkes bisey söyledi her birini yapmaya çalışıyoruz essek sütü dediler bulduk köpek balığı kıkırdak tozu dediler yurtdisindan getirttik hepsini kullaniyor bol bol yemek yiyor. Ama care varmi nedir nerededir yada şifa oluyo mu bilemiyoruz şuan için. Denize düşen yılana sarılır misali duydugumuzu belki şifa olur diye buluyoruz yediriyoruz Rabbım yardımcımız olsun illet biseymis bu hastalık
Allah razı olsun şifa arayan nerede varsa hepsine şifa versin inşallah. İlk kür hizlandirilmis kemoterapi geçen ay aldı. Dün ikinci küre başladı. İlk kürde çok sıkıntı yaşamadı şükür. Genelde kuzu eti ağırlıklı beslenmesini söyledi doktorlar fakat yine de kemoterapinin yan etkilerini ikinci hatta üçüncü kür de görebileceğini söylediler o sebeple şuan biraz diken üstündeyiz sıkıntı yasicakmi acaba diye. Beyin mr çekildi beynine sıçramamis şükür sizin ablanizin kaçıncı evreallahım şifa versin . akrabanızın şu an nasıl durumu. benim de ablam da çıktı bu illet.
Çok geçmiş olsun Ablanı kaç yaşındaallahım şifa versin . akrabanızın şu an nasıl durumu. benim de ablam da çıktı bu illet.
allah razı olsun 45 cigerinede ufak lekeler atmış kemoterapi başlandıÇ
Çok geçmiş olsun Ablanı kaç yaşında
Benim abimde de leke varmış çok korkuyorum 30 yaşındaallah razı olsun 45 cigerinede ufak lekeler atmış kemoterapi başlandı
allahım gençliklerine ailesine bağışlasin acil şifalar versin inşallah cok zorrrBenim abimde de leke varmış çok korkuyorum 30 yaşında
Abime 6 ayda 1 takip demişler ablanjzında böyle mi olmuştu acabaallahım gençliklerine ailesine bağışlasin acil şifalar versin inşallah cok zorrr
sizinki erken teshis demekki yeni .1 yıl olmus başlayalı haberimiz bu yıl oldu bagirsakta başlamış önce.hast evresini durumunu sormamış morelini bozmamak icin tedavi neyse ona odaklanalım demis ablam.Abime 6 ayda 1 takip demişler ablanjzında böyle mi olmuştu acaba
İnşallah abimin kötüye dönmez ablanjzında allahım kalıcı şifa verir inşallahsizinki erken teshis demekki yeni .1 yıl olmus başlayalı haberimiz bu yıl oldu bagirsakta başlamış önce.hast evresini durumunu sormamış morelini bozmamak icin tedavi neyse ona odaklanalım demis ablam.1 . 2 hafta arayla ilaç veriliyor 3 aylik tedavi