Akciğer kanseri 4 evre

Günaydın kizlar.gercekten çok üzgünüm kp kanser, o iyi adamdı hakkını yiyemem .zaten noluyorsa iyi insanlara oluyor . hastane ziyaretine gittim çok sevindi..doktorlar 1 ay yada 6 ay yaşar demişler .. bu hastalığı olupta kurtulan varmı ?

Kanserin türüne, tedavi şekline, ameliyata uygun olup olmadığına bağlı. Bir şey denemez buradan. Doktorları en doğru bilgiyi verirler zaten.

Benim babamda teşhisle vefatı arasında tam 6 ay vardı, arkadaşımın babası 4 senedir atlattı kontrollerde gayet iyi gidiyor.

Bol bol onu mutlu edicek şeyler yapın.iyilesir umudu ile bir yakınım ameliyat oldu ve durumu çok daha ağırlaştı.çok iyi bir insandı Allah rahmet eylesin.ameliyat çok acılı ve ağrılı oluyor bazen ameliyat olmasaydı daha mutlu daha az acı çekip giderdi diye düşünüyorum.paylasmak istedim

İyi bir doktora gitmesi önemli evet iyilesmiyor bu hastalık ama yaşam süresi artabiliyor, verilen kemoterapi ilaclar vs ile.Tibbi onkoloji uzmanına götürmenizi tavsiye ederim .Ömrü bilemeyiz elbet ,elinizden geleni yapıp bekleyeceksiniz.

Geçmiş olsun. Kanser hastalığında tek doğru yoktur. Hastaya, tedaviye, kanserin türüne göre değişir durum. Dayım 4. Evre pankreas kanseri olduğunu öğrendiğinde doktorlar en fazla 3 ay yaşar dediler. İki buçuk yıl yaşadı. Dostum 2. Evre meme kanseri olduğunu öğrendiğinde doktorlar daha başında atlatır dediler senesini bile doldurmadan kaybettik.

Yani bu işin tek doğrusu yok, kesinlik yok. Tekrar geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun
Amcam ve bir tanidiga 1yil omru kaldi demisti doktorlar. Oyle de oldu
Bir hastam var 5 senedir bu illet ile yasiyor

Hiç belli olmaz ne kadar yaşayacağı. Allah'tan ümit asla kesilmez. Ben Hatay'da yaşıyorum, burada Şeyh Yusuf Hekim denen bir türbe var. Bunu yazdığım için büyük ihtimalle beni banlayacaklar ama umurumda değil. Oraya gidip iyileşen o kadar çok insan var ki. Benim çok dini inancım yok ama orada yatıp rüyasında ameliyat olup kurtulanları annemden çok duydum ki annem asla yalan söylemez. Kişi bir gece orada yatacak. İnternete yazın zaten yorumlardan görürsünüz. Bunu sırf çok iyi biri dediğiniz için yazıyorum, çünkü orada yatıp iyileşenler gerçekten içinde hiçbir kötülük barındırmayan insanlar. Özel mesaj atacaktım size ama kapalı olduğu için burada yazmak zorunda kaldım.

Son düzenleme:
Hiç belli olmaz ne kadar yaşayacağı. Allah'tan ümit asla kesilmez. Ben Hatay'da yaşıyorum, burada Şeyh Yusuf Hekim denen bir türbe var. Bunu yazdığım için büyük ihtimalle beni banlayacaklar ama umurumda değil. Oraya gidip iyileşen o kadar çok insan var ki. Benim çok dini inancım yok ama orada yatıp rüyasında ameliyat olup kurtulanları annemden çok duydum ki annem asla yalan söylemez. Kişi bir gece orada yatacak. İnternete yazın zaten yorumlardan görürsünüz. Bunu sırf çok iyi biri dediğiniz için yazıyorum, çünkü orada yatıp iyileşenler gerçekten içinde hiçbir kötülük barındırmayan insanlar. Özel mesaj atacaktım size ama kapalı olduğu için burada yazmak zorunda kaldım.
Hayatımda böyle saçma şey görmedim😂

Back
X