• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akciğer kanseri 4 evre

Günaydın kizlar.gercekten çok üzgünüm kp kanser, o iyi adamdı hakkını yiyemem .zaten noluyorsa iyi insanlara oluyor . hastane ziyaretine gittim çok sevindi..doktorlar 1 ay yada 6 ay yaşar demişler .. bu hastalığı olupta kurtulan varmı ?
babam pankreas kanseriydi üç yada altı ay dediler dört yıl yaşadı,kullandığımız ve dikkat ettiğimiz doğal ürünler oldu .Allah şifa versin çok geçmiş olsun

Günaydın kizlar.gercekten çok üzgünüm kp kanser, o iyi adamdı hakkını yiyemem .zaten noluyorsa iyi insanlara oluyor . hastane ziyaretine gittim çok sevindi..doktorlar 1 ay yada 6 ay yaşar demişler .. bu hastalığı olupta kurtulan varmı ?
Benim babamda akciğer kanseri 3.evreydi tani kondu bir ay sonra vefat etti. Benim babam aşırı duygusal biridir oyuzden ben kanser olduğunu saklamistim bı kere bensiz başka doktora gitmiş oda kanser olduğunu söylemiş öğrendikten sonra bı hafta icinde vefat etti. Zor hastalık Allah yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun.
annem küçük hücreli akciğer ca 4.evreydi. 28 ay yaşadı. Ben maalesef 4.evreden dönebilen hasta görmedim. Allah çektirmesin

Dayıma bir buçuk yıl önce 4. Evrede akciğer kanseri teşhisi konuldu. Doktorlar 6 ay demişti. Yurt dışında yaşıyor. İmmunoterapi ile tedavi ediliyor. Hiç kemoterapi görmedi. Şu an hayatta. Bi araştırın isterseniz İmmunoterapiyi

Bizim yakin akraba var iyilesti masallah.kemoterapi alamayacak kadar yasi ileri idi.baya da ilerlemid metastas falan yapmisti hatta.kubadan asi getirdiler.onu uyguladilar ameliyat falan oldu.ama onun cocuklar hep doktor prof falan.baya bir tedavi olmustur.ama masallah iyi su an.ve evet ya hep iyi insanlar hasta oluyor 😔

Hiç belli olmaz ne kadar yaşayacağı. Allah'tan ümit asla kesilmez. Ben Hatay'da yaşıyorum, burada Şeyh Yusuf Hekim denen bir türbe var. Bunu yazdığım için büyük ihtimalle beni banlayacaklar ama umurumda değil. Oraya gidip iyileşen o kadar çok insan var ki. Benim çok dini inancım yok ama orada yatıp rüyasında ameliyat olup kurtulanları annemden çok duydum ki annem asla yalan söylemez. Kişi bir gece orada yatacak. İnternete yazın zaten yorumlardan görürsünüz. Bunu sırf çok iyi biri dediğiniz için yazıyorum, çünkü orada yatıp iyileşenler gerçekten içinde hiçbir kötülük barındırmayan insanlar. Özel mesaj atacaktım size ama kapalı olduğu için burada yazmak zorunda kaldım.
Rüyasında ameliyat olup kurtulmak mi🙄 yazmayin böyle şeyler tövbe yarabbim

Kemoterapi hastayı ciddi anlamda çok zorluyor. Buna dayanabilen biraz daha yaşayabiliyor. Benim canım kardeşim kemoterapi almaya başladı ve üçüncü kurde kaybettik.

Annemi ayni hastaliktan kaybettim,
Burda onemli olan ne kadar yaşadığı degil, ne kadar kaliteli bir yasam sürdürdüğü... Yoksa cok duydum 5 yil yasamis ama son 2 yili yataklarda gecmis, hasta yakinlari kizacak ama cidden ne gerek var bu sekilde yasamaya, yasamak mi bu? Bu sureci yakinen yasamis ve acisi taptaze biri olarak kendi adima, dilegim uzun yasamak olmazdi, Allah cektirmesin derdim.

Back
X