Akciger Kanseri 4. evre

Fifi92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
43
34
32
Merhaba,
malesef 1 ay önce babama akciger kanseri teshisi kondu, cok ilerlemis, yayilmis.
Yurt disinda yasiyoruz burda artik cok gec kaldiramaz diye kemoterapi dahi görmedi.
Öylece tedavi görmeden ölümü bekliyor….
Yok mu bunun bi caresi bi mucizesi 🥺

Aynı arayış içindeyim 1 ay önce çok sevdiğim yakın akrabama akciğer kanseri 4.evre dendi. Biz turkiyedeyiz. Önce deldiler sıvıyı boşalttılar bi kaç gun. nefes darlığı çok fazlaydı rahatladi. Sonra hizlandirilmis kemoterapi aldi neredeyse tüm organlara yayılmış küçük hücreli o yüzden şuan için ameliyat edilmedi. Bu ay ikinci kemoterapi dozunu alacak. Bol kuzu eti ye dediler protein için kemoterapiden önce. Herkes bisey söyledi her birini yapmaya çalışıyoruz essek sütü dediler bulduk köpek balığı kıkırdak tozu dediler yurtdisindan getirttik hepsini kullaniyor bol bol yemek yiyor. Ama care varmi nedir nerededir yada şifa oluyo mu bilemiyoruz şuan için. Denize düşen yılana sarılır misali duydugumuzu belki şifa olur diye buluyoruz yediriyoruz Rabbım yardımcımız olsun illet biseymis bu hastalık

Aynı arayış içindeyim 1 ay önce çok sevdiğim yakın akrabama akciğer kanseri 4.evre dendi. Biz turkiyedeyiz. Önce deldiler sıvıyı boşalttılar bi kaç gun. nefes darlığı çok fazlaydı rahatladi. Sonra hizlandirilmis kemoterapi aldi neredeyse tüm organlara yayılmış küçük hücreli o yüzden şuan için ameliyat edilmedi. Bu ay ikinci kemoterapi dozunu alacak. Bol kuzu eti ye dediler protein için kemoterapiden önce. Herkes bisey söyledi her birini yapmaya çalışıyoruz essek sütü dediler bulduk köpek balığı kıkırdak tozu dediler yurtdisindan getirttik hepsini kullaniyor bol bol yemek yiyor. Ama care varmi nedir nerededir yada şifa oluyo mu bilemiyoruz şuan için. Denize düşen yılana sarılır misali duydugumuzu belki şifa olur diye buluyoruz yediriyoruz Rabbım yardımcımız olsun illet biseymis bu hastalık
cok gecmis olsun insallah iyilesir.. en azindan kemoterapi yapiliyor deneniyor benim babama hic bisey yapilmiyor kemoterapiyi kaldiramaz vucudu dediler öyle hic bisey yapmadan beklemek cok cok zor 😓. Babamin ki kücük hücreli olmayan kanser ama yinede dagilmis kemiklerinde böbrek üstü bezinde vs. met var… hergün gözümüzün önünde eriyor gidiyor😓

cok gecmis olsun insallah iyilesir.. en azindan kemoterapi yapiliyor deneniyor benim babama hic bisey yapilmiyor kemoterapiyi kaldiramaz vucudu dediler öyle hic bisey yapmadan beklemek cok cok zor 😓. Babamin ki kücük hücreli olmayan kanser ama yinede dagilmis kemiklerinde böbrek üstü bezinde vs. met var… hergün gözümüzün önünde eriyor gidiyor😓
Çok geçmiş allahtan ümit kesilmez inşallah biran önce şifa verir rabbim
😔 Benim abimde de ciğerlerde nodül var babanıza böyle bişey demişler miydi

Rabbim şifa versin inşallah 😢 aynı hastalıktan 6 ay önce annecigimi kaybettim akciğer kanseri duyunca ciğerim parçalanıyor Allah tan umut kesilmez Rabbim şifa versin inşallah babanıza ve tüm hastalara

allahım şifa versin . akrabanızın şu an nasıl durumu. benim de ablam da çıktı bu illet.

allahım şifa versin . akrabanızın şu an nasıl durumu. benim de ablam da çıktı bu illet.
Allah razı olsun şifa arayan nerede varsa hepsine şifa versin inşallah. İlk kür hizlandirilmis kemoterapi geçen ay aldı. Dün ikinci küre başladı. İlk kürde çok sıkıntı yaşamadı şükür. Genelde kuzu eti ağırlıklı beslenmesini söyledi doktorlar fakat yine de kemoterapinin yan etkilerini ikinci hatta üçüncü kür de görebileceğini söylediler o sebeple şuan biraz diken üstündeyiz sıkıntı yasicakmi acaba diye. Beyin mr çekildi beynine sıçramamis şükür sizin ablanizin kaçıncı evre

Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.

Çok geçmiş olsun çok üzgünüm. Benim babam da kanser tedavisi gördü geçen sene kaybettik farklı bir türdü ondaki yaşı 73dü biz hertürlü tedaviyi denedik ama olmadı o zamanlar yurtdışındaki akrabalarım o yaşta insana burada tedavi uygulamazlar daha da kötü etkiler çünkü tedavi ağır dediler o zaman anlam veremedim ama şimdi anlıyorum ne demek istediklerini. İnsan her yolu deniyor denemek istiyor ama inanın doktorlar öyle dediyse babanızın rahatı içindir çok üzgünüm.

Ama akciğer kanseri ile şöyle bişey de var Arif Sağ da o şekilde tedavi oldu kübadaki tedavi uygulayan hastanelerle iletişime geçip raporlarını yollayın tedavi edebilirlerse ona uygun bi yıol haritası çizerler

Abime 6 ayda 1 takip demişler ablanjzında böyle mi olmuştu acaba
sizinki erken teshis demekki yeni .1 yıl olmus başlayalı haberimiz bu yıl oldu bagirsakta başlamış önce.hast evresini durumunu sormamış morelini bozmamak icin tedavi neyse ona odaklanalım demis ablam. :KK43: 1 . 2 hafta arayla ilaç veriliyor 3 aylik tedavi

sizinki erken teshis demekki yeni .1 yıl olmus başlayalı haberimiz bu yıl oldu bagirsakta başlamış önce.hast evresini durumunu sormamış morelini bozmamak icin tedavi neyse ona odaklanalım demis ablam. :KK43: 1 . 2 hafta arayla ilaç veriliyor 3 aylik tedavi
İnşallah abimin kötüye dönmez ablanjzında allahım kalıcı şifa verir inşallah

X