- 20 Ekim 2015
- 96
- 13
Anesteziyle burundan girecekler bronkoskopi yapılacak
Merhaba pet sonucumuz bu şekilde çıktı anlayan var mı acaba aranızdababama anastezi vermeden yapmışlardı yani hafif sersemlemişti sadece uyumadı yani
geçmiş olsun öncelikle yeni gördüm yazınızı bilaç yerde sıçrama var gibi anladım ben dr gösterdiniz mi nasıl bi tedavi planı çizdiMerhaba pet sonucumuz bu şekilde çıktı anlayan var mı acaba aranızda
Evet gösterdik pet sonucuna göre 4.evre gibi duruyor kemik ve akciğer zarına metastazlı tam tanı için biyopsiyi bekleyelim dedi başkente gittik bronkoskopi sonuç vermez boşuna beklemeyin dedi başkentte iğne biyopsi yaptırdık pazartesiye falan çıkar sonuç büyük ihtimalle sizin babanız nasıl oldugeçmiş olsun öncelikle yeni gördüm yazınızı bilaç yerde sıçrama var gibi anladım ben dr gösterdiniz mi nasıl bi tedavi planı çizdi
sonuç çıktımı sizin türü neymişEvet gösterdik pet sonucuna göre 4.evre gibi duruyor kemik ve akciğer zarına metastazlı tam tanı için biyopsiyi bekleyelim dedi başkente gittik bronkoskopi sonuç vermez boşuna beklemeyin dedi başkentte iğne biyopsi yaptırdık pazartesiye falan çıkar sonuç büyük ihtimalle sizin babanız nasıl oldu
Benim annem de akciger kanseri ilk kemoterapisini 18 temmuz da aldi ikincisi 8 agustos ta alicak. Kucuk hucre disi adenokarsinom. Sadece akcigerde ve cevresindeki iki lenfinde cikti. Çok korkuyorum. Babam 6 ay önce pihti atmasi sonucu felc oldu ve 6 ay icinde vefat etti. Simdi annem boyle. Ne yapicam bilmiyorum. Annem icin guclu olmak zorundayim yanima aldim tedavisi icin. Çok zor bi surec.Kızlar selam. Annemde de akciğerde kitle görüldü. Cuma günü PET çekimine girdi. Zaman durdu sanki. Çok korkuyoruz. Kötü şeyler duyacağız diye. Geçmişte ailede hiç bu kötü hastalığı geçiren yok. Nasıl bir süreç bu, neyin içindeyiz biz, nasıl geçecek ?
küçük hücreli dışı karsinom biyopsiyi göre tabi tam tanı patoloji sonucu çıkıyor babamın da küçük hücreli dışı karsinom çıkmıştı patoloji sonucu bi alt türünü de gösteriyor skuamöz hücreli çıkmıştıbüyük hücreli mi küçük hücreli mi bu bakar mısınız
Küçük hücreli dışı adenokarsinom dedi 3b evre. Bizim tümör kalbe çok yakın olduğu için ışın doktoru Işın veremeyeceğini riskli olduğunu söyledi immünoterapi için devlete dava açmanız falan lazım çok uzun sürer dedi doktor bizi klinik çalışmaya dahil etti. Hem kemoterapi hem akıllı ilaç alıyor şimdi bende çok korkuyorum ters giden bişeler olacak diye kızlar ilave kullandığınız bir şeyler var mı ya doktor falan bize internetten duyduklarınızı kullanmayın dedi ama ben fayda sağlayacağımızı düşünüyorum. Tanı almadan önceki süreçte biz ballı ısırgan tohumu karışımı yapmıştık. İnternetten kozalak şurubu aldık bide çörek otu yağı almıştık. İlave olarak acı kayısı çekirdeği başladık ama doktor uyarınca babam biraz çekindi şu an sadece kayısı çekirdeği yiyor. Ben balı sormuştum güvenilirse yiyebilir demişti doktor bu arada.sonuç çıktımı sizin türü neymiş
babam ışın alıyor şimdi hergün 10 gün aldı bi 10 yada 15 gün daha alacak sonra immünoterapi uyumlu çıktı %80 onu alcak 1 sene bakalım hala tedavi devam ediyor babam çok yoruldu artık sıkıldı ne zaman bitecek bu deyip duruyor
Çok geçmiş olsun son durum nedirKızlar selam. Annemde de akciğerde kitle görüldü. Cuma günü PET çekimine girdi. Zaman durdu sanki. Çok korkuyoruz. Kötü şeyler duyacağız diye. Geçmişte ailede hiç bu kötü hastalığı geçiren yok. Nasıl bir süreç bu, neyin içindeyiz biz, nasıl geçecek ?
Çok geçmiş olsun son durumu nasıl kemo çok etkiliyor muBenim annem de akciger kanseri ilk kemoterapisini 18 temmuz da aldi ikincisi 8 agustos ta alicak. Kucuk hucre disi adenokarsinom. Sadece akcigerde ve cevresindeki iki lenfinde cikti. Çok korkuyorum. Babam 6 ay önce pihti atmasi sonucu felc oldu ve 6 ay icinde vefat etti. Simdi annem boyle. Ne yapicam bilmiyorum. Annem icin guclu olmak zorundayim yanima aldim tedavisi icin. Çok zor bi surec.Allah sifa versin tum hastalara.
babamında 3b küçük hücreli dışı skuamöz türü biz sadece propolis tablet kullandık kemoterapi alırken dahi kullanılabilen tek takviye propolisKüçük hücreli dışı adenokarsinom dedi 3b evre. Bizim tümör kalbe çok yakın olduğu için ışın doktoru Işın veremeyeceğini riskli olduğunu söyledi immünoterapi için devlete dava açmanız falan lazım çok uzun sürer dedi doktor bizi klinik çalışmaya dahil etti. Hem kemoterapi hem akıllı ilaç alıyor şimdi bende çok korkuyorum ters giden bişeler olacak diye kızlar ilave kullandığınız bir şeyler var mı ya doktor falan bize internetten duyduklarınızı kullanmayın dedi ama ben fayda sağlayacağımızı düşünüyorum. Tanı almadan önceki süreçte biz ballı ısırgan tohumu karışımı yapmıştık. İnternetten kozalak şurubu aldık bide çörek otu yağı almıştık. İlave olarak acı kayısı çekirdeği başladık ama doktor uyarınca babam biraz çekindi şu an sadece kayısı çekirdeği yiyor. Ben balı sormuştum güvenilirse yiyebilir demişti doktor bu arada.
babamın genel durumu iyi çok şükür immünoterapi devam ediyor iyi geçiyo çünkü yan erkisi olmayan bi tedavi nornal hayatına döndü işine gidip geliyo buda onu motive ediyo morali daha iyi sizin hastanın son durumu nedirNasıl oldu hastalarınız
Bizimde kemoterapiye ilave olarak akıllı ilaç başladılar 4 kür kemo aldı ama bundan sonra akıllı ilaç ile devam edecek genel durumu iyi işe gitmiyor ama şükür çok iyi tümör yüzde elli küçüldü bizim size baktılar mı hiçbabamın genel durumu iyi çok şükür immünoterapi devam ediyor iyi geçiyo çünkü yan erkisi olmayan bi tedavi nornal hayatına döndü işine gidip geliyo buda onu motive ediyo morali daha iyi sizin hastanın son durumu nedir
Slm canım immünoterapiyi ücretsiz alabiliyor musunuz. Dava vs açtınız mi. Bize de çıktı ama aylık 150-200 civarı çıkıyorbabamın genel durumu iyi çok şükür immünoterapi devam ediyor iyi geçiyo çünkü yan erkisi olmayan bi tedavi nornal hayatına döndü işine gidip geliyo buda onu motive ediyo morali daha iyi sizin hastanın son durumu nedir